Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Sudah 11 Ramadhan..

Bagaimana puasa kawan-kawan?

Macam Lynd alhamdulillah sangat. Tahun ni Lynd merasa gi terawih. Kalau ikutkan dah lama sangat dah lama sangat tak terawih kat masjid.

Rezeki Allah tahun ni..😊

Alhamdulillah.. Hari ni Lynd nak share salah 1 dari 2 rangkaian produk skin care Shaklee iaitu Enfuselle Shaklee

Enfuselle Shaklee adalah skin care untuk kulit muka berjerawat dan berminyak.

Set Asas Enfuselle terdiri daripada :

Purifiying Cleansing Gel (Pencuci)
✔ Bebas sabun dan PH seimbang, diperkaya dengan Vit E yg berbuih lembut bagi memastikan kulit kekal segar dan lembut

Purifying Toner (Penyegar)
✔ Mengekalkan dan menganjalkan kulit, mengawal struktur kulit juga membantu mengawal muka berkilat dengan menghapuskan lebihan minyak

Balancing / Purifying Moisturizer (Pelembab)
✔ Formula ringkas tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah. Bertindak membekalkan kelembapan segera

Jom Kita ikuti pengalaman Puan Ija sebagai pengguna Enfuselle.

MALU NAK JUMPA ORANG!

Tu yg dihadapi Kak Ija
Berniaga online ni… kalau x jumpa org mana sah kan… nak x nak kena gak jumpa COD

Ada gak masa jumpa tu… cust tanya, kulit muka mcm ni…. x makan Shaklee ke 😣😣😣😣

Ya Ampun …bkn x makan… makan.. tpi sebabkan perubahan hormon yg mendadak…maka terjadi lah kulit muka begini… x reti nak cakap apa dah….

Stress sapa2 yg jadi mcm akak….. Kak Ija google.. pencuci muka apa yg sesuai utk kulit akak ni… LASTNYA AKAK TERBCA TESTIMONI BEST2 PASAL PENCUCI MUKA UNFUSELLE , UNTUK KULIT MUKA BERMINYAK DAN BERJERAWAT.

Mula guna tu pedih2….tpi hadap jela. Lama2 ni hasilnya. X byk perubahan..tpi alhamdulliah. X lah teruk mcm hari tu kan 😃😃😃😃

Puan Ija Sahin.


Alhamdulillah..😊

Dan Lynd yakin bukan Puan Ija je yang ada masalah macam tu.

Kita memang kena terus berusaha untuk mendapatkan wajah yang flawless dan kulit sihat.

Tapi ingat.. Pastikan produk yang kita gunakan bebas bahan terlarang dan selamat untuk kita..😁

Dengan shaklee anda tak perlu risau kerana produk Shaklee diyakini selamat dan semulajadi.

Set Kulit Normal hingga berminyak

Set Kulit Normal hingga Kering

Untuk order atau sebarang pertanyaan mengenai produk. Boleh hubungi Lynd bila-bila masa.😊

Rangkaian produk untuk penjagaan wajah normal sehingga kulit berminyak.

3 langkah asas penjagaan wajah.

Langkah 1 : Membersih – Purifying Cleansing Gel
Langkah 2 : Meneutral – Purifying Toner
Langkah 3 / 4 : Melembab dan membaiki – Balancing Moisturizer.
Purifying Cleansing Gel
 

Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.
  • Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik

Purifying Toner
 

Dengan Tiga Tindakan Untuk Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida
Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
  • Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
  • Membantu mengawal kulit berminyak
  • Hipoalergenik
Balancing Moisturizer
 

Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit
Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.
 
Terbukti secara klinikal:
  • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
  • 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
  • 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
  • Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
  • Hipoalergenik
Penjagaan untuk semua jenis kulit
Eye Treatment
 

Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara
Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.
 
Terbukti secara klinikal:
  • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.
Untuk Dapatkan Rangkaian Produk Shaklee dengan

Shaklee Independent Distributor Anda

Haslinda (Lynd)
SID : 1090071
Sms / Wassap / Call : 0196038353

Email : sitinorhas_linda@yahoo.com

COD :
 Klang / Shah Alam / Setia Alam / Kuala Selangor

Rangkaian Produk Shaklee untuk kulit normal hingga kering
Dengan 3 Langkah Utama:
Langkah 1 : Membersih – Hydrating Cleansing Lotion
Langkah 2 : Meneutral – Hydrating Toner
Langkah 3 dan 4 : Melembab dan membaiki – Hydrating Moisturizer
Hydrating Cleansing Lotion
Emulsi berkrim ini bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit.
  • Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik

Hydrating Toner

Meneutralkan Tindak Balas Yang Boleh Merosakkan Kulit
Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle.
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
  • Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan kamomil

Purifying Toner

Dengan Tiga Tindakan Untuk Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida
Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
  • Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
  • Membantu mengawal kulit berminyak
  • Hipoalergenik

Penjagaan Untuk Semua jenis Kulit.

Eye Treatment
 

Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara
Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.
 
Terbukti secara klinikal:
  • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.

Untuk Dapatkan Rangkaian Produk Shaklee dengan

Shaklee Independent Distributor Anda

Haslinda (Lynd)
SID : 1090071
Sms / Wassap / Call : 0196038353

Email : sitinorhas_linda@yahoo.com

COD :
 Klang / Shah Alam / Setia Alam / Kuala Selangor


Enfuselle Shaklee

Shaklee telah menjalankan penyelidikan nutrisi selama 55 tahun untuk mencipta set penjagaan kulit yang termaju di pasaran. Ternyata Nutrisi merupakan asas bagi wajah yang sihat dan cerah berseri. Pemilihan nutrien yang betul, sukatan yang betul serta sesuai dengan diri anda juga memainkan peranan yang penting. Asa bagi produk Enfuselle ialah Vital Repair Complex kami yang eksklusif, satu campuran sinergi tujuh nutrien antipengoksida yang memberi hasil lebih hebat berbanding penggunaan nutrien secara berasingan.


UNTUK KULIT NORMAL HINGGA KULIT KERING

Hydrating Cleansing Lotion


Lotion pencuci campuran berkrim yang menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan solekan tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajad kulit.

Hydrating Toner


Formula Bebas Alkohol dengan minyak pelembapan semulajadi bagi melindungi dan melembapkan wajah.

Hydrating Moisturizer

Diperkaya dengan krim emolien bebas minyak dan tidak melekit untuk kesan yang cepat.

UNTUK KULIT NORMAL HINGGA KULIT BERMINYAK

Purifying Cleaning Gel


Bebas sabun dan PH seimbang diperkaya dengan vitamin E yang berbuih lembut bagi memastikan kulit kekal segar dan lembut.

Purifying Toner


Mengekalkan dan menanjalkan semula kulit, menghaluskan structur kulit juga membantu mengawal mukan berkilat dengan menghapuskan lebihan minyak.

Balancing Moisturizer

Formula Ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah, bertindak dengan membekalkan kelembapan segera.


Eye Treatment


Bahan Botani anti penuaan dan vitamin C amat berguna untuk merawat kulit yang lembut di sekitar mata.

Untuk Dapatkan Rangkaian Produk Shaklee dengan

Shaklee Independent Distributor Anda

Haslinda (Lynd)
SID : 1090071
Sms / Wassap / Call : 0196038353

Email : sitinorhas_linda@yahoo.com

COD :
 Klang / Shah Alam / Setia Alam / Kuala Selangor


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...