Promo May 2016 Alfalfa dan Collagen Powder Shaklee

 

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. terima kasih Allah..

Bulan May 2016 sudah menjenguk..

Giliran si hebat manakah yang berpromo bulan ini?

Kali ini giliran si cantik Collagen Powder Shaklee dan si Hebat Alfalfa Complex pula.

IMG_20160502_172841

Apa keistimewaan Promo Collagen Powder Shaklee?

Dengan Pembelian 6 Kotak Collagen Powder Shaklee anda akan dapat

PERCUMA 1 kotak Collagen Powder Shaklee

PERCUMA keahlian Shaklee yang bernilai Rm 79.50 (Keistimewaan Keahlian Shaklee)

WANG TUNAI RM 110.80 yang diterima pada June 2016

DISKAUN 15% – 20 % untuk semua rangkaian produk Shaklee

Apa pula keistimewaan Promo Alfalfa Complex Shaklee?

Selain dengan pembelian 3 botol alfalfa complex anda akan mendapat 1 botol lagi percuma, anda juga akan mendapat harga promo untuk set yang mengandungi Alfalfa.

Antara set yang terlibat adalah :

 

Hebat kan?

Jadi jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan kolagen shaklee murah dan set shaklee murah bulan ini tau.

——————————————————————–

Jika kawan-kawan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee tetapi tidak pasti apa produk yang sesuai dengan anda dan bajet anda, boleh hubungi Lynd.

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

 Anda mengalami tanda-tanda seperti berikut?

Tanda-tanda penuaan

Macam-macam teknologi yang ada sekarang.

526568_10151426253372698_1900898431_n

Pembedahan Plastik

Suntikan Botox

Suntikan Vitamin C

382249_10151426253522698_1174323819_n
Macam-macam kisah menakutkan untuk orang obses tentang kecantikan.

Anda pun jadi obses?

Obses cantik takper, janji caranya selamat.

Jom saya cadangkan puan-puan dan tuan-tuan untuk mencuba Collagen Powder Shaklee

Kebaikan Collagen memang tidak perlu dipersoalkan lagi.

Dan telah ramai yang merasai kesannya.

Testimoni Collagen Shaklee

Menghilangkan Pigmentasi / jeragat dengan Collagen Powder Shaklee

collagen lepas 3 hari

Kesannya bukan dirasai pada kulit luaran sahaja tetapi kesihatan dalaman juga. Selamat diambil oleh wanita yang sedang menyusukan anak.

Testimoni Collagen Shaklee 2

Hadiah untuk ibu tersayang. Ibu gembira dan cantik walaupun di usia emas.

Testimoni Collagen3

First time cuba sudah jatuh cinta.

shaklee-collagen

Takkan nak biarkan Puan Nadiah Suhaidi Cantik sorang-sorang?

Boleh dapatkan info lebih mengenai Collagen Powder Shaklee Disini

Promosi Istimewa September 2014

Collagen Shaklee

Hubungi Kami Sekarang :

Haslinda (SID 1090071)

WhatApps / SMS / Call : 019-603 8353

Facebook : Livelylynd Redo

FB Page : Vitalynd Vitamin Shop

Kami Menyedikan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) di Sekitar Klang / Shah Alam.

Penghantaran melalui perkhidmatan pos laju juga disediakan setiap hari.

contact-icon

Double Promo

 Promo Double September 2014

Istimewa dan tak pernah terjadi.

Khas pelanggan Shaklee yang cantik dan sihat.

Collagen Shaklee

Promo Collagen Powder Shaklee

Set Promosi Super Jimat.

Anda mencari Tips memilih produk Collagen Terbaik?

Ini Tip-tipsnya :

TIPS MEMILIH COLLAGEN

Tidak tahu kepentingan Collagen?

KEBAIKAN COLLAGEN

Ingin tahu lebih lanjut mengenai Collagen Powder Shaklee?

TENTANG COLLAGEN POWDER SHAKLEE

Double Promo Meal Shakes

Promo : Meal Shakes Shaklee

 

Ingin tahu mengenai Meal Shakes Shaklee?

KEISTIMEWAAN MEAL SHAKES SHAKLEE

 

Mealshakes Shaklee merupakan salah satu produk dalam set cadang berikut :

Set Tripple Gem – Untuk Tenaga Sepanjang Hari

Set Untuk Kanak  – Kanak

Set Menambah Berat Badan

Jangan lepaskan peluang ini.

Lebih jimat untuk kesihatan dan kecantikan orang tersayang.

Hubungi Saya Pembelian atau lebih info :

Siti Norhaslinda (SID 1090071)

Call / WhatApps / SMS : 019-6038353

Email : vitalynd1@gmail.com

FB Page : Livelylynd Redo

Kami menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery di sekitah Shah Alam / Klang.

Penghantaran menggunakan perkhidmatan Post Malaysia juga dijalankan setiap hari.

contact-icon

Assalamualaikum.
Ramai yang sudah tahu kebaikan Collagen dan pelbagai jenis produk dipasaran yang dikeluarkan berasaskan Collagen.
 
Disini saya kongsikan antara tips-tips untuk memilih Collagen.
 
  • Pilih dalam bentuk minuman atau kapsul berbanding dengan kolagen yang disuntik. Ini bagi memastikan sintesis enzim diserap secara maksimum ke dalam tubuh badan.
 
  • Pillih saiz Collagen sekurang-kurangnya 1000 dalton  ke bawah. Rata-rata saiz kolagen yang ada dipasaran adalah 2000-5000 dalton. Lebih kecil saiz Collagen lebih bagus dari segi penyerapan yang optimum serta kesan yang lebih cepat.
 
  • Pemilihan Collagen yang mempunyai emolient yang unggul dan boleh memberikan kelembapan yang berpanjangan.
 
  • Memilih Collagen yang mempunyai sumber B-Complex dapat membantu proses pembentukan Collagen semulajadi dalam badan.
 
  • Pilih Collagen mempunyai bahan yang meransang pembentukan hyaluronic kerana ia membantu menegangkan kulit. Ia berfungsi untuk mengikat Collagen dengan serat elastin.
 
  • pastikan Collagen mempunyai antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan kesan awal penuaan.
 Sumber : Majalah Rapi
Edisi : 15 June 2014
Artikel : Keajaiban Kolagen – Protein semulajadi untuk kulit kekal muda.
 
Memperkenalkan produk Collagen Shaklee.
Yang menepati ciri-ciri terbaik pemilihan Collagen terbaik.
 
 
 Mempunyai saiz Collagen 1000 Dalton yang memudahkan penyerapan Collagen ke dalam badan.
 
Mengandungi antioksidan, vitamin B2 dan B6 dan Vitamin C
 
 
Maklumat lengkap mengenai Collagen Powder Shaklee, boleh di dapati disini.
 
Untuk Lebih Info untuk produk yang bersesuaian dengan anda, boleh hubungi 
 
Shaklee Independent Distributor Anda
 
Haslinda (Lynd)
SID : 1090071
Sms / Wassap / Call : 0196038353
 
Email : sitinorhas_linda@yahoo.com
 
COD :
 Klang / Shah Alam / Setia Alam / Kuala Selangor

Klik Disini

Assalamualaikum Cantik-cantik sekelian.
Hari ni saya nak kongsi hasil penemuan / pembacaan saya dari majalah Rapi Edisi 15 June 2014.
Yang Cover Si Cantik Manis Emma Maembong tu.
 
Boleh refer mukasurat 32-34 artikel mengenai kebaikan collagen.
Dan disini saya akan cuba olah dalam bahasa yang lebih simple.
Collagen merupakan bahan penting dalam dunia kecantikan.
Ia bukan sahaja membantu mengurangkan dan melambatkan kedutan malah memastikan kulit kekal segar dan anjal.
 
Kebaikan Collagen Untuk Tubuh Badan :
 
1. Collagen Untuk Kesihatan Sendi
 
Kajian bebas dari Jerman dan Czechoslovakia mencadangkan pengambilan Collagen diamalkan sebanyak 7 – 10 gram sehari selama 30-90 hari bagi mengurangkan kesakitan disebabkan arthritis.
 
Collagen juga dipercayai dapat membantu melancarkan kesihatan sendi dan mengurangkan kesakitan terutamanya bagi anda yang mengidap osteoperosis.
 
2. Kolagen untuk Kesihatan Rambut
 
Collagen dapat membantu meningkatkan kekuatan struktur protein malah dapat menstabilkannya.
Salah satu punca keguguran rambut juga berpunca daripada kekurangan Collagen.
Terdapat produk shampoo yang mempunyai Collagen, tetapi pengambilan supplemen adalah cepat menampakkan kesan.
 
3. Collagen Untuk Kuku
 
Masalah kuku rapuh berpunca dari faktor umur, rutin harian, kekurangan air, faktor cuaca dan juga kekurangan Collagen dalam badan.
 
kekurangan Collagen akan mengganggu penjanaan semula tisu lembut yang mengakibatkan kesukaran pengangkutan toksin dari sel ke sistem llimfa.
 
Ia juga menghalang pergerakan nutrisi dan hidrasi yang mempunyai kesan ke atas kesihatan menyeluruh.
 
4. Kolagen untuk Kulit.
 
Kandungan Collagen dapat membantu mengekalkan keanjalan dan kelembapan kulit.
ia juga mempercepatkan pemulihan sel kullit jika berlaku kecederaan yang menyembakan parut.
 
Collagen menggalakkan penyerapan asid amino yang penting bagi mengurangkan lemak dalam badan.
 
 
Cara semulajadi untuk menggalakkan Collagen secara semula jadi.
  • Kurangkan pendedahan kepada pancaran sinar UV
  • Amalkan senaman Wajah setiap hari
  • Berhenti Merokok
  • Tidur yang cukup
  • Pakai krim pelindung matahari SPF 30
Untuk Lebih Info untuk produk yang bersesuaian dengan anda, boleh hubungi 
 
Shaklee Independent Distributor Anda
 
Haslinda (Lynd)
SID : 1090071
Sms / Wassap / Call : 0196038353
 
Email : sitinorhas_linda@yahoo.com
 
COD :
 Klang / Shah Alam / Setia Alam / Kuala Selangor

Klik Disini

 

Apa yang special sangat Collagen Powder Shaklee ni?
  • Mengandungi 4000mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah) proprietari, sejenis kolegen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah.
  • Mengandungi berat molekul yang sangat rendah (1000 Dalton) yang mana amat mudah diserap oleh tubuh dan meningkatkan sistesi kolagen pada lapisan dermis dan berkesan.



Apakah kandungan Collagen Shaklee?
  • Ekstrak Biji Camelia Japonica
  • Kolegen Ikan
  • Ekstrak kekerang
  • Lactobacillus Acidophilus
  • Vitamin C
  • Vitamin B
Kebaikan Collagen Shaklee

Untuk Kecantikan
  • Menguatkan Rambut dan meransang pembentukan rambut.
  • menguatkan kuku dan mengekalkan warna kuku yang sihat
  • Melembabkan kulit dan elastisiti bertambah baik. 
  • Mengurangkan kesan parut
  • Mengurangkan tanda penuaan seperti pigmentasi dan kedutan.
Untuk Kesihatan
  • Collagen membantu mengurangkan dan mengurangkan risiko tulang rapuh.
  • mengurangkan kesan sakit sendi
  • Kesihatan mata dalam membantu pembentukan otot mata supaya lebih anjal.
  • mengekalkan fungsi otak yang sihat.
Dalam Masa 8 minggu, kesan kepada keanjalan kulit, kelembapan dan kekuatan rambut semakin ketara.

Tidak perlu lagi suntikan atau rawatan kecantikan yang merbahaya.

Apa kata pengguna Collagen Shaklee


Jadi dapatkan Kotak Pertama Collegen Shaklee anda dengan menghubungi 

Mama Lynd (Haslinda)
Wassap / Call / SMS : 0196038353
COD : Klang, Shah Alam, Kuala Selangor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...