Assalamualaikum.

Diari Untuk My Girls

Lamanya tak cerita pasal anak-anak kat sini.

Oklah.. nak dapat rentak menulis balik tu agak sukar. Tapi apa salahnya kita mulakan balik kan.

Rasanya mama belum pernah cerita lagi mengenai sekolah baru Kaseh dan Awatif.

Masa December tahun 2015 bermulah pemburuan mama mencari tadika baru untuk anak-anak. Walaupun berat hati nak tinggalkan Tadika Pintar Sayang. tapi hidup mesti diteruskan dengan kehidupan baru iaitu hijrah.

Walaupun diikutkan kawasan sekitar tempat tinggal kami ada je beberapa tadika samada yang jenis francais atau pun tidak. Tapi tu lah.. kami bukan mencari nama Tadika tapi kami mencari tadika yang lebih baik atau at least sama baik macama tadika Pintar Sayang.

Ciri-ciri Tadika Yang Mama Cari

  1. Amali Solat setiap hari
  2. Penekanan terhadap agama Islam.

 

Dalam beberapa senarai Tadika yang mama pergi, mama sangat tertarik dengan Tadika Dzul Iman. Sebenarnya mama “jumpa” tadika Dzul Iman ni apabila Ummi Zai Pengusaha Pintar Sayang yang rekemen. Katanya Teacher lama Kaseh kerja kat tadika tu. Teacher Rahmah.

Bila kami melawat tadika tu saya sangat tertarik dengan pendekatan yang tadika tersebut amalkan iaitu Khalifah Method dimana ia menekankan sahsiah instead of education oriented.

Dari briefing yang diberikan, Tadika Dzul Iman diasaskan oleh sekumpulan pensyarah UIA yang pada asalnya menyediakan tempat untuk anak-anak mereka.

Pensyarah-pensyarah ini  membangunkan sistem tadika untuk anak mereka sahaja tetapi disebabkan kebaikan sistem ini disebarkan dari mulut ke mulut maka ia semakin berkembang sehingga sekarang.

Tadika Dzul Iman merupakan sebuah tadika francais tetapi mereka tidak membuat sebarang marketing di media kerana mereka lebih percaya kepada “recommendation” dari ibu bapa yang menghantar anak mereka ke tadika Dzul Iman.

Saya rasa tiada masalah sangat untuk anak-anak saya ke tadika walaupun tadika baru. Alhamdulillah dipermudahkan.

Cuma pada awalnya mereka tak biasa “balik tengahari’. Yelah.. dulu nursery sampai ke petang tapi sekarang hanya ke tadika dan tak perlu bawak baju.

Yang paling mama suka pasal tadika baru ini adalah mama tak payah iron baju setiap hari. Hahahah.. sebab dari Isnin – Khamis mereka mengenakan sport attire dan hanya jumaat mereka pakai uniform rasmi. Lega mama.. kalau tak pening jugak la nak iron 2 pasang baju sehari.

awatif Dzul Iman

Kaseh Awatif

Gelagat budak 2 ketui ni masa first time dapat uniform. Mana la dorang belajar posing ala-ala haper ntah ni.

2016-01-05 08.10.15

2016-01-05 08.10.16

Ni masa 1st day dorang gi school.

Haisss.. Kakak Kaseh masih nampak sememeh sampai sekarang walaupun dah 4 bulan bertudung. Adeh.. Awatif ok lagi lah.. comey jugak la..

Apa-apa pun sangat puas hati dengan Tadika Dzul Iman ni.

Semoga anak-anak mama jadi anak yang beradab dan berjaya.

Muaaaahhh cikid anak.

2016-01-08 13.19.28

Cik Indah pun nak pakai tudung.

Assalamualaikum.

Tanda Badan Bertoksik dan Kepentingan Detox

Ok..ok.. Lynd tak tahu macamana nak mula tapi Lynd “sentap” lepas buat cermin mata baru hari tu.

Apa yang Lynd perasan jerawat muka Lynd semakin subur.

Sebaik je pakai mata baru dan tengok cermin memang ter”cakap” kat dalam kedai tu “Kakak teruknya muka mama”

Memang Ya Allah.. moral down habis lah.. sebab selama ni tak perasan pun and tak sempat nak belek muka betuk-betul. Almaklumlah mata ni power dekat 1000 so memang tak nampak lah.

Tambah lagi viral “ 8 Tanda Badan Anda Penuh Toksin” lagilah rasa “geli” sebab mengesahkan yang Lynd ni bertoksin. Huaaaaa…

Inilah info yang menjadi viral minggu lepas. Terima kasih kepada pihak yang menyedikan slide yang berguna ni.

Tanda badan bertoksin

Tanda badan bertoksin 2

  1. Sembelit – Anda perlu membuang air besar 2x sehari, bagi memastikan bahan buangan pepejal dan cecair bertoksin tidak disimpan lama dalam badan dan membawa penyakit.
  2. Kembung Perut – Usus yang tidak bersih dan penuh toksin akan menyebabkan angin terperangkap di dalamnya dan menyebabkan perut menjadi kembung dan tidak selesa.
  3. Sakit Kepala – Badan yang penuh toksin akan menyebabkan anda mengalami sakit kepala yang berulang-ulang, malah boleh menyerang anda setiap hari.
  4. Letih dan Lesu – Toksin yang terkumpul dalam badan umpama racun yang mencuri tenaga di dalam badan yang menyebabkan kita lesu dan tidak bermaya sepanjang hari.
  5. Mulut Berbau – Usus yang kotot dan tidak dibersihakn secara kerap akan menyebabkan mulut berbau busuk dan menimbul ketidakselesaan kepada orang lain disekeliling.
  6. Perut Buncit – Najis yang terkumpul lama dalam usus akan mengeras dan menjadi tempat angin berkumpul. Ini boleh menyebabkan perut kelihatan boroi dan walaupun berat badan anda masih normal.
  7. Kulit Kusam – Jika Masalah kulit seperti jerawat dan kulit kusam anda berpanjangan, cuba ambil langkah untuk detoks bagi membersihkan toksin yang terkumpul dalam badan terlebih dahulu.
  8. Kemaruk Makan – Badan yang bertoksin akan menyebabkan anda tidak boleh mengawal cara makan dengan baik. Malah menyebabkan anda sering rasa lapar dan ingin mengunyah makanan sepanjang hari.

flush-toxins-759x419

Hampir semua / boleh dikatankan semua simptom tu ada pada Lynd. Serius sentap beb.

So Lynd cuba memahami apa itu proses detoks.

Detox-Torso

Kebanyakan orang faham bahawa proses detoks terjadi semasa kita membuang air besar. Tetapi sebenarnya banyak lagi organ dan proses yang terlibat semasa proses detox dalam badan.

Detox-phase-1-and-2

Organ-organ lain yang terlibat semasa proses detoks adalah :

Kolon – Mengeluarkan najis, toksin, parasit dan bakteria.

Hati – Menapis racun dan bakteria dalam darah

Paru-paru – mengeluarkan gas seperti karbon dioksida

Buah Pinggang – Menapis kotoran dalam darah.

Limfa – Mengeluarkan toksin dari sel darah

Kulit – Mengeluarkan toksin berlebihan dari kulit dan liang roma.

Dari mana toksin ni datang ?

Punca Toksin

Mostly yang kita tahu dari makanan tapi sebenarnya banyak punca. Even badan kita sendiri menghasilkan toksin dan perlu disingkirkan. Maka walaubagaimana baik pun pemakanan kita badan kita masih bertoksin cuma mungkin tahapnya tak setinggi orang yang tidak menjaga pemakanan. Dan juga ia bergantung juga sebaik mana badan kita dapat membuang toksin itu dengan sendirinya.

Bagaimana Untuk Detoks?

Lynd akan Sambung dalam next entry ok?

Sebagai pembakar semangat untuk anda detoks, meh kita tengok gambar ni dan fahami kenapa kita perlu detox.

Screen-shot-2014-12-07-at-10.40.23-AM

Assalamualaikum.

Alhamdulillah..

Kali ni Lynd nak kongsi salah 1 Cara Daftar Keahlian Shaklee dan terbaru anda boleh mengisi maklumat peribadi sendiri tanpa perlu melalui Lynd.

Cara Daftar Keahlian Shaklee Sendiri

Langkah 1 :

Klik Link < Daftar Keahlian Shaklee >

Atau Copy Paste Alamat

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1090071

Langkah 2 :

Apabila paparan dibawah kelihatan, klik “JOIN NOW

Membership Express 2

Langkah 3 :

Isi Maklumat yang diperlukan dan tandakan “I consent to Shaklee assigning me a sponsor.” sebelum menekan butang “JOIN NOW

Membership Express 3

Langkah 4 :

Tekan “Continue To Member Center”

Membership Express 4

Langkah 5 :

Anda akan dibawa ke www.shaklee2u.com.my yang merupakan website rasmi ahli Shaklee.

Membership Express 5

Anda perlu mengaktifkan keahlian anda dengan membuat pembelian opportunity kit. Dan juga anda boleh terus membuat pembelian produk denga  harga ahli secara serta merta.

Membership Express 6

Untuk bahagian ini rasanya tiada masalah bagi sesiapa yang sudah biasa shopping online.

Tapi jika anda ada masalah untuk mendaftar keahlian Shaklee, tanpa segan silu boleh hubungi Lynd di 019 – 603 8353

Side Income With Shaklee The Series

——————————————————————–

Jika kawan-kawan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee tetapi tidak pasti apa produk yang sesuai dengan anda dan bajet anda, boleh hubungi Lynd.

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum..

Dengan Nama Allah yang maha pemurah dan Maha Penyayang.

Bila dah masuk bulan rejab kita semua dapat menghidu bau Ramadhan.

Segala persiapan mental dan fizikal mula membuat persiapan. Kerana Ramadhan datang untuk direbut segala fadhilat dan berpesta ibadah.

Salah satu isu yang biasa kita dengar bila menyentuh hal berpuasa adalah Gastrik Di Bulan Ramadhan

gastrik-tidak-halang-puasa

Ramai yang ada masalah gastrik mula gelisah kerana terasa rugi jika tidak sama-sama menunaikan ibadah ini seperti orang lain.

Jom kita lihat simptom gastrik


rawatan-untuk-gastrik

Hari ini Lynd nak kongsi bagaimana Shaklee dapat membantu pesakit gastrik untuk menjalankan ibadah puasa dengan lebih baik untuk tahun 143 Hijrah ini.

Set Asas Gastrik terdiri daripada Energized Soy Protein (ESP) Shaklee.

ESP Shaklee
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya. 20 jenis asid amino dalam ESP perlu untuk bina sel dan tisu baru pada dinding perut. Membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.

Set Gastrik 2

ESP Shaklee juga merupakan salah satu produk asas dalam Set Puasa Shaklee

ESP Shaklee boleh dinikmati dalam pelbagai cara samada dibancuh terus dengan air suam atau dicampur dalam jus yang diambil semasa bersahur.

Pelbagai Cara Untuk Menikmati ESP

Set Gastrik 3

Untuk Set Gastrik Optimum, rakan-rakan boleh topup bersama dengan

☘Peppermint Ginger
Kombinasi 4 herba yang terdiri dari pudina, halia, jintan (fennel), bunga lawang (anise). Terbukti secara klinikal dapat membantu mengatasi masalah gastrik, loya, penghadaman dan badan berangin. Ia melegakan kesakitan gastrik, pedih ulu hati dan cirit-birit.

?Alfalfa
Diberi nama “Raja Tumbuhan” kerana mempunyai 1001 manfaat. Bersifat alkali yang dapat mengurangkan keasidan serta mengurangkan keradangan dalam perut.

TESTIMONI SET GASTRIK SHAKLEE

gastrik (1) testimoni gastrik

Alhamdulillah.. Lega sangat dapat kongsi apa yang Shaklee boleh bantu dalam mengurangkan masalah gastrik kita nanti.

Set Gastrik

——————————————————————–

Jika kawan-kawan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee tetapi tidak pasti apa produk yang sesuai dengan anda dan bajet anda, boleh hubungi Lynd.

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Cara Menghadapi Cuaca Panas Melampau

Assalamualaikum.

Dengan nama Allah..

Sekarang ni memang musim panas melampau hingga gerun Lynd nak keluar kalau tengahari lagi-lagi kakau dengan anak-anak.

botol air memang sentiasa ada dekat sebab nak make sure Lynd dan anak-anak tak mengalami dehidrasi. Pernah sampai 1 tahap Lynd tak boleh senyum sebab bir terlalu kering.

Serius memang lain macam panas sekarang.

Sebab tu Lynd suka amalkan Performance Drink setiap hari.

Set Panas

CADANGAN SET MUSIM PANAS (Bajet)

??Performance Drink
Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.

Performance Drink atau kami panggil air basikal ni letak dalam fridge, minum sejuk-sejuk.. peghhhh.. memang best.

Macam setengah orang tu suka minum air 100 plus kan tapi ramai yang terlepas pandang mengenai kandungan gula dalam air berkabonat. PD ni sah-sah tanpa gula dan sedap dengan perisa oren.

Then bila dah musim panas, kualiti udara merosot mulalah pelbagai penyakit mula singgah. Jadi bagi mengurangkan risiko penyakit semasa musim panas ni, Lynd topup lagi dengan Sustained Release Vitamin C dalam Set Musim Panas (Optimum)

Set Musim Panas 3

?Vita C
1 tablet mengandungi 500mg Vitamin C (bersamaan nutrisi 7 biji oren) yang dilepaskan jam demi jam (“Sustained Release”). Penting untuk ketahanan imun terutama ketika cuaca panas.

Dan kalau nak lebih power boleh tambah lagi dengan nutriferon dalam Set Premium Musim Panas.

Nutriferon ni memang power dan cepat berkesan. Jika anda mula rasa dan ada tanda-tanda kurang sihat, ambil 1 sachet Nutriferon dan sistem antibodi badan akan activate untuk melawan penyakit.

Set Musim Panas 2

?Nutriferon
Merupakan “Immune Booster“, produk berpaten dengan campuran ekstrak tumbuhan yang terbukti secara klinikal dapat menguatkan imun. Formula yang membekalkan perlindungan imun tubuh harian yang tinggi.

Set Musim Panas

Mengikut ramalan, cuaca panas akan berterusan sehingga June 2016 ini. Maka kita perlu mengambil langkanh proaktif untuk memastikan kesihatan keluarga kita terjamin.

Tambahan lagi tak lama lagi Ramadhan dah menjengah, lagilah kita perlu pastikan badan kita beradan dalam keadaan sihat untuk beribadah dengan sempurna.

SET CADANGAN PUASA SHAKLEE

——————————————————————–

Jika kawan-kawan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee tetapi tidak pasti apa produk yang sesuai dengan anda dan bajet anda, boleh hubungi Lynd.

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani.

Saya berkongsi entry ini kerana Allah.

Saya ingin berkongsi apa yang ada dalam kepala ni semoga memberi manfaat kepada yang “mencari” macam Lynd.

Sesungguhnya proses mencari itu juga anugerah Allah. Kerana itu bermaksud kita sentiasa “online” dengan Allah.

Ok. Bab online dengan Allah tu mungkin Lynd ulas nantilah.

Solat merupakan tiang agama. Ini bermaksud jika ingin membina rumah maka perlukan tiang. Tanpa tiang bagaimana bumbung, dinding dan lantai mahu terbina dan mana mungkin segala harta kita boleh disimpan di dalam rumah jika semua itu tidak ada.

Maka solat 5 waktu umpama 5 tiang rumah. Tak cukup 1 maka bumbung pasti senget, dinding tiada tempat mahu dipaku.

Dinding-dinding rumah itu umpama amalan-amalan rukun islam. Dan Harta yang disimpan didalam rumah itu umpama pahala y kita kumpulkan.

Maka mahu mengumpul harta lengkapkanlah dulu rumahnya. Lebih tinggi tiangnya = lebih sempurna solatnya maka lebih besar rumah boleh dibina maka lebih banyak pahala boleh dikumpul.

SOLAT AWAL WAKTU

Ini perumpamaan yang Lyng bayangkan mengenai solat dan solat awal waktu.

Masa

Tenaga

Udara

Rezeki

dan segala Tubuh Badan ini Allah yang punya.

Even setiap degupan jantung ini juga Allah yang punya.

Mengalirnya darah dalam setiap salur darah ini juga dengan izin-Nya.

Dan semua itu kita guna dan nikmati untuk bekerja, berseronok dan berkasih sayang dengan keluarga.

Maka, tunaikan HAK ALLAH terlebih dahulu sebelum kita menggunakan apa yang Dia beri.

Bila azan berkumandang, panggilan kejayaan mula bergema, tetapi “kejap lagi lah”, ‘Awal lagi”

Disaat itu tangan masih bergerak untuk berkerja sedangkan Allah menunggu untuk hakNya ditunaikan.

Pernah tak rasa kita sentiasa tak cukup masa ?

Dan bila kita solat awal waktu teras masa bergerak perlahan dan banyak benda boleh diselesaikan.

Ya.. 24 jam itu dikurniakan adil sama rata semua orang. Tetapi kenapa dengan 24 jam itu hasil yang diperolehi berbeza-beza ?

Dengan 24 jam si A mampu bekerja sambil menjaga anak

Si B mampu buat kerja part time untuk tambah pendapatan

Si C sempat menjaga ibu-bapa disamping menjaga keluarga sendiri

Si D hanya mampu balik kerja, ambil anak, makan kat kedai dan balik tidur.

Ia.. ini kerana hak pemilik segala apa yang ada didunia ini tidak ditunaikan sebaik mungkin masakan kita akan dapat yang terbaik.

Berikan yang terbaik kepada Tuan Punya Dunia, maka dunia dalam tangan Anda.

solat_imad

Set Puasa Shaklee

Assalamualaikum.

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Rejab sudah bertamu.. Ramadhan tak lama lagi..

Semoga Allah berikan kita semua kesempatan untuk menjadi ummatnya yang bertuah kerana dapat jumpa dengan Ramadhan yang seterusnya tahun ini.

So kawan-kawan dah ganti puasa?

Macam Lynd belum sebab banyak hari juga tinggal sebab Ramadhan tahun lepas Lynd masih belum habis berpantang.

So selamt mengganti puasa, plus rasa nak kena detod diri dah sebab macam-macam makanan dah masuk perut ni hah..

Ok entry kali ni Lynd nak memperkenalkan rangkaian produk Shaklee yang dapat membantu kita untuk menjalani ibadah puasa dengan lebih sihat dan bertenaga.

Memperkenalkan Set Puasa Shaklee

Set Puasa

(A). Set Puasa Shaklee Bajet

ESP
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.

(B). Set Puasa Shaklee Popular

??Performance Drink
Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.

ESP
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.

(C). Set Puasa Shaklee Optimum

Meal Shakes
Sumber multivitamin terbaik. Apabila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Berperisa French Vanilla.

??Performance Drink
Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.

ESP
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.

 

Kenapa Anda Perlu Set Puasa Shaklee ?

  • Kita berpuasa 2016 di musim panas maka badan kita memerlukan lebih bekalan nutrisi untuk bekerja sambil berpuasa.
  • Set Puasa Shaklee mengurangkan risiko dehidrasi
  • Tidak perlu risau masalah kekurangan nutrisi.
  • Mengurangkan pengambilan kalori berlebihan
  • Membantu mengurangkan masalah berat badan.

——————————————————————–

Jika kawan-kawan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee tetapi tidak pasti apa produk yang sesuai dengan anda dan bajet anda, boleh hubungi Lynd.

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum Kawan-kawan.

Hari ni Lynd nak share pengalaman sendiri dan beberapa orang pelanggan Lynd yang mengalami masalah rambut gugur. Selain dari malah hormon zaman remaja, ada juga yang mengalami masalah ini selepas bersalin.

Dan yang agak memeranjatkan persamaanya adalah, kami ibu-ibu yang baru lepas bersalin ni tidak mengalami masalah rambut gugur ini bukan semasa dalam pantang tetapi selepas 3-6 bulan baby dilahirkan.

Mungkin disebabkan oleh proses penyusuan susu ibu yang mengambil serba sedikit nutrisi dalam badan ibu dan juga badan ibu tidak sembuh sepenuhnya selepas proses kehamilan dan bersalin.

Jika ibu-ibu yang mengamalkan Set Berpantang Shaklee mungkin kurang mengalami masalah tersebut kerana set tersebut telah dimasukkan supplement yang berfungsi untuk mengatasi masalah keguguran rambut.

Salah 1 cara untuk mengurangkan masalah rambut gugur ini adalah dengan pengambilan supplemen bagi mencukupkan nutrisi yang menjadi punca masalah rambut gugur.

Suka Lynd kongsikan disini Set Rambut Gugur Shaklee sangatlah mudah diambil.

Cara Mengatasi Masalah Rambut Gugur Dengan Shaklee

rambut gugur

Set Rambut Gugur Shaklee terdiri daripada Zinc Complex dan juga jika ada budget lebih boleh diambil dengan ESP Shaklee.

Zinc: Diet yang kurang zink boleh membawa kepada kelemahan sistem imun yang boleh menyebabkan keguguran rambut.  Zink boleh menguatkan folikel rambut anda dan boleh membantu mencegah beberapa jenis keguguran rambut.

Tips Elak Rambut Gugur

Dan Testimoni bagaimana ESP Shaklee dapat membantu mengurangkan masalah rambut gugur pelanggan.

Cara Rawat Rambut Gugur

InsyaAllah dengan mengamalkan 1 Tablet sehari sekali Zinc Complex Shaklee masalah rambut gugur anda akan berkurangan.

Jika kawan-kawan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee tetapi tidak pasti apa produk yang sesuai dengan anda dan bajet anda, boleh hubungi Lynd.

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...