Keahlian Shaklee

 

Siapa yang perlu jadi Ahli Shaklee ?

 

1.  Pengguna Tegar Shaklee 

Anda sudah merasai keberkesanan Shaklee?

Yakin dengan Produk Shaklee?

Daftar Keahlian sekarang kerana anda boleh mendapatkan semua rangkaian produk Shaklee dengan harga ahli sehingga 10% – 15% dari harga pasaran.

2. Berkongsi Manfaat Shaklee dengan Keluarga dan orang tersayang.

Anda gembira dengan hasil Shaklee dan ingin orang-orang tersayang pun merasainya juga?

Daftar Keahlian sekarang dan bantu dapatkan produk Shaklee dengan harga rendah untuk orang tersayang.

3. Menjana Pendapatan Tambahan

Ingin berkongsi dengan lebih ramai manfaat produk Shaklee?

Berkongsi dan menyebarkan manfaat sambil menjana pendapatan tambahan?

Ingin mencari kaedah menjana pendapatan tambahan secara sambilan?

Mahu mula berniaga tanpa modal?

Tiada ilmu dalam perniagaan tapi mahu berniaga.

Daftar Keahlian Shaklee bersama Vitalynd.com dibawah kelolaan saya Haslinda hari ini untuk tips dan bimbingan memulakan dan menjana pendapatan bersama Shaklee.

Keistimewaan Mendaftar Keahlian Shaklee bersama Vitalynd.com

 

Keahlian sebagai PENGGUNA 

Servise dan konsultansi terbaik sebagai pelanggan tetapi layak mendapat  keistimewaan sebagai ahli Shaklee

Keahlian sebagai RAKAN NIAGA

Bimbingan step by step bagi memulakan sebuah perniagaan bersama Shaklee.

Kumpulan Sokongan / Support Group dalam membantu anda menjana pendapatan.

Modul bimbingan yang disediakan adalah sesuai menggunakan medium online.

Tidak perlu keluar dari kediaman anda untuk sebarang meeting.

Step by Step Mendaftar Keahlian Shaklee Bersama Vitalynd.com

Step 1 : Hubungi saya,  Siti Norhaslinda (Haslinda)

WhatApps / SMS / Call : 019 – 6038353

Email : vitalynd1@gmail.com

Step 2 : Saya akan minta maklumat diri anda untuk tujuan pendaftaran.

Step 3 : Pembayaran Rm 65 (Yuran keahlian) + Rm 10 (Postage) + Pembelian produk (Jika ada)

Anda akan menerima Starter Kit bersama dengan produk belian anda dalam masa 2-5 hari bekerja dari tarikh pendaftaran.

Ada sebarang persoalan?

Saya sedia menjawab segala kemusykilan anda.

InsyaAllah.

contact-icon

 

Haaaaa… Ramai yang tak tahu..

Bila sebut pasal Shaklee sahaja ramai yang teringat set-set berkaitan dengan penyusuan, berpantang, kehamilan dan kecantikan.

Jika didalami setiap fungsi produk Shaklee, sebenarnya banyak penyakit atau masalah yang dapat diselesaikan dengan rangkaian produk Shaklee.

Begitu juga Puan Sierra, mempekenalkan Alfalfa dan Omega Guard Shaklee kepada ayah beliau yang menghidap Gaut dari sejak hampir 20 tahun lepas.

Jom ikuti kisah Puan Sierra mengenai ayah beliau.

KISAH BENAR – 1
———————-

[AYAHKU PENDERITA GOUT 20 TAHUN..…]

Kisah bermula ketika saya berumur 12 tahun.Ayah bawa saya ke Sunway Lagoon.Bukan main sukanya hati ni dapat berjimba-jimba disana bersama kakak saya.
Sedang bersukaria, tiba-tiba ayah mengerang kesakitan.katanya kakinya amat sakit.nak bangun pun tak boleh.ibu mula resah.saya apatah lagi.macam-macam yang terlintas di kepala waktu itu.

“Kenapa ayah tiba-tiba jadi begini?”
“Adakah ayah lumpuh?”

Astagfirullah…susahnya hati saya masa itu.Terbantut nak bersukaria.Hari yang gembira bertukar menjadi duka.Ayah ditolak dengan “wheel chair” ke kereta.Dan ibu terus memandu kereta menuju ke klinik berhampiran.Ayah diberi Pill Killer.

Sehingga kini umur saya 30 tahun.
Ayah masih makan pill killer setiap kali gout menyerang.Dah jadi macam gula-gula.Goutnye kerap bertandang.Sekarang makin teruk.Bengkak-bengkak di tumit dan juga di tangan.Bukan bengkak biasa.Siap bernanah besar-besar pula tu.Naik seram saya tengok. Dalam hati…bilakah semua ini akan berakhir.
Saya simpati ayah jalan henjut-henjut.
Saya sedih ayah solat tidak dapat duduk dengan betul ketika tahyat awal mahupun akhir.
Saya nangis belakang pintu lihat ayah terbaring mengerang sakit atas katil ketika mana dia tak kuat untuk berjalan.
Hanya doa yang mampu saya panjatkan.Doa yang tanpa usaha.
Ustaz masa sekolah cakap…Doa tanpa usaha adalah SIA-SIA.tetapi ituje yang saya mampu.
Sedih.

1 hari..tergerak hati saya untuk berikan ayah OMEGA dan ALFAFA Shaklee.Saya ada terbaca yang Omega mampu mengurangkan radang sendi dan juga kesakitan.Manakala Alfafa mampu meneutralkan uric acid kepada alkali.wahh menarik!!teruja saya nak berikan kepada ayah saya.Saya beri pada ayah dan tulis besar-besar pada botol.tiba waktu makan,saya SMS ayah.
“Ayah dah makan OMEGA?”
“Dah makan ALAFA?”

Begitulah bersungguhnya saya inginkan ayah sihat.Ayah saya patuh dan konsisten menelan 2 supplemen ini.
Sambil saya tak henti-henti berdoa moga inilah usaha terbaik untuk ayah saya.

Hari yang cerah.Ayah baru pulang dari cek up di hospital.Wajahnya girang dan berseri.
Dihulurkan sehelai kertas kepada saya.

“Kertas apa ni?”
Masyallah!!terkejut saya lihat bacaan uric asid ayah saya berada di paras NORMAL!!!
Ya Allah..bergenang air mata saya.
“Dah 20 tahun…ayah tak pernah pun dapat bacaan uric asid NORMAL.Doktor pun terkejut.Bagus ye Shaklee “ kata ayah

Dah setahun ayah bersama Shaklee…saya asyik intai je kakinya.tiada lagi bengkak…tiada jalan hinjut-hinjut…tiada nanah besar-besar.

Alhamdulillah…Alhamdulillah…Alhamdulillah…
Hati anak mana yang tak gembira pabila ayah tersayang kembali ceria menjalankan kehidupan…

Terima kasih Allah…..

“..Why i love this amazing company….Not a ringgit was earned without somebody first helping somebody else become healthier, giving somebody an opportunity to have better life for their family, making planet a more sustainable place..”~CEO Shaklee Corporation

Testimonial Set GautSet Gout Shaklee 5

Alhamdulillah..

Tiada yang lebih bermakna bila melihat orang yang tersayang sihat dan ceria.

Disaat ini lah ibu bapa sangat memerlukan kesihatan dan kebebasan bergerak untuk beribadah dan bermain dengan anak cucu.

Jom hadiahkan Set Gaut Shaklee kepada yang tersayang.

Klik Sini Untuk Pembelian Set Gaut Shaklee (Pembelian  Menggunakan Kad Kredit / Debit Kad)

Untuk pembelian menggunakan Bank Transfer / Cash on Delivery sekitar Klang dan Shah Alam, boleh hubungi kami sekarang.

contact-icon

Lebih jimat sehingga 20% dengan yuran keahlian Shaklee Rm 65 seumur hidup.

Sumber Dari Berita Harian

“Di Malaysia, 52 peratus daripada kanak-kanak tidak hadir ke sekolah akibat asma mereka yang disebabkan masalah seperti kegiatan fizikal, sosial dan mengalami gangguan tidur. Lebih mengejutkan, 67 peratus daripada kanak-kanak terbabit tidak menerima sebarang rawatan. “

 

Pasti  mengejutkan bukan?

Adakah anak-anak kita temasuk dalam statistik tersebut?

Sebagai ibu bapa kita pasti terasa tekanannya apabila anak kita selalu merengek dan tidak selesa akibat asma / lelah.

Mengikut artikel tersebut dibawah adalah langkah-langkah yang boleh diambil untuk mencegah serangan asma :

* Peka penyebab utama asma anda 
* Pastikan kediaman bebas habuk, bulu haiwan dan hama 
* Jauhi perokok 
* Ambil ubat pencegah sekerap mungkin 
* Kerap bersenam untuk meningkatkan fungsi jantung dan paru-paru 

Pengambilan Omega – 3 yang muncukupi dapat membantu mengurangkan kesan asthma kepada anak-anak.

omega-benefits2

 

Pengambilan Omega Guard Shaklee sesuai untuk kanak-kanak yang berumur 1 tahun keatas sehingga orang dewasa.

Tetapi kekerapan bergantung kepada usia anak-anak.

Kanak-kanak yang berumur di bawah 6 tahun keatas boleh mengambil 1 kapsul Omega Guard Shaklee setiap hari.

Manakala untuk kanak-kanak di bawah 6 tahun 1 kapsul setiap 2 hari sudah mencukupi.

Kebaikan Omega untuk anak2

Ramai yang telah berpuas hati.

Demi melihat anak sentiasa cergas dan ceria tanpa asthma dan lelah.


testi omega 2

Kepentingan Omega-3 Kepada Kanak-kanak

 

  • Sistem imunisasi badan – terutama dalam tindak balas elergy
  • Sistem Pencernaan – Mengawal atur sistem pencernaan perut
  • Membaik Pulih Sel – Pembentukan sel-sel baru
  • Suhu Badan – Memastikan dan mengawal suhu badan manusia
  • Tekanan bendalir – Pada bahagian mata dan telinga

 

Kelebihan Omega-3 dari Omega Guard Shaklee

Dapatkan Omega Guard Shaklee untuk anak anda sekarang

Klik Disini Pembelian Omega Guard Shaklee (Kredit Kad / Debit Kad)

Untuk pembelian menggunakan Bank Transfer / Cash on Delivery sekitar Klang dan Shah Alam, boleh hubungi kami sekarang.

contact-icon

Lebih jimat sehingga 20% dengan yuran keahlian Shaklee Rm 65 seumur hidup.

Hubungi saya hari ini.

Kalau ditanya apakah hot selling produk Shaklee, ramai yang akan berkata ESP.

Masa mula-mula kenal Shaklee dului pun mostly orang bercerita mengenai ESP selain daripada Alfalfa.

Apa itu ESP?

10481654_720990347937091_6330362286023913343_o

ESP adalah Energizing Soy Protein.

Yang membekalkan protein yang tinggi dan selamat untuk keperluan tubuh badan kita.

kebaikan esp shaklee

Kebaikan ESP Shaklee Untuk Kecantikan Kulit

Protein dari ESP sangat berkesan untuk kecantikan kulit kerana membantu pembentukan tisu kulit yang baru dan membentuk kulit yang anjal.

ESP Shaklee juga dapat memudarkan parut-parut pada wajah dan juga parut-parut pembedahan.

ESP bukan hanya berkesan pada kulit wajah tetapi termasuk juga untuk untuk kulit seluruh tubuh.

SET KULIT CANTIK SHAKLEE


testimoni ESP 46 testimonial esp2

ESP Shaklee Untuk Wanita Hamil

Membekalkan protein yang mencukupi untuk ibu dan bayi semasa hamil untuk memastikan ibu sentiasa sihat dan bertenaga.

Membekalkan asid amino untuk perkembangan otot dan organ bayi.

SET MENGANDUNG SHAKLEE

Menyusu

TestimoniEspHamil1

ESP Untuk Menurunkan berat badan

SET KURUS SHAKLEE DISINI

Kebaikan pengambilan protein dalam menu harian adalah memberikan rasa kenyang yang lebih lama.

ESP juga membantukan pembentukan otot ketika berdiet dan bersenam bagi mengelakkan badan kita menggeleber walaupun berat badan berkurangan.

382738_395312460582651_18736819_n

1609615_10203658614572076_528858878_n

kurus-esp3

set pantang 3

ESP Untuk Melegakan Gastrik

gastrik ESP (1) gastrik ESP_2

Patutlah ESP Shaklee menjadi sebutan dan merupakan favourite produk untuk pengguna Shaklee.

Manfaatnya secara menyeluruh kepada kesihatan dan kecantikan pengguna.

Dapatkan ESP Shaklee dengan harga RM 150.

KLIK DISINI UNTUK PEMBELIAN ESP SHAKLEE MENGGUNAKAN KAD KREDIT DAN DEBIT KAD

Untuk pembelian secara COD sekitar Shah Alam /Klang atau BANK TRANSFER, boleh hubungi kami sekarang.

contact-icon

INGINKAN LEBIH PENJIMATAN?

Daftar Keahlian Shaklee anda bersama kami.

Dengan Yuran keahlian serendah RM 65 seumur hidup anda layak

** Mendapatkan rangkaian produk Shaklee dengan harga ahli, serendah 15 – 20% harga pasaran

** Menyertai semua promosi produk setiap bulan

** Mendapat bonus setiap bulan (Tertakluk pada terma dan syarat)

BUKAN ITU SAHAJA

Jika anda berdaftar bersama Vitalynd.com, anda layak :

1. Menerima bimbingan menjalankan perniagaan bersama Shaklee.

2. Dimasukkan dalam support group Vitalynd.com untuk bimbingan perniagaan tanpa modal dan secara part time.

Apa tunggu lagi ?

Hubungi kami

Shaklee Distributor Anda

Haslinda (Lynd)

SID : 1090071

Email : vitalynd1@gmail.com

Facebook : Livelylynd Redo

Call / Whatapps / SMS : 019 – 6038353

Daftar sekarang

Setiap pasangan suami isteri akan mengimpikan zuriat untuk menjadi penyeri rumah tangga.

podgotvete-go-vasheto-telo-za-bremenost-1-del

Cuma lambat atau cepat bergantung kepada pasangan itu samada sudah bersedia atau tidak dan juga rezeki yang di tentukan oleh Allah.

Bagi yang terlalu inginkan anak tetapi masih belum sampai masanya untuk isteri hamil, menjadi kewajipan untuk terus berusaha dan berdoa.

3 elemen penting yang perlu difikirkan atau diambilkira dalam persoalan zuriat ini, iaitu :

KESIHATAN  – MASA – REZEKI ALLAH

Positive-Pregnancy-Test

Setiap pasangan perlu memastikan mereka tidak mempunyai masalah kesihatan yang mengurangkan potensi untuk isteri itu hamil.

Dan ini hanya boleh dilakukan melalui pemeriksaan doktor.

Dan menjadi satu “Phobia” dalam masyarakat kita untuk membuat pemeriksaan kerana risau diisytihar “mandul” selepas pemeriksaan doktor.

Itu mungkin perspektif yang wajar ditukar kerana pemeriksaan doktor adalah untuk mengenalpasti punca dan mendapatkan rawatan yang sepatutnya dalam usaha mendapatkan zuriat.

Antara masalah kesihatan atau Punca Ketidaksuburan Pasangan adalah :

1. Gangguan pada telur yang tidak matang

Ini berpunca dari ketidakseimbangan hormon yang dihasilkan oleh wanita yang mana mengganggu perkembangan telur yang matang. Gangguan hormon ini juga boleh berpunca akibat penghasilan sedikit hormon lelaki yang mana biasanya berlaku akibat pembentukan ovarian cyst.

Masalah berat badan juga boleh mengganggu keseimbangan hormon samada berat badan berlebihan atau terlalu berkurangan.

2. Tiup Fallapian Tersumbat

Dengan hanya pemeriksaan doktor sahaja masalah ini dapat dikenalpasti samada tiup fallapian tersumbat sepenuhnya atau separuh. Masalah ini juga menjadi punca kehamilan luar rahim.

3. Masalah sperma tidak matang

Masalah yang biasa dijumpai berkaitan dengan sperma adalah, sperma tidak mencukupi, sperma cacat atau sperma yang tidak aktif.

sperm-quality1

4. Masalah pengangkutan sperma

Ini terjadi apabila sperma tidak dapat berpindah ke rahim wanita untuk disenyawakan akibat dari saluran sperma tersumbat.

Selain faktor kesihatan, faktor masa / waktu subur amatlah penting.  Jika tahap kesihatan kita berada dalam peringkat terbaik tetapi masa bersama suami isteri adalah diluar waktu subur, hampir mustahil kehamilan boleh berlaku.

Oleh itu, kita perlu tahu mengira waktu subur Isteri supaya pasangan boleh “berusaha” bersama-sama untuk mendapatkan zuriat.

Waktu subur adalah waktu dimana rahim wanita sudah bersedia untuk menerima kedatangan sperma dengan telur yang sudah matang untuk disenyawakan.

Untuk mengira waktu subur, kita perlu mengetahui kitaran haid setiap bulan. Setiap individu mempunyai kitaran yang berbeza.

Cara Mengira Waktu Subur.
Kitaran 28 Hari : 28 – 14 = 14 (Hari ke 14 adalah waktu subur)
Kitaran 30 Hari : 30 – 14 = 16 (Hari ke 16 adalah waktu subur)
Kitaran 32 : 32 – 14 = 18 (Hari ke 18 adalah waktu subur)
Tanda-tanda waktu subur / Cara mengetahui waktu subur.
1. Suhu badan meningkat
2. Lendir dari vagina pekat dan lebih banyak dari biasa.
3. Menggunakan Menstrual test kit (Boleh didapati di farmasi)
Pengiraan waktu subur amat penting dalam usaha mendapatkan zuriat / merancang kehamilan.

Dan apabila kesihatan kita baik, masa subur yang sudah dikenalpasti, segalanya kita berserah pada Allah.

DOA MENDAPAT ZURIAT

images

Set Kesuburan Shaklee menyediakan rangkaian produk untuk meningkatkan tahap kesihatan dan kesuburan suami isteri

set kesuburan

Fungsi Set Kesuburan Shaklee Wanita

GLA COMPLEX (60 BIJI – 1 Bulan)
-Membantu tubuh menghasilkan cecair kesuburan yang memberi ruang untuk sperma terus hidup dalam tiub folopio
-Membantu menghasilkan lendir serviks yang berkualiti.
ALFALFA COMPLEX (SMALL:330BIJI – 2 bulan ), (LARGE:700BIJI – 5 bulan)
-Membantu atasi masalah keputihan dan PMS
-Membantu dalam hubungan suami isteri (bertindak seperti kacip fatimah)
– Detox

Fungsi Set Kesuburan Shaklee Lelaki

VITAMIN E(120 BIJI)
-Penting dalam melindungi dan meningkatkan kesihatan sel tubuh termasuk organ-organ pembiakan,telur dan sperma.
-Dilengkapi dengan selenium, gabungan vitamin E dan selenium mampu meningkatkan pengeluaran sperma yang berkualiti
ZINC COMPLEX(120 BIJI)
-Membantu dalam meningkatkan kualiti sperma
-Membantu dalam mengoptimumkan fungsi kelenjar prostat dan membantu mengurangkan potensi mendapat kanser prostat
-Berperanan dalam proses pembentukan gen pada DNA
SET LENGKAP KESUBURAN SHAKLEE
Tambahan kepada set asas kesuburan Shaklee adalah Vitamin C + B Complex + Vitalea
Testimonial-Doc-on-set-Kesuburan-Shaklee
aaa
Set Kesuburan Shaklee terbukti berkesan.
berjaya hamil set kesuburan shaklee 2
testimoni set kesuburan shaklee, mudah hamil, testimoni ovum tidak matang testimoni-vitmn-e
Allah menunggu dan menilai sekuat mana hambanya berusaha untuk rezekiNya
Atau hubungi kami untuk info lanjut / kombinasi cadangan mengikut bajet / konsultansi
contact-icon

INGINKAN LEBIH PENJIMATAN?

Daftar Keahlian Shaklee anda bersama kami.

Dengan Yuran keahlian serendah RM 65 seumur hidup anda layak

** Mendapatkan rangkaian produk Shaklee dengan harga ahli, serendah 15 – 20% harga pasaran

** Menyertai semua promosi produk setiap bulan

** Mendapat bonus setiap bulan (Tertakluk pada terma dan syarat)

BUKAN ITU SAHAJA

Jika anda berdaftar bersama Vitalynd.com, anda layak :

1. Menerima bimbingan menjalankan perniagaan bersama Shaklee.

2. Dimasukkan dalam support group Vitalynd.com untuk bimbingan perniagaan tanpa modal dan secara part time.

Apa tunggu lagi ?

Hubungi kami

Shaklee Distributor Anda

Haslinda (Lynd)

SID : 1090071

Email : vitalynd1@gmail.com

Facebook : Livelylynd Redo

Call / Whatapps / SMS : 019 – 6038353

Daftar sekarang

Set Berpantang Shaklee / Set Bersalin Shaklee

Set Berpantang

Menjadi pilihan wanita moden hari ini

Set Bersalin Shaklee Terdiri daripada

Set Asas

Set-Berpantang-Shaklee-Basic

Vitalea multivitamin yang berfungsi membentuk sel darah merah bagi menggantikan darah yang hilang semasa bersalin

Vitamin C Mengelakkan anemia dan meningkatkan imunisasi ibu.

B- Complex Menjaga kesihatan saraf ibu dan bertindak sebagai anti-stress (Mengelakkan meroyan semasa berpantang)

Zinc – Mempercepatkan proses penyembuhan luka

Set Berpantang Shaklee / Set Barsalin Shaklee

Pakej 1

20150404_204313

Set Asas Bersalin Shaklee + Ostematrix + ESP

Ostematrix – Mengelakkan sembelit dan membekalkan kalsium yang cukupi kepada ibu dan bayi yang menyusu.

ESP – Membekelkan tenaga dan protein yang mencukupi kepada ibu berpantang.

Set Bersalin Shaklee Premium

20150404_205021

Merupakan set lengkap untuk berpantang + Set Penyusuan Shaklee + Set Slimming Shaklee

Terdiri dari Set Berpantang Optimum + Alfalfa + Lechitin

Alfalfa Merupakan kacip fatimah / jamu moden dan juga membantu melancarkan penyusuan susu ibu.

Lechitin – Membantu mengurangkan masalah bengkak susu dan membakar lemak untuk menurunkan berat badan.

Cara Mudah Memahami Set berpantang Shaklee

Set Asas : Vitalea + Vitamin C + B-Complex + Zinc

Set Optimum : Set Asas + Ostematrix + ESP

Set Premium : Set Optimum + Alfalfa + Lechitin

Kepentingan Supplemen semasa hamil dan seterusnya ketika berpantang sudah diakui oleh pakar sakit puan Dr Hamid Arshat

Supplemen semasa hamil

Kelebihan Set Berpantang / Bersalin Shaklee

  1. LENGKAP : Membekalkan vitamin yang mencukupi kepada ibu dan bayi yang menyusu.
  2. MUDAH : Mudah diambil kerana dalam bentuk pil / kapsul
  3. JIMAT : 1 set lengkap adalah untuk kegunaan 2 – 4 bulan bergantung kepada produk
  4. SELAMAT : Untuk ibu yang bersalin secara pembedahan / Ibu yang anak terkena jaundice / demam kuning

 

Berkesankah Set Bersalin Shaklee / Set Berpantang Shaklee ?

Testimoni pengguna yang berpuashati.


testi berpantang

Testimoni Set Bersalin Shaklee

Testimonial Set berPantangShaklee

Testimonial-3-Set-Pantang-Shaklee

Perbezaan Pakej dan Harga Set Berpantang Shaklee

Pakej  Set Berpantang

UNTUK CONSULTATION / CARA PENGAMBILAN VITAMIN SHAKLEE DAN JUGA LEBIH PENJIMATAN

HUBUNGI KAMI

contact-icon

INGINKAN LEBIH PENJIMATAN?

Daftar Keahlian Shaklee anda bersama kami.

Dengan Yuran keahlian serendah RM 65 seumur hidup anda layak

** Mendapatkan rangkaian produk Shaklee dengan harga ahli, serendah 15 – 20% harga pasaran

** Menyertai semua promosi produk setiap bulan

** Mendapat bonus setiap bulan (Tertakluk pada terma dan syarat)

BUKAN ITU SAHAJA

Jika anda berdaftar bersama Vitalynd.com, anda layak :

1. Menerima bimbingan menjalankan perniagaan bersama Shaklee.

2. Dimasukkan dalam support group Vitalynd.com untuk bimbingan perniagaan tanpa modal dan secara part time.

Apa tunggu lagi ?

Hubungi kami

Shaklee Distributor Anda

Haslinda (Lynd)

SID : 1090071

Email : vitalynd1@gmail.com

Facebook : Livelylynd Redo

Call / Whatapps / SMS : 019 – 6038353

Daftar sekarang

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kehamilan adalah saat yang ditunggu bagi pasangan yang berumah tangga.

Lynd ingat lagi semasa awal-awal kawin, risau dan juga berdebar memikirkan adakah Lynd akan hamil?

Macamana perasaan bila hamil?

Bersediakah Lynd bersedia untuk hamil?

Dan Alhamdulillah, Allah murahkan rezeki kami kerana saya didapati hamil tanpa menunggu lama.

Pregnancy-Test

Dah tu pelbagai persoalan lain yang timbul..

“Bagaimana mahu pastikan saya berikan yang terbaik kepada bayi saya?”

“Apa yang perlu saya makan?”

“Selamat ke apa yang saya makan untuk bayi?”

“Apa amalan-amalan saya sebagai ibu hamil?”

Persoalan biasa untuk ibu hamil kan?

Jom Lynd kongsikan apa boleh kita amalkan untuk mengharungi detik indah 40 minggu kehamilan.

happy-pregnant-woman

Pemakanan Ibu Hamil

Makanan-Sehat-Untuk-Ibu-Hamil

Perlu diingatkan bahawa khasiat / pemakanan ibu hamil perlu dikongsi bersama bayi.

Oleh sebab itu ibu hamil perlu memastikan pemakanan yang diambil perlulah mencukupi dan berkhasiat untuk ibu dan bayi.

Makanan seimbang adalah penting  supaya ibu akan cukup bertenaga untuk menjalani rutin harian seperti biasa walaupun ketika hamil.

col_10408

Ibu hamil memerlukan kelas makanan yang berbeza berbanding nutrisi yang diperlukan ketika tidak hamil.

Keperluan-Nutrisi-Ibu-Menyusu

Ibu hamil juga perlu memastikan pemakanan mereka adalah seimbang dan mencukupi bagi mengurangkan kesan masalah ketika hamil.

piramida-makanan

10 Masalah biasa dihadapi oleh ibu hamil

1. Mual dan muntah

2. Sembelit

3. Bengkak Kaki / Sembab

4. Stretch Mark

5. Pendarahan

6. Diabetis Gestasional

7. Masalah kulit wajah

8. Sakit / Lenguh pinggang

9. Kekejangan kaki

10. Anemia / Kekurangan sel darah merah

Kepentingan Supplemen Kepada Ibu Hamil

Dr_Hamid_Arshat_Vitamin_Hamil2

Keistimewaan Set Kehamilan Shaklee

  • Membekalkan nutrisi yang lengkap kepada ibu dan bayi
  • Memastikan ibu sentiasa bertenaga sepanjang kehamilan
  • Mengurangkan kesan / alahan semasa hamil.

 

Set Kehamilan

Vitalynd : 019 – 6038353

Fungsi Dan Kebaikan Set Kehamilan Shaklee
      Vita-Lea : Multivitamin lengkap bagi mengelak masalah anemia dan kekurangan sel darah merah
B-Complex : Membekalkan asid folic kepada ibu dimana berfungsi untuk melindungi bayi dari kecacatan saraf tunjang
Vitamin C : Mengurangkan risiko terkena masalah kesihatan seperti demam dan selsema dan meningkatkan daya imunisasi ibu dan bayi.
Ostematrix : Menguatkan tulang gusi dan gigi. Juga dapat mengelakkan dari masalah kekejangan.
Dapat mengurangkan masalah sembelit semasa hami
Omega Guard : Untuk perkembangan otak dan minda bayi.
Set Lengkap Kehamilan Shaklee

Vitalea (120 biji /4 bulan)

B-Complex (120 biji / 4 bulan)

Sustained Release Vitamin C  (180 biji/ 6 bulan)

Ostematrix (120 biji / 1 bulan)

Omega Guard (90 biji / 3 bulan) – Pengambilan bermula dari semester 2 dan 3

ESP – Protein (850 g /1-2 bulan )

Harga Set Lengkap Kehamilan Shaklee

RM 582

Klik Sini Untuk Pembelian Set Lengkap Kehamilan Shaklee

 

Set Asas Kehamilan Shaklee

Vitalea – multivitamin

B-Complex – Acid Folic

Sustained Release Vitamin C

Ostematrix – Kalsium

Harga Set Asas Kehamilan Shaklee

RM 296

Klik Sini Untuk Pembelian Set Asas Kehamilan Shaklee

 

Hubungi Saya untuk penjimatan dan konsultansi.

contact-icon

 

Set Kehamilan Shaklee Murah dan Jimat..

Kenapa?

Set Asas Kehamilan Shaklee boleh digunakan sebagai Set Asas Berpantang Shaklee.

Set Berpantang

Hanya Perlu Tambah Zinc Shaklee

Zinc Shaklee

Klik Sini Untuk Set Berpantang Optimum Shaklee

 

Jimat Lagi?

excited-emoticon-white-background-38782385

 

 

1 Set Kehamilan Shaklee dan Set Berpantang Shaklee boleh tahan 2 – 4 bulan, bergantung kepada produk.

B – Complex (120 Biji / 4 Bulan)
Vita-Lea (120 Biji / 4 Bulan)
Zinc (120 Biji / 4 Bulan)
Sustained Release Vita-C (180 Biji / 3 Bulan)
Ostematrix (120 Biji / 1 Bulan)
Set Kehamilan Shaklee / Set Berpantang Shaklee sudah terbukti berkesan dan dapat membantu ibu untuk sentiasa bertenaga sepanjang kehamilan dan berpantang.

 

TESTI SET PANTANG10

 

testimoni set bersalin

 

testi berpantang

 

12 testimoni set berpantang shaklee (pending)

 

 

Apa Tunggu Lagi..?

Dapatkan Sekarang.

 

Set Lengkap Kehamilan Shaklee

 

contact-icon

 

Nanti Dulu

Tetapi, Kenapa Bayar Lebih?

Dengan Keahlian Rm 65 Anda layak untuk mendapat penjimatan sehingga 25%

Klik Sini untuk mengetahui Kelebihan dan Keistimewaan Ahli Shaklee

Keahlian Shaklee

 Untuk penerangan lebih lagi boleh hubungi Lynd terus

Haslinda (Lynd)

Call / Whatapps / Sms : 019 – 6038353

Email : vitalynd1@gmail.com

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...