Siapa kata nak kurus ni kita tak dapat menikmati hidangan yang sedap?

Keistimewaan Set Kurus Shaklee ini, kita boleh olah menjadi hidangan yang menyelerakan dan menyihatkan.

Rahsianya ada pada

cinch smoothie

Kita boleh jadikan ia smoothies buah-buahan kegemaran masing-masing.

Ini salah 1 resepi best dan menyelerakan.


wpid-img_1317144540178

Fuhhhh.. memang sedap lah.

Ini satu lagi resepi best..

Resepi-Cinch-

Kalau tak kena gaya orang yang takder niat nak diet pun rembat sekali. Takder hal lah. Hidangan sihat untuk seisi keluarga.

Apa yang ada dalam Set Kurus Shaklee?

Lynd ada 2 cadangan Set

SET 1 : Set Pengurusan Berat Badan Pilihan

Set Kurus Shaklee

Testimoni Set Kurus Shaklee

Bagaimana Set Kurus Shaklee Bertindak (Menjawab Soalan Kevin Zahri)

Untuk adjust set ini mengikut bajet dan keperluan pengguna boleh call Lynd 019 – 603 8353.

Set 2 : YES PACK Set Pengurusan Berat Badan

YES Set Healthy Fitness

Set Pengurusan Berat Badan dan jimat. Set ini hanya ditawarkan dalam masa terhad sahaja sehingga October 2015.

Kelebihan set ini adalah, ia bertindak secara menyeluruh dengan fungsi badan dan yang paling penting harga lebih jimat.

Siapa yang ambil set ini dan amalkan tip-tips yang Lynd akan kongsikan memang selim melim lah di hari raya.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Jarum kat penimbang tu tak gerak pun tiap kali timbang. Dah sebulan ambil pun macam takder kesan pun. Tapi….

Tang tapi tu ramai yang tak perasan.

Asalkan syarat pemakanan sihat diamalkan, Set Kurus Shaklee diambil dengan betul dan konsisten anda tak perlu risau.

Kenapa?

Pertama, anda perlu faham bahawa untuk pengurusan berat badan yang betul kita perlu MEMBUANG LEMAK.

Fat Lost

Contoh gambar diatas, dengan berat badan yang sama tapi dari segi shaping, yang belah kanan lebih slim kerana kandungan lemak adalah kurang.

Ok.. mari kita cuba faham, badan kita terdiri dari lemak dan otot. Bila kita nak cantik kita mesti nak kurangkan lemak dan kekalkan otot sebab lemak tu yang membuatkan kita menggeleber dan kembang.

Tapi pada hakikatnya…

fat-vs-muscles

Saiz 2 kg lemak lebih besar dari 2 kg otot. Jika kita berjaya menurunkan berat badan tetapi yang kurang adalah otot dan air maka badan kita masih tetap menggeleber.

Jadi fokus kita adalah untuk membuang lemak dan mengekalkan tanpa mencederakan otot untuk menjadikan badan kita lebih ramping.

Body-Transformation-Girl-with-Abs-muscle-66-kg

Ini bukan testimoni Set Kurus Shaklee tapi saya cuba nak terangkan perbezaan antara fat los dan inchloss. Dari gambar di atas mana yang kita nak? Berat sama tapi 1 menggeleber 1 lagi nampak ramping (abaikan yang ketak-ketak itu)

Sooo.. makanya.. bagi menjawab TAPI diatas.. mostly ramai yang tak perasan..

Berat tak turun.. TAPI..

Jeans lama dah boleh butang lah

Baju kurung lama dah boleh masuk

T-Shirt adik yang saiz M dah boleh sarung.

So masih kisahkan pasal berat tak turun-turun dengan meriahnya?

Jadi macamana nak pastikan lemak yang disingkirkan bukan otot?

Rahsianya ada pada

Cinch

Cinch Shake Shaklee yang terdapat dalam perisa Choc, Vanilla dan Latte

Keistimewaan Cinch Shake Shaklee ini adalah

  • Diperbuat dari sumber protein soya Non-GMO
  • Mengandungi GI (Glisemik Index) yang rendah GI-22 dan rendah lemak
  • Mengandungi LEUCINE yang membantu membakar kalori dan mengekalkan jisim otot.
  • Mengandungi multivitamin tambahan

Maka persoalan kenapa berat tak turun banyak mana pun lepas amalkan tips yang Lynd share bersama dengan Set Kurus Shaklee terjawab.

Apa yang ada dalam Set Kurus Shaklee?

Lynd ada 2 cadangan Set

SET 1 : Set Pengurusan Berat Badan Pilihan

Set Kurus Shaklee

Testimoni Set Kurus Shaklee

Bagaimana Set Kurus Shaklee Bertindak (Menjawab Soalan Kevin Zahri)

Untuk adjust set ini mengikut bajet dan keperluan pengguna boleh call Lynd 019 – 603 8353.

Set 2 : YES PACK Set Pengurusan Berat Badan

YES Set Healthy Fitness

Set Pengurusan Berat Badan dan jimat. Set ini hanya ditawarkan dalam masa terhad sahaja sehingga October 2015.

Kelebihan set ini adalah, ia bertindak secara menyeluruh dengan fungsi badan dan yang paling penting harga lebih jimat.

Siapa yang ambil set ini dan amalkan tip-tips yang Lynd akan kongsikan memang selim melim lah di hari raya.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Cantik Sihat.

Dah hari ke 3 Ramadhan. Harap semua dah dapat biasakan diri dengan rutin 1 bulan yang diberkati ni.

Hari ini Lynd nak share altenatif menu ketika bersahur.

Resepi Cinch Shake Yang Mengenyangkan.

Kelebihan Bersahur dengan cinch shake ini adalah :

1. Mengenyangkan dalam masa yang lama kerana cinch shake + ESP adalah berasaskan protein. Maka ia akan lambat dihadam dan menyebabkan kita akan berasa kenyang lebih lema berbanding pengambilan makanan jenis karbohidrat.

2. Mengurangkan Berat badan dan membantu Inch loss.

Haaaa.. ambil peluang Ramadhan ini untuk mendapatkan tubuh langsing dan sihat. Nak harap bulan lain kawal makan memang tipis maka ambil peluang Ramadhan ini dengan pengambilan cinch shake semasa sahur.

Ini merupakan panduan yang diberikan oleh Kevin Zahri mengenai pemakanan semasa bersahur.

10984602_10153285066820210_7355687819457470531_n

Maka di sini Lynd share Resepi Cinch Shake Yang Mengenyangkan.

Cinch Resepi

Cinch Shake + ESP + Kurma

Cinch Shake + ESP + Prune

Untuk 2 resepi ini, Lynd hanya blend sekali semua dalam blender Shake and Take ni.

Cinch Resepi 3

Senang je.

Cinch Resepi 2

Cinch Shake + ESP + Oat
Oat perlu direndam dulu dengan air panas sebelum dicampur dengan air kosong + Cinch Shake + ESP.

Cinch + ESP + Cinch Tea Shaklee

Yang ni nak shake dalam shaker boleh nak blend pun boleh.

Resepi ni feveret Lynd sebab ada cinch tea. Fuhhhh.. Kalau dah amik ngan cinch tea ni badan memang bertenaga aje sebab cinch tea ni berfungsi meningkatkan metabolisme badan. So memang sesuai sangat lah kepada sesiapa yang nak loose weight dan kembali langsing di hari raya nanti. Macam Lynd kembali langsing selepas bersalin lah kan?

Ramai yang tak tahu, Set Kurus Shaklee / Set  Pengurusan Berat Badan Shaklee ni bagus diamalkan semasa berpuasa kerana ia mengekalkan tenaga berpanjangan sepanjang hari dan sesuai diamalkan bagi sesiapa yang ingin mengawal pengambilan karbohidrat.

Lynd ada 2 cadangan Set

SET 1 : Set Pengurusan Berat Badan Pilihan

Set Kurus Shaklee

Testimoni Set Kurus Shaklee

Bagaimana Set Kurus Shaklee Bertindak (Menjawab Soalan Kevin Zahri)

Untuk adjust set ini mengikut bajet dan keperluan pengguna boleh call Lynd 019 – 603 8353.

Set 2 : YES PACK Set Pengurusan Berat Badan

YES Set Healthy Fitness

Set Pengurusan Berat Badan dan jimat. Set ini hanya ditawarkan dalam masa terhad sahaja sehingga October 2015.

Kelebihan set ini adalah, ia bertindak secara menyeluruh dengan fungsi badan dan yang paling penting harga lebih jimat.

Siapa yang ambil set ini dan amalkan tip-tips yang Lynd akan kongsikan memang selim melim lah di hari raya.

Oklah.. selamat mencuba resepi yang Lynd berikan dan Jom kurus beramai-ramai di hari raya.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

April 2015 kunjung jua..

Dan istimewanya bulan ni, ramai yang menunggu dan terganggu dengan 1 April kerana perlaksanaan GST.

Hampir 1 hari newsfeed facebook dipenuhi dengan gambar resit.

Sana sini orang cerita pasal barang naik.

Tapi disini, di Vitalynd.Com, kami menongkah arus.

Pertama :

Harga Runcit Untuk Produk Shaklee di Vitalynd.Com adalah KEKAL.

Vitalynd.com akan menanggung GST yang dikenakan.

Untuk lebih jimat, daftar keahlian Shaklee untuk lebih penjimatan.

KEDUA :

Diskaun untuk produk Promo April 2015.

Apa Product Shaklee promo 2015.

Vitalynd Poster Promo Vitalynd Poster Promo2

Promo Shaklee April 2015

Buy 6 Free 1 Lechitin

Buy 6 Free 1 GLA Complex

Buy 2 Less 5% Lechitin

Buy 2 Less 5% GLA Complex

Buy 3 Free 1 Cinch Shake Chocolate

Buy 3 Free 1 Cinch Shake Cafe Latte

Buy 3 Free 1 DTX

Buy 3 Free 1 Vitalea for Children

Banyaknya Promo..!!!

Apa kelebihan Promo kali ini selain lebih jimat dengan pembelian setiap produk?

Malah lebih jimat berganda dengan pembelian :

Set Kurus Shaklee

Set Kesuburan Shaklee

Jangan lepaskan peluang disaat kenaikan harga kebanyakan barang, di Vitalynd.Com menurunkan harga.

Promo Shaklee April 2015

Nak lebih info mengenai Keahlian Shaklee / Pendaftaran Keahlian Shaklee/ Produk Shaklee , boleh hubungi :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...