Assalamualaikum.

Alhamdulillah.

What Woman Want Cara Atasi Penat Part 2

2-3 menjak ni ni newsfeed Facebook Lynd ada beberapa viral yang Lynd tak berapa gemar nak baca. Bukan sebab tak setuju dengan apa yang mereka buat cuma Lynd takut apa yang dibaca terjangkit dengan Lynd walaupun pada hakikatnya benar juga sesetengah perkara tu.

So bila dah separuh baca tu kalau macam dah boleh agak apa kesudahannya memang Lynd terus stop baca.

Apa viralnya Cik Lynd?

Mengenai perkongsian suri rumah yang mengatakan mereka tiada masa untuk diri sendiri. Menguruskan rumah tangga dari pagi sampai ke malam. Makin perit bila suami dan orang ingat mereka bersenang-senang dirumah.

Itu 1 kisah.

Ada juga perkongsian ibu bekerjaya penat keluar bekerja, balik rumah uruskan keluarga, kelam kabut pagi-pagi, suami tak tolong dan macam-macam lagi.

Allah.. beratnya tanggungjawab wanita.


Cara Atasi Penat 1

Walau siapa pun kita samada suri rumah atau keluar bekerja. Semuanya ada sebab dan kepentingan yang perlu dijaga. Tiada istilah siapa yang lebih beruntung dan siapa yang lebih senang.

Perasan tak persamaan antara 2 kes ni ?

PENAT.

Jika sebelum ni Lynd explain Cara Mengatasi Penat Part 1 menggunakan rangkaian produk Shaklee

Tapi entry kali ini Lynd fokus pada keperluan protein.

Kenapa Kita perlukan protein dalam diet harian kita ?

Why we need protein

Kerana badan kita terdiri dari binaan-binaan asas protein. Protein menjadi sumber tenaga berpanjangan yang menjadikan badan kita sentiasa bertenaga.

Protein mengambil masa yang lama untuk dihadam dan ditukarkan kepada tenaga maka kita akan merasa kenyang lebih lama dan bertenaga lebih lama.

Kenapa Wanita Hebat Perlukan Lebih Protein ?

Kerana wanita hebat perlukan tenaga berpanjangan, kepuasan diri dengan menjaga tubuh badan yang langsing dan juga untuk membaiki otot yang tercedera akibat aktiviti lasak.

Luna-IG_Protein_thumb

Pentingkan protein ni kepada wanita-wanita hebat ?

Dengan pengambilan protein yang mencukupi kita dapat kekal bertenaga dan dapat menjaga kecantikan dalam masa yang sama.

Protein kita boleh dapat dari 2 sumber samada protein tumbuhan dan protein dari daging.

Protein dari tumbuh-tumbuhan lebih menjadi pilihan kerana ia tidak mengandungi lemak dan kolesterol.

Berikut adalah tumbuhan yang boleh membekalkan protein kepada kita.

sources-plant-based-protein-illustrator-vector-44584901

Wahhhhh… Tempe ataupun soya boleh membekalkan protein paling tinggi berbanding dengan sayur lain.

Ok.. ini 1 lagi perbandingan hebat antara protein haiwan dan protein tumbuhan.

image-21

Kajian menunjukkan protein dalam kacang soya mengandungi asid amino yang paling lengkap diperlukan oleh badan kit.

Oleh yang demikian Shaklee telah mencipta Energized Soy Protein (ESP Shaklee) yang merupakan minuman protein berasakan soya pertama yang dicipta sebelum kewujudan jenama-jenama lain.

ESP Shaklee

Fakta Menarik Mengenai ESP Shaklee

# Mengandungi 9 Asid Amino lengkap yang diperlukan oleh badan.

# Mengandungi 500mg Kalsium dalam setiap hidangan yang bersamaan 1 gelas susu.

#Dihasilkan dari soya Non-GMO terpilih dan  berkualiti tinggi.

#Minuman  protein berasaskan soya yang pertama dicipta.

# Mempunyai Index Glisemik (GI) yang rendah iaitu 39 yang selamat diambil oleh pesakit diabetis.

Apa Itu GMO ?

Boleh refer entry ini untuk mengetahui apa itu GMO.

Sekarang faham kenapa protein penting untuk wanita hebat dapat mengatasi rasa penat dengan rutin harian anda ?

Cara Atasi Penat

Dapatkan ESP Hari Ini dengan penjimatan hebat.

PAKAT BORONG ESP SEMPENA PROMO SEPTEMBER

cara elak penat

Untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Sebab Lynd berpeluang mengkaji dan berkongsi 1 lagi ilmu baru mengenai makanan kita.

Fakta Menakutkan Kesan GMO dalam makanan

Sebelum ni Lynd fikir kalau dapat makan tomato begitu sahaja memang dah sihat sgt lah. Bangga cakap “I makan salad” tapi bila terstudy pasal GMO ni rasa macam..

“Ermmmm…uuuuuu… aaaaaa.. leh makan ke ni?”

This world are so scary.

Apa itu GMO ?

Kesan GMO dalam makanan 1

GMO adalah bahan yang digunakan dalam industri pertanian untuk menjadikan hasil tanaman dan haiwan yang nampak “berkualiti” dengan kaedah mengubah genetik tumbuhan tersebut.

Antara makanan yang terkenal dengan penggunaan bahan GMO ini adalah :

GMO Food

Tujuan Penggunaan GMO dalam pertanian

1# Menghasilkan haiwan/buah yang besar dalam masa yang cepat

CHICKEN-1428

GMO-Feature

Nampak tak? Nampak tak?
Sebab tu GMO ni digunakan secara berleluasa, sebabnya syarikat pengusaha hasil pertanian ni perlu mendapatkan hasil yang cepat dan “berkualiti”.

Apa maksud “berkualiti” ?

Sebab penilaian manusia ni bila nampak besar dan tiada cacat cela itulah yang bagus.

 

2# Hasil Tanaman GMO lebih tahan lama

Hasil pertanian berskala besar biasanya untuk pasaran yang besar maka sangat penting untuk produk mereka tahan lebih lama sebelum sampai kepada pengguna.

GMO Test

Atas 2 sebab inilah GMO digunakan secara berleluasa hari ini.

Biar gambar ini berbicara.

map-v5

Menakutkan..!!!!!

Malaysia Pengimport maksudnya pengguna produk-produk ber-GMO.

Apa kesan penggunaan produk GMO ini secara berlebihan.

Haaaa.. takut  nak tempek gambar-gambar menggelikan so Lynd letak gambar yang susah nak faham ini.

194

Ini perbezaan keadaan perut tikus yang diberi makanan GMO dan non-GMO. Yang ber GMO akan mengalami tumbesaran sel yang luar biasa.

Kajian keatas manusia memang belum ada tetapi kita boleh lihat kesanya ke atas tikus-tikus makmal yang dijalankan. Kita boleh lihat pertumbuhan sel secara tidak normal.

Memang menakutkan. Tapi kenapa GMO masih digunakan secara berleluasa ?

Bila melibatkan wang tambah lagi tiada kajian khusus ke atas manusia memang susah lah nak stop terus.

Tapi ada juga negara-negara yang sudah mula stop mengimport hasil ber GMO ni dan ada yang menguatkuasakan peraturan melabel makanan ber GMO.

Macamana nak kenal pasti ?


Kesan GMO dalam makanan
GMO-labelled-tomatoes

So kita sebagai mak-mak ni kena hati-hati memilih.

Habis tu macamana nak beli kalau beli kat peniaga pasar dan semestinya tiada lable.

Lynd ada tanya kawan Lynd yang keje bahagian pertanian ni, dia kata kalau petani local memang tak dibenarkan guna benih GMO.

Alhamdulillah benar atau tidak tak pasti tapi atleast kita still ada pilihan.

As i said.. this world are scary..

Kita tak tahu pun apa yang kita makan even benda tu “semulajadi” dan bukan makanan dalam tin.

So apa yang kita boleh kawal kita kawal. Kita nak stop terus tu susah juga.

Contohnya boleh lihat lable makanan yang telah dihighlight Non Gmo

ESP Non GMO

Yang mana boleh kawal kita kawal. Dan pastinya kita mahukan yang terbaik untuk diri dan keluarga kita.

Harap perkongsian Lynd kali ni dapat memberi manfaat kepada pembaca vitalynd.com

Untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum.

welcome-september-7

September Menjengah.

Kejap aja dah September lagi 3 bulan berbaki sebelum tahun baru.

Bulan ni lebih istimewa bila Shaklee Malaysia menawarkan Energized Soy Protein ESP Shaklee.

Bagi yang sudah mengenali Shaklee pasti kenal sangat dengan ESP Shaklee kerana ia merupakan Hot Stuff rangkaian produk Shaklee.

Kepada penggemar Shaklee, apa lagi borong la buat stok sebab memang jimat sangat kalau time promo macam ni.

Apa Yang Istimewanya 1 Set Promo ESP September 2016?

# PERCUMA 1 Canister ESP dengan pembelian 6 Canister

# PERCUMA Keahlian Shaklee Seumur Hidup

# PERCUMA 1 Botol Vitalea Multivatimin yang bernilai Rm 88

# WANG TUNAI Rm 36 pada bulan October

# DISKAUN 10 – 20 % untuk semua rangkaian produk Shaklee

Siapa Perlukan ESP Shaklee ?

Siapa Perlukan ESP

Dapatkan Disini

Testimoni dan Segala Info Mengenai ESP Shaklee

Hubungi Lynd sekarang untuk pesanan anda.

Untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum Cantik Sihat

Ramadhan bakal menjengah. Lynd agak excited sebab kali ni berpuasa dirumah sebab masih maternity leave.

Tapi berdebar juga sebab berpuasa dengan 3 orang anak plus mungkin berbuka seorang sebab suami buka bengkel sampai malam di bulan Ramadhan so memang kena handle sengsorang.

I will survive.

So disebabkan rutin yang penuh mencabar ini Lynd kena pastikan tenaga berada di level optimum.

Kerisauan agak berkurang bila ada support dari Set Triple Gem Shaklee.

Set tripple gem 2

Set Triple Gem Shaklee

Terdiri dari

ESP Shaklee + Meal Shakes Shaklee + Performance Drink

Fungsi setiap produk dalam Set triple Gem 

Alhamdulillah Lynd ada penyelesaiannya.

Kawan-kawan semua nak tau lebih lanjut mengenai Set-set yang boleh membantu kita kekal bertenaga di bulan Ramadhan terutama untuk wanita hamil dan wanita yang menyusukan anak.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Canteks Sihat.

Saya ingat dulu masa saya study di UKM dan tinggal di hostel. Ada seorang kawan kepada kawan saya ni datang tidur kat bilik. Sajelah nak kumpul reramai walaupun saya baru je kenal dia.

Dan dia 1-1nya orang yang saya kenal yang tahap gastrik dia memang teruk.

Kalau zaman keremajaan tu kalau bangun sebelum kol 9.00 pagi during weekend memang pelik la. Tapi untuk kawan yang sorang ni memang kena bangun awal untuk makan.

Yes.. pagi-pagi dok hujung katil sorang-sorang makan roti sapu kaya. Gi lah mana-mana pun memang kena standby makanan at least roti.

Memanglah kesian dan dia makan pun dalam keadaan “terpaksa” bukan sebab ada selera makan pun.

Then sekarang, bila saya terdengar perkataan “gastrik” je saya memang teringat kat dia.

So that’s why bila saya baca salah satu kebaikan ESP Shaklee adalah merupakan Cara Atasi Gastrik.

Testimoni ESP Set Gastrik 2

ESP Shaklee ada protein yang tinggi dimana dapat membantu asid dalam perut “menghakis” / “memakan” dinding perut yang menjadi punca kesakitan semasa gastrik,

Testimoni ESP Set Gastrik

Binaan tubuh badan kita ni terdiri dari protein so sebabkan itulah kita memerlukan protein yang tinggi untuk proses pembaharuan sel kulit.

Tak kisah lah mana dia ada sekarang, diharap dia sudah berjodoh dengan ESP, yang mana dapat membantu dia menemui Cara Atasi Gastrik

Nak lebih info dan mendapatkan ESP hari ini, boleh hubungi :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Canteks Sihat.

Dari semalam asik citer pasal rambut gugur je.

Yela saya tertengok dekat trafik blog saya ni memang ada yang search mengenai Cara Rawat Rambut Gugur, Cara Mengatasi Rambut Gugur, Cara mencegah rambut gugur.

So saya rasa bersalah sangat kalau tak dapat menyediakan bahan yang bermanfaat kepada pelawat www.vitalynd.com

So sambil-sambil dok belek testimoni ESP tu saya terjumpa juga beberapa penggemar ESP yang ambil ESP sebab Cara Rawat Rambut Gugur

Testimoni ESP Set Rambut Gugur 1

ESP pun bagus rupanya untuk rambut gugur.

Yang paling banyak saya lihat ramai yang highlight dengan hanya beli ESP sahaja mereka jimat kos-kos lain juga. Macam kos skin care, rawatan rambut dan produk-produk lain.

Sebabnya ESP ni bertindak dari dalam dan semulajadi. So bila kita consume atau ‘telan’ ESP ni, ia akan bertindak secara menyeluruh dimana-mana bahagian badan yang memerlukan.

Berbanding jika kita pergi buat rawatan rambut so kalau berkesan pun hanya berkesan bahagian rambut. Penjagaan wajah keluar bajet lain pulak. Kalau rawat wajah sahaja, parut-parut 1 badan lain cerita pulak. Jenuh juga nak keluarkan bajet berbeza untuk tujuan yang berbeza.

esp-shaklee

Tapi untuk kita perlukan kesabaran untuk melihat hasilnya. Sebab produk Shaklee semuanya semulajadi so ia mengambil masa selari dengan pembaharuan sel badan kita. Lain lah kalau ada unsur penggalak which is bertindak secara memaksa sel tubuh dan biasanya merbahaya kepada pengguna.

Cara Rawat Rambut Gugur

So kalau nak tahu lebih lanjut cara mengatasi masalah rambut gugur, boleh refer di Set Rambut Gugur Shaklee atau boleh hubungi saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Canteks Sihat.

Sempena promosi ESP Shaklee bulan ni, Lynd baca banyak pengalaman cinta pengguna ESP di group Jutawan (Closed Exclusive Group).

Macam-macam pengalaman yang menarik macamana dorang mula “paksa” diri beli dan minum sudahnya jatuh cinta. Ada yang asalnya sekadar sebagai milk booster di bulan puasa kemudian dapat kesan “sampingan” lain. Ada yang kulit cantik lah, parut hilang lah, turun berat badan lah. Kesan sampingan tu tanggung sendiri dengan gembira ye.

Tapi dalam banyak-banyak pengalaman saya tertarik dengan pengalaman Puan Raihana ni.

Cara Atasi HB Low Dengan ESP Shaklee

Terselamat dari dari tumpah darah dan transfer darah. Itu lah kepentingan kita untuk menjaga bacaan HB yang baik semasa mengandung.

Testimoni ESP HB Low

Allah.. Dari kisah Puan Raihana sekarang Lynd faham kepentingan untuk menjaga bacaan HB yang baik semasa mengandung.

Puan Raihana mengalami masallah tumpah darah semasa bersalin. Dalam keadaan gelabah doktor dan nurse cuba mengenalpasti punca tumpah darah itu samada disebabkan oleh uri yang tidak dibersihkan atau rahim yang tidak mengecut selepas bersalin Puan Raihana masih mampu tenang walaupun itu antara hidup dan mati.

Alhamdulillah Puan Raihana terselamat dan tahukah apa yang menyelamatkan Puan Raihana?

Rahsianya adalah bacaan HB yang baik 13 – 14 sehingga akhir kehamilan. So walaupun tumpah darah, bacaan drop sehingga 10 tetapi masih berada pada level yang selamat dan tak perlu pemindahan darah.

Cuba bayangkan kalau bacaan semasa hamil adalah 11 sahaja, ngam-ngam je orang kata, then jadi tumpah darah, bacaan boleh drop sehingga 6-7, kita perlu menjalani proses pemindahan darah.

Haaaa.. risiko HB Low memang tinggi. Boleh menyebabkan kematian.

Cara Atasi HB Low Dengan ESP Shaklee

So puan-puan dan tuan-tuan yang sayangkan isteri, tolong pantau bacaan HB semasa hamil.

***Berdebar dan cuak belum habis lagi masa menaip ni lepas baca kisah Puan Raihana**

Ok ini sambungan kisah Puan Raihana. Ini namanya kesan sampingan yang ditanggung dengan gembira.

Testimoni ESP HB Low2

Serius.. Lynd ada baki 2 bulan lagi untuk naikkan bacaan HB Lynd. Sekarang ni berada di level selamat tapi Lynd nak naikkan ke level Puan Raihana.

Alhamdullillah walaupun bacaan tak rendah tapi dari kisah Puan Raihana ni memang mengajar Lynd bahawa cukup-cukup makan ni tak selamat.

So Lynd menyeru sangat kepada wanita yang sedang hamil sekarang, ambil berat mengenai bacaan HB anda kerana risikonya boleh mengancam nyawa.

Ambil makanan tinggi zat besi atau paling senang dan mudah ambil ESP setiap hari untuk membantu kita mendapatkan bacaan HB yang cantik.

Set Kehamilan Shaklee

Nak lebih info dan mendapatkan ESP hari ini, boleh hubungi :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Asslamualaikum.

Lagi 100 hari Ramadhan datang menyinggah.

Dah ganti puasa belum. Heeppppp… Jangan main-main.. baik ganti sekarang. Jangan berhutang lama-lama.

Macam Lynd dulu, nak mula 1st day tu memang liat sebabnya takut lemau lah, takut pedih ulur hati lah, tiada selara nak makan time sahur lah.

Lagi-lagi kalau time menyusukan. Lagi risau takut production drop. Takut susu cair lah dan macam-macam lagilah. Tapi hutang memng kena bayarkan.

So bagi nak kurangkan phobia 1st day, meh sini Lynd cadangkan pengambilan ESP Shaklee semasa bersahur.

Apa itu ESP (Energized Soy Protein) ?

ESP-Info

Keistimewaan ESP ni alah kandungan protein yang tinggi yang merupakan keperluan asas sel tubuh badan kita. 9 jenis asid amino dalam ESP tidak boleh dihasilkan sendiri oleh tubuh badan dan hanya diperolehi dari pengambilan makanan seperti daging, telur, dan hasil tenusu.

Dah kalau puasa, ada selera ke nak telan semua tu semasa sahur.

Tips Bertenaga Semasa Berpuasa

Jom ikuti sendiri pengalaman Tuan Zaidah Tuan Soh.

Testimoni ESP Puasa 2

Haaaa.. kan.. ambil ESP 2 sudu sehari semasa bersahur sahaja, terus bertenaga sehingga ke petang menjalani ibadah puasa.

“Terpaksa” menanggung kesan sampingan iaitu orang kata “makin cantik loni”.

Ini semua salah ESP.

Tips Bertenaga Semasa Berpuasa

Pengalaman Nursimatun pula ada masalah pedih ulur hati.

Testimoni ESP Puasa

ESP bagus diambil kosong sahaja kerana tanpa gula. Tapi kalau tak boleh telan, boleh campur dengan coco, susu kotak ke, twister ke atau blend dengan buah-buahan. Resepi bebas ikut cita rasa sendiri.

Bagi ibu yang sedang menyusukan anak, risau penghasilan susu terganggu semasa berpuasa, set yang biasa menjadi pilihan adalah gabungan ESP Shaklee dan Alfalfa.

Set Energy Booster

Kombinasi hebat untuk ibu sentiasa bertenaga sehingga ke penghujung hari menjadi pilihan ramai.

Bulan March ni bulan promosi ESP, ramai yang sudah ambil banyak terus untuk buat stok sehingga ke bulan puasa nanti. Tambah lagi next month GST dah mula implement so peningkatan harga sebanyak 6% dijangka berlaku.

Berapa banyak Jimat?

Katakan sehingga bulan puasa ni kita simpan / ambil 4 canister pada bulan ni.

Harga Runcit : Rm 150

Penjimatannya dengan 4 canister sama dengan kita beli 1 canister lagi. Maksudnya, dengan harga yang sama, bulan lain kita hanya dapat 3 canister.

Ruginyaaaaa.. kalau tak ambil sekarang.

Nak lebih info dan mendapatkan ESP hari ini, boleh hubungi :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Tajuk Jahat.

Assalamualaikum Canteks Sihat.

Iyaaa.. betul.. ada sesetengah orang tua yang menjaga kita dalam pantang memang strict sikit semasa pantang.

Masa awal-awal bersalin dulu mak hanya kasi makan ikan kering yang di sangai / goreng tanpa minya dan lada hitam.

Makan tak boleh bertambah.

Air tak boleh minum banyak.

Tapi saya tahu itu bukan nak seksa saya tapi untuk kebaikan kita juga. Ada yang kita tak boleh ikut sangat seperti kurangkan minum air tu sebab nanti boleh sembelit ooo.. Tak takut?

Tapi sebagai anak yang taat dan menghormati orang tua kita tak boleh melawan dan dah kita pun tak larat nak sediakan makan sendiri so terima je lah.

So kat sini Lynd nak share cara curi-curi makan semasa pantang. Niatnya baik, kita nak pastikan kita nak dapatkan nutrisi yang mencukupi tanpa membantah larangan orang tua.

Haaaa.. tak ke mulia bunyinya tu.

Larangan Mengambil Makanan Seperti Ikan dan Ayam

Ikan dan ayam merupakan sumber protein kalau kita tak ambil protein macamana kita nak kembali bertenaga dengan cepat? Kita juga perlukan tenaga dan protein untuk menjaga baby dan menyusukan bayi dalam pantang.

Penyelesaiannya : Energized Soy Protein (ESP)

ESP-Info

Boleh diambil semasa sarapan dan minum petang. Pengambilan ESP semasa pantang juga dapat membantu menurunkan berat badan dengan lebih cepat kerana protein soya dalam ESP memberikan rasa kenyang yang lama.

Protein juga penting untuk penghasilan susu ibu yang lebih pekat dan memberikan rasa kenyang yang lama untuk bayi.

So disaat berpantang makanan, kita masih boleh mendapatkan sumber protein dari ESP.

Bagi ibu yang berpantang sendiri pun sangat berguna kerana mungkin kita tak sempat nak masak makanan berkhasiat sendiri, jadi bekalkan nutrisi yang mencukupi untuk badan.

Pemakanan Dalam Pantang  dan Pengambilan makanan berkhasiat dalam pantang amat penting bagi mempercepatkan proses penyembuhan.

_____________________________________________

Ingin tahu lebih lanjut mengenai Set Bersalin Shaklee / Set Berpantang Shaklee, hubungi saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Canteks Sihat.

Knock..knock..knock..

March datang ketuk pintu ni.

Dan bila bulan baru singgah, kami di Vitalynd.Com memang excited dan menunggu pengumuman dari pihak Shaklee Malaysia. Pengumuman apa?

Mestilah pengumuman promosi bulanan.

Kenapa kami sendiri excited?

Sebab dengan promo inilah kami dapat membantu pelanggan setia kami dan juga pelanggan baru kami untuk mendapatkan produk kegemaran mereka dengan harga yang lebih murah.

Tips Berjimat March Promosi ESP

Bagi yang 1st time ingin mencuba produk Shaklee, saya memang cadangkan untuk grab 1 unit / 1 botol product promo pada awal-awal bulan begini atas sebab ” Tengah promosi murah so boleh kira sebagai trial product”.

Dan sebelum akhir bulan / sebelum promo tamat, jika rasa serasi dan terasa keberkesanan product tersebut setelah hampir sebulan penggunaan, boleh terus grab product tersebut beberapa unit sebagai stok. Sebab bila masuk bulan baru produk tersebut akan kembali ke harga asal.

Jika canteks sihat semua gunakan cara saya ini untuk memanfaatkan produk promosi setiap bulan memang akan lebih berjimat disamping mendapat kualiti yang sama.

Ok.. jom kita lihat bulan ni produk apa yang memberi kita peluang untuk sihat cantik dengan kos lebih penjimatan.

Promo Buy 6 free 1

Energized Soy Protein Shaklee (ESP)

Ratu dalam rangkaian product Shaklee.

Kenapa?

Inilah sebabnya.

kebaikan esp shaklee

1 product tapi kebaikan secara menyeluruh untuk kesihatan wanita dan lelaki.

Lebih info mengenai Product ESP Shaklee

Apa yang ditawarkan dengan Promosi March 2015 ESP Shaklee ?

** PERCUMA 1dengan pembelian 6 Canister ESP Shaklee

** PERCUMA keahlian Shaklee yang bernilai RM 65

** REBAT tunai bernilai Rm 36 pada bulan April

** DISKAUN 15 – 20 % untuk pembelian semua rangkaian produk Shaklee

** Bimbingan Menjalankan perniagaan bersama Vitalynd.com secara part time atau full time (Jika Berminat)

Macam yang Lynd cadangkan di atas tadi, bagi yang baru pertama kali ingin mencuba ESP Shaklee, Lynd cadangkan ambil dulu 1-2 canister sebagai percubaan dan bila sudah akhir bulan berminat untuk simpan stok atau berkongsi dengan kawan-kawan, terus ambil 1 set dan dengan pembelian 1 set, anda akan layak untuk mendapat keistimewaan diatas.

Beli 1 canister pun boleh dapat harga jimat ke?

Di Vitalynd.Com semestinya boleh. Kerana tujuan Lynd memang nak semua pelanggan kami berjimat disamping mendapat kebaikan produk terbaik.

Ada 1 lagi cara untuk jimat dan secara TAK SENGAJA dapat keahlian percuma, terus collect order means jadi ketua untuk cukupkan 7 canister dengan keluarga dan kawan-kawan, kemudian anda terus order dengan Vitalynd.Com, Lynd akan bantu anda untuk register anda sebagai ahli secara percuma.

ESP dapat murah

Keahlian Percuma

Dapat Cash Back pada bulan April

Diskaun 15-20% untuk semua produk Shaklee seumur hidup.

Wahhhhh.. untung terus lepas tu sebab anda sorang sahaja yang masuk ahli dapat bantu keluarga dan kawan-kawan yang lain berjimat.

Memang best promo ESP ni

Pssstttt.. trick ini hanya diajar di Vitalynd.Com sahaja. Sebab Lynd memang kalau boleh nak bantu pelanggan dan ramai orang kat luar sana berjimat tanpa mengabaikan kesihatan.

Untuk tahu lebih lanjut mengenai promosi dan semua rangkaian product Shaklee, boleh hubungi melalui  WhatApps / SMS / Call :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Vitamin Shop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...