Assalamualaikum.

welcome-september-7

September Menjengah.

Kejap aja dah September lagi 3 bulan berbaki sebelum tahun baru.

Bulan ni lebih istimewa bila Shaklee Malaysia menawarkan Energized Soy Protein ESP Shaklee.

Bagi yang sudah mengenali Shaklee pasti kenal sangat dengan ESP Shaklee kerana ia merupakan Hot Stuff rangkaian produk Shaklee.

Kepada penggemar Shaklee, apa lagi borong la buat stok sebab memang jimat sangat kalau time promo macam ni.

Apa Yang Istimewanya 1 Set Promo ESP September 2016?

# PERCUMA 1 Canister ESP dengan pembelian 6 Canister

# PERCUMA Keahlian Shaklee Seumur Hidup

# PERCUMA 1 Botol Vitalea Multivatimin yang bernilai Rm 88

# WANG TUNAI Rm 36 pada bulan October

# DISKAUN 10 – 20 % untuk semua rangkaian produk Shaklee

Siapa Perlukan ESP Shaklee ?

Siapa Perlukan ESP

Dapatkan Disini

Testimoni dan Segala Info Mengenai ESP Shaklee

Hubungi Lynd sekarang untuk pesanan anda.

Untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.. Sudah mau sampai penghujung August 2015.

Dok belek-belek Majalah Rapi September 2015.

Jumpa tips menarik ini.

Kebaikan Air Beralkali

Air Alkali Lebih Bagus Berbanding Air Kosong

Bagi kebanyakan orang, air kosong adalah yang paling baik. Namun, air alkali dipercayai mempunyai tahap pH yang lebih tinggi berbanding air kosong. Ada pendapat yang menyatakan bahawa air beralkali boleh meneutralkan asid dalam salur darah, meransang tenaga dan metabolisme dan membantu tubuh menyerap khasiat dengan lebih baik.

Ada juga yang menyatakan air beralkali membantu melawan penyakit dan melambatkan proses penuaan. Namun begitu, belum ada kajian saintifik secara menyeluruh dibuat tentang pendapat ini. Apa pun, tidak salah emncuba berikutan ia memang berkhasiat – CUBALAH !

Then baru teringat yang Lynd tak pernah share mengenai rangkaian Get Clean Shaklee yang salah satunya mengandungi Water Pitcher Shaklee atau senang nak sebut Penapis air Shaklee

get clean

Kelebihan Water Pitcher Penapis Air Shaklee 

  • Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat.
  • Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
  • Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air – dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
  • Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula

 

Ini perbandingan antara produk penapis air yang sejenis dengannya.

getcleanwaterpitcher_zps3a5fbf73-1

Satu yang Lynd suka mengenai penapis air shaklee ni memang sangat cost effective dan mudah dibawa.

Tak perlukan tenaga elektrik atau bateri pun. Senang diangkut untuk travel so tak payah beli air meneral berbotol-botol.


Penapis air shaklee

Dengan penapis air Shaklee tak payah fikir nak maintenance ke, service of contract ke. Hanya perlu tukar filter dalam sahaja. 1 filter tu boleh menapis sehingga 80 gelen / 303 Liter. So average lebih kurang 3-4 bulan penggunaan.

gambar blok karbon penapis air shaklee

So dah tak payah fikir-fikir banyak-banyak benda. Just topup masuk dalam filter lepas tu minum. Kalau penggunaan ramai boleh isi masuk dalam botol air biasa.

Betul ke berkesan?

testimoni penapis air shaklee 5

Nampak tak perbezaan warna air selepas di tapis?

Berbezakan.

Memang sudah ramai yang mencuba dan berpuas hati dengan Penapis Air Shaklee ini.

testimoni penapis air shaklee

Berapa harga Penapis Air Shaklee ?

Harga Penapis Air Shaklee

Kenapa nak bayar lebih?

Nak jimat lagi beli terus dengan harga ahli.

Boleh contact saya terus bagaimana nak mendapatkan penapis air Shaklee dengan harga Ahli.

Harga Penapis Air Shaklee 2

Haaa… yang ni memudahkan untuk faham kenapa Water Pitcher Shaklee memang berbaloi dimiliki dengan harga yang lebih murah berbanding dengan jenama lain. Kualiti semestinya terbaik.

Berminat dengan Penapis Air Shaklee ini?

Hubungi Lynd sekarang untuk pesanan anda.

Untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum Cantik Sihat.

Dah hari ke 3 Ramadhan. Harap semua dah dapat biasakan diri dengan rutin 1 bulan yang diberkati ni.

Hari ini Lynd nak share altenatif menu ketika bersahur.

Resepi Cinch Shake Yang Mengenyangkan.

Kelebihan Bersahur dengan cinch shake ini adalah :

1. Mengenyangkan dalam masa yang lama kerana cinch shake + ESP adalah berasaskan protein. Maka ia akan lambat dihadam dan menyebabkan kita akan berasa kenyang lebih lema berbanding pengambilan makanan jenis karbohidrat.

2. Mengurangkan Berat badan dan membantu Inch loss.

Haaaa.. ambil peluang Ramadhan ini untuk mendapatkan tubuh langsing dan sihat. Nak harap bulan lain kawal makan memang tipis maka ambil peluang Ramadhan ini dengan pengambilan cinch shake semasa sahur.

Ini merupakan panduan yang diberikan oleh Kevin Zahri mengenai pemakanan semasa bersahur.

10984602_10153285066820210_7355687819457470531_n

Maka di sini Lynd share Resepi Cinch Shake Yang Mengenyangkan.

Cinch Resepi

Cinch Shake + ESP + Kurma

Cinch Shake + ESP + Prune

Untuk 2 resepi ini, Lynd hanya blend sekali semua dalam blender Shake and Take ni.

Cinch Resepi 3

Senang je.

Cinch Resepi 2

Cinch Shake + ESP + Oat
Oat perlu direndam dulu dengan air panas sebelum dicampur dengan air kosong + Cinch Shake + ESP.

Cinch + ESP + Cinch Tea Shaklee

Yang ni nak shake dalam shaker boleh nak blend pun boleh.

Resepi ni feveret Lynd sebab ada cinch tea. Fuhhhh.. Kalau dah amik ngan cinch tea ni badan memang bertenaga aje sebab cinch tea ni berfungsi meningkatkan metabolisme badan. So memang sesuai sangat lah kepada sesiapa yang nak loose weight dan kembali langsing di hari raya nanti. Macam Lynd kembali langsing selepas bersalin lah kan?

Ramai yang tak tahu, Set Kurus Shaklee / Set  Pengurusan Berat Badan Shaklee ni bagus diamalkan semasa berpuasa kerana ia mengekalkan tenaga berpanjangan sepanjang hari dan sesuai diamalkan bagi sesiapa yang ingin mengawal pengambilan karbohidrat.

Lynd ada 2 cadangan Set

SET 1 : Set Pengurusan Berat Badan Pilihan

Set Kurus Shaklee

Testimoni Set Kurus Shaklee

Bagaimana Set Kurus Shaklee Bertindak (Menjawab Soalan Kevin Zahri)

Untuk adjust set ini mengikut bajet dan keperluan pengguna boleh call Lynd 019 – 603 8353.

Set 2 : YES PACK Set Pengurusan Berat Badan

YES Set Healthy Fitness

Set Pengurusan Berat Badan dan jimat. Set ini hanya ditawarkan dalam masa terhad sahaja sehingga October 2015.

Kelebihan set ini adalah, ia bertindak secara menyeluruh dengan fungsi badan dan yang paling penting harga lebih jimat.

Siapa yang ambil set ini dan amalkan tip-tips yang Lynd akan kongsikan memang selim melim lah di hari raya.

Oklah.. selamat mencuba resepi yang Lynd berikan dan Jom kurus beramai-ramai di hari raya.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Salam Cantik Sihat

Turunkan Berat Badan Dengan Breastfeeding

Haaaa.. Terpaksa tu.

Kenapa?

Tahukah anda..

640

Nak kurus lepas bersalin?

Mampu nak joging selama 1 jam sehari?

Menyusukan Bayi adalah penyelesaian. Sebab tu kalau menyusukan baby kita “terpaksa” kurus dan cantik.

Sebab tu ibu menyusu selalu lapar dan dahaga. Sebab proses menyusukan anak itu sendiri membakar kalori yang tinggi dan menggunakan tenaga.

Kesilapan yang biasa dilakukan oleh ibu-ibu menyusu adalah menggunakan alasan,

“Takper makan banyak sebab menyusu baby”

Maka bila berat badan tak turun / meningkat maka fakta mengatakan boleh kurus semasa menyusukan bayi mula disangkal.

Macamana nak kurus kalau kalori dibakar semasa menyusu dikatakan everage 500 cal untuk 1 hari tetapi disebabkan alasan di atas, kita ambil sampai 700 cal extra setiap hari makanya memang berat tak turun lah. Naik lagi ada.

Maka kita sebagai ibu menyusu perlu mengekalkan pengambilan makanan secara sihat tanpa perlu makan secara berlebihan.

Jom disini Lynd kongsi tips pemakanan untuk ibu menyusu.

Tips 1 : Pengambilan Air 2-3 Liter

picture of beautiful woman with glass of water .

picture of beautiful woman with glass of water .

Tipu badan kita yang mengatakan kita lapar dengan mengisi perut dengan air. Sebenarnya bila kita lapar terutama ibu menyusu sebenarnya badan kita perlukan air tetapi kita tertipu yang mengatakan kita lapar.

Maka setiap kali selepas menyusu atau mengepam susu, minum 1 gelas air. InsyaAllah rasa lapar itu dapat diatasi.

Tip 2 : Pemakanan Seimbang

healthy-eating-plate-template

Boleh jadikan gambar diatas sebagai rujukan bila kita nak lunck / dinner. Lebihkan pengambilan serat sayur dan buah, pengambilan protein yang secukupnya (Awasi lemak yang tersembunyi dalam sesetengah sumber protein) dan kawal pengambilan karbobidrat.

Tips 3 : Makan 5-6 kali sehari

Ehhhh.. tadi kata jangan makan berlebihan tapi suruh makan 5-6 kali. Inilah rahsianya. Makan dengan lebih kerap dalam jumlah yang sedikit dan kawal jenis makanan yang ambil.

Elakkan pengambilan makanan bergula tinggi dan juga makanan proses.

Healthy-Snacks

Gantikan dengan biskut serat yang rendah lemak, buah-buahan, kekacang, buah-buahan kering dan juga jus. Ambil snack yang mudah dihadam. Kenapa? Supaya kita tidak rasa “terlalu lapar” sementara menunggu hidangan utama. Kalau kita tak lapar sangat maka kita dapat kawal jenis makanan yang kita ambil mengikut Tip 2 di atas.

Tips 4 : Amalkan Makanan Tambahan / Supplemen

Kenapa ibu menyusu amat disarankan pengambilan supplemen?

Ini kerana ibu menyusu menggunakan tenaga dan menggunakan nutrisi yang lebih dari ibu yang tidak menyusukan. Selain mendapatkan dari pemakanan harian yang seimbang, nutrisi tambahan juga boleh diambil melalui supplemen.

Bahasa senangnya, ibu menyusu memerlukan nutrisi lebih tapi tidak perlukan kalori lebih yang menyebabkan berat badan lain berlebihan. Maka amalan pemakanan tambahan amat penting. Malah bagi ibu yang tidak sempat menyediakan atau mendapatkan makanan seimbang.

Set Penyusuan Shaklee adalah pilihan yang tepat dan selamat.

Lebih info mengenai SET PENYUSUAN SHAKLEE

Set-Penyusuan-Shaklee

Testimoni Langsing selepas bersalin dengan Set Penyusuan.

Wahhhh.. excited tak? Boleh berikan yang terbaik untuk baby dan dalam waktu yang sama boleh turunkan berat badan.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Cantik Sihat.

Ok.. Saya menjawab persoalan, apa promo Shaklee June 2015

Poster Promo June

Ada yang super excited dengan Promo bulan ni.

Set Murah Shaklee.

Kenapa? Sebab dengan promosi Vitamin E, Sustained Release Vitamin C ada banyak penjimatan dalam pembelian set-set berikut :

Set Murah Shaklee

Tapi kalau taknak beli set masih dapat murah ke?

Di Vitalynd.com mestilah boleh.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum.

Bulan Rejab sudah menjenguk.

Kurang 2 bulan lagi Ramadhan pun bertamu.

Masa untuk berpesta ibadah. Ramai orang ambil kesempatan Rejab untuk ganti puasa dan praktis puasa supaya bila Ramadhan nanti badan kita dah cukup fit dan “terbiasa” dengan Ramadhan dan boleh fokus kepada indah dan mata sudah tak terlalu galak untuk over makan semasa berbuka.

Selain itu ada orang yang ambil kesempatan untuk menurunkan berat badan semasa berpuasa.

Turunkan berat badan ni tak semestinya nak cantik aje. Macam Lynd yang selekeh ni cantik jatuh no 2 yang no 1 adalah lebih kepada sihat dan fit.  Anak dah nak masuk 3, kalau tak fit macamana nak jaga anak-anak yang sedang membesar.

Dan sebenarnya, tips untuk seseorang ibu itu berjaya menguruskan rumah tangga adalah, mereka perlu sihat dan bertenaga. Jika badan sihat, minda kita akan lebih positif dan akan cari cara untuk menguruskan rumah tangga dengan lebih teratur.

Trust me. Lynd ada blog Home Organising dan sudah lama Lynd tak update tetapi masih ada orang yang komen dan even whatApps Lynd bertanyakan tips Lynd menguruskan rumah tangga.

Heeee.. Sejujurnya Lynd memang tunggang langgang punyer mak sebab tu Lynd banyak buat research pasal cara nak organise kehidupan Lynd.

So untuk mendapatkan kekuatan untuk buat research, menguruskan rumah tangga dan seterusnya berkongsi dengan pembaca, Lynd kena sihat dan fit. Setiap ibu kena tangkas dan dengan cara itu emosi kita akan lebih positif untuk menempuhi rutin harian kita. Tak kisah lah kita ni anak berapa orang pun.

Hari ini Lynd nak share kisah kejayaan rakan Lynd yang berjaya menurunkan berat badan dengan cara yang sihat.

Kisah  Puan Dilla

testimoni kurus

Lynd bertuah sangat kerana berpeluang untuk mendapat tips kurus cara sihat Puan Dilla walaupun beliau bukanlah pelanggan Lynd. (Itulah kelebihan berada di Vitalynd Empire.. berada dalam kumpulan yang tidak lokek berkongsi tips)

Puan Dilla berjaya menurunkan berat badan sebanyak 30kg dalam masa 4 bulan. Jujur beliau katakan bukan “mudah” kerana beliau tidak exercise dan hanya mengawal makan.

Kenapa Lynd kata sebelum ini, bulan ini merupakan waktu yang tepat untuk sesiapa yang ingin menurunkan berat badan?

Sebab Puan Dilla menurunkan berat badan dengan kaedah berpuasa. Pada beliau dari menahan lapar “buta-buta” baik kita berpuasa dan dapat pahala. Tetapi beliau risau jika badan beliau kekurangan nutrisi dimana akan menyebabkan beliau merasa penat.

Sebabkan itu beliau mengamalkan pengambilan salah 1 kombinasi set Kurus Budget Shaklee iaitu Herb-Lax dan Lechitin.

Dengan mengamalkan 2 produk ini, proses “pembuangan” lancar setiap hari walaupun berpuasa. Kalau Lynd dulu asal puasa je 2-3 hari baru membuang.  Dengan mengamalkan Lechitin selera makan kita berkurangan dimana badan kita sentiasa memproses lemak yang memang ada dalam badan berbanding kita mengambil lemak dari luar setiap hari.

Lynd kagum sangat dengan Puan Dilla ni, selepas beliau berjaya menurunkan berat badan sendiri beliau membantu beberapa rakan dan saudara mara beliau untuk menurunkan berat badan.

Testimoni Set Kurus

Lynd bertuah sebab dapat mendengar sendiri testimoni set kurus shaklee dari orang yang berjaya. Dan ini membuatkan Lynd bersemangat untuk kembali langsing dan fit selepas berpantang nanti.

Anda ingin mendapatkan tips dan konsultansi ekslusif cara menurunkan berat badan denga kaedah selamat dan sihat?

Shaklee Selamat (Jawab Soalan Kelvin Zahri)

Ingin tahu lebih lanjut dan tips jimat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee, boleh hubungi :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum.

Mesti ramai yang tercari-cari produk yang boleh menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.

Lynd tertarik dengan posting Kelvin Zahri mengenai garis panduan memilih supplement untuk menurunkan berat badan.

Screenshot_2015-04-21-16-03-40

Ia berpunca dari kematian seorang pelajar berpunca dari “pill diet yang dibeli di internet”.

Screenshot_2015-04-21-16-03-55

Jadi si cantik jelita sekelian, tolong hati-hati bila membeli / mendapatkan sebarang supplemen kerana apa sahaja yang kita ambil / makan menjadi tanggungjawab kita untuk memastikan ia selamat dan tidak memudaratkan.

So di sini Lynd akan bantu anda menjawab satu persatu persoalan mengenai Set Kurus Shaklee mengikut garis panduan yang diberikan oleh Kelvin Zahri .

Sebelum itu saya perkenalkan Set Kurus Shaklee / lebih tepat dikenali sebagai Set Pengurusan Berat Badan Shaklee

Moldiv_1427908136547

Soalan 1 : Jangan beli supplemen tanpa memahami cara ia berkesan.

Alfalfa

Sebenarnya alfalfa bukanlah nama produk Shaklee pada asalnya. Alfalfa merupakan sejenis sprout, yang dijadikan dalam bentuk pil yang memudahkan pengguna untuk mendapatkan khasiat alfalfa.

alfalfa-sprouts1264x188

Jadi bagaimana alfalfa dapat membantu menurunkan berat badan?

Tumbuhan alfalfa mengandungi fiber yang tinggi dimana membantu proses detox / membersihkan usus dengan berkesan.

Jadi apabila usus kita sihat dan segala unsur tidak baik dapat dikeluarkan dari badan maka segala nutrisi yang diperlukan akan diserap secara effective.

Boleh refer disini untuk memahami lebih lanjut mengenai alfalfa

www.flavorsdiet.com

Herb-Lax

Mengandungi 9 jenis herba yang membantu sistem melancarkan sistem penghadaman.

HerbLax is an enhanced proprietary blend that includes senna leaf, which has been traditionally used as a natural laxative. The key ingredients in HerbLax: Are a gentle laxative for occasional use* Encourage a mild cleansing action to aid the body’s natural processes*

Omega Guard

Bagaimana Omega dapat membantu menurunkan berat badan?

Scientists believe that omega-3 oil improves blood flow to muscles during exercise, and that the compound helps stimulate enzymes that transport fat to where it can be stored for energy.

Sumber

Malah menurut www.lifehack.org, omega / minyak ikan dapat membantu pengurangkan berat badan dengan 4 cara berikut.

1. Omega 3 dapat membuang lemak dan menbina otot.

2. Omega dapat mengurangkan selera makan dan mengawal keinginan untuk pengambilan gula berlebihan.

3. Pengambilan minyak ikan dapat membuatkan program exercise anda lebih effektif (menyokong statement di atas)

4. Minyak ikan dapat meminimumkan penyimpanan lemak kerana minyak ikan merangsang kepada peningkatan sensitiviti insulin.

Lechitin

Lechitin adalah sejenis sumber nutrisi yang terdapat dalam makanan yang kebanyakkan dari soya.

Now there is some evidence that lecithin in the bloodstream can keep fat solvent, preventing it from clumping together and sticking to artery walls, causing clots and atherosclerosis (thickening of the artery walls).

Both causes of cardiovascular disease.

Sumber

Jadi dengan cara ini kita dapat mengelakkan dari lemak yang kita makan larut dalam darah.

ESP / Cinch Shake

ESP dan Cinch makanan tambahan yang berasaskan protein soya.

Bagaimana Protein dapat membantu dalam menurunkan berat badan?

1. Protein dapat memberikan rasa kenyang yang lebih lama berbanding carbohidrat.

2. Protein merupakan binaan asas bagi otot kita, maka badan kita akan tidak menggeleber dengan kehilangan lemak selepas menurunkan berat badan.

Sumber

Soalan 2 : Jangan beli sebarang supplemen tanpa mengenali isi kandungan

Maklumat lengkap mengenai produk Shaklee boleh didapati disini.

produk shaklee 4

Soalan 3 : Fahami dan patuhi dosage pengambilan

Ini kelebihan pelanggan Vitalynd.Com, anda akan diberi konsultansi pemakanan supplemen yang lengkap.

Dan ia takkan berakhir disitu, akan ada sesi follow up dimana jika tiada keberkesanan kita akan adjust cara pengambilan dan setiap pelanggan mempunyai reaksi yang berbeza terhadap supplemen yang diambil. InsyaAllah, pelanggan tidak akan terbiar tanpa konsultansi.

Soalan 4: Jangan guna mana-mana weight lost supplement tanpa mengawal cara pemakanan dan cara hidup sihat terlebih dahulu.

Yes. Set Kurus Shaklee bukan pil ajaib untuk kurus seolah-olah memasukkan makhluk pemakan lemak kedalam badan yang akan memakan semua lemak dalam badan. Disebabkan itu, soalan 4 ini sangat berkait dengan soalan 1 dengan memahami bagaimana supplemen Set Kurus Shaklee dapat membantu “mempercepatkan” proses menurunkan berat badan dengan selamat selepas kita mengamalkan gaya hidup sihat.

Soalan 5 : Elak dan jangan beli produk yang kurang dikenali. Just stick to the brand yang mempunyai track record positif dan dikenali.

Shaklee

 Bukan nama baru dalam industri makanan tambahan.

Keistimewaan Shaklee

Sudah berada di pasaran 60 tahun, dan bertapak kukuh di Malaysia sudah terlalu lama. Ia bukan umpama sesetengah produk yang tenggelam timbul mengikut fenomena. Shaklee sentiada ada dan bertambah kukuh di Malaysia dari segi pasaran produk dan juga khidmat pelanggan.

Diharap dengan penerangan yang Lynd berikan ini dapat membantu rakan-rakan sekelian untuk memahami dan memilih Set Kurus Shaklee sebagai supplement yang dapat membantu rakan-rakan menurunkan berat badan dengan cara yang sihat.

Ingin tahu lebih lanjut dan tips jimat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee, boleh hubungi :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum.

Hari ini Lynd nak share video testimoni Kembali Langsing Selepas Bersalin

 

Pengambilan Set Kehamilan Shaklee diteruskan sehingga berpantang dan menyusukan anak. Tidak perlu susah-susah tukar product. 1 Set untuk sepanjang menjadi ibu yang hebat.

Kembali Langsing Selepas Bersalin

Set Berpantang 3 + 1

Set Berpantang

Boleh ke link Set Berpantang Shaklee

Atau hubungi Saya

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee terdiri daripada :

Vitalea multivitamin yang berfungsi membentuk sel darah merah bagi menggantikan darah yang hilang semasa bersalin

Vitamin C Mengelakkan anemia dan meningkatkan imunisasi ibu.

B- Complex Menjaga kesihatan saraf ibu dan bertindak sebagai anti-stress (Mengelakkan meroyan semasa berpantang)

Zinc – Mempercepatkan proses penyembuhan luka

Ostematrix – Mengelakkan sembelit dan membekalkan kalsium yang cukupi kepada ibu dan bayi yang menyusu.

ESP – Membekelkan tenaga dan protein yang mencukupi kepada ibu berpantang.

Kebaikan dan Kelebihan Set Bersalin Shaklee

  • Membekalkan nutrisi lengkap untuk mengembalikan tenaga dan memulihkan luka dalaman dan luaran dengan cepat dan selamat selepas bersalin

 

 

  • Jimat : Boleh digunakan dari sebelum bersalin sehingga bersalin dan menyusu.

 

  • Jimat : 1 Set boleh tahan sehingga 4 bulan.

Vitalea ( 120 Tablet / 4 Bulan)

Sr Vitamin C (180 Tablet / 2 Bulan)

B-Complex (120 Tablet / 4 Bulan)

Zinc Complex (120 Tablet / 4 Bulan)

Ostematric (120 Tablet / 1 Bulan)

ESP (850 gram / 1.5 bulan)

Harga Set Bersalin Shaklee

TAWARAN 1 : Di Vitalynd.Com, Kami tanggung GST

Jadi harga bukan ahli bagi Produk Shaklee adalah tidak berubah..!!

Senarai Harga Set Berpantang Shaklee

Vitalea : Rm 88

Sr Vitamin C : Rm 92

B-Complex : Rm 53

Zinc : Rm 33

Ostematrix : Rm 61

ESP :  Rm 150

Postage : Rm 9.50

Total : RM 486.50

 

Tetapi kenapa bayar lebih?

Tawaran ke 2 :

Mahu dapatkan Set Bersalin Shaklee dengan Harga Rm 408?

Dan 6 orang pertama yang mendapatkan Set Bersalin Shaklee Promo April akan menerima ……….

Yang pasti memudahkan dan menjadi keperluan wanita berpantang.

Hanya untuk 6 orang pertama SAHAJA.

Hubungi Saya sekarang.

———————————————————————-

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Anda mungkin juga meminati:

April 2015 kunjung jua..

Dan istimewanya bulan ni, ramai yang menunggu dan terganggu dengan 1 April kerana perlaksanaan GST.

Hampir 1 hari newsfeed facebook dipenuhi dengan gambar resit.

Sana sini orang cerita pasal barang naik.

Tapi disini, di Vitalynd.Com, kami menongkah arus.

Pertama :

Harga Runcit Untuk Produk Shaklee di Vitalynd.Com adalah KEKAL.

Vitalynd.com akan menanggung GST yang dikenakan.

Untuk lebih jimat, daftar keahlian Shaklee untuk lebih penjimatan.

KEDUA :

Diskaun untuk produk Promo April 2015.

Apa Product Shaklee promo 2015.

Vitalynd Poster Promo Vitalynd Poster Promo2

Promo Shaklee April 2015

Buy 6 Free 1 Lechitin

Buy 6 Free 1 GLA Complex

Buy 2 Less 5% Lechitin

Buy 2 Less 5% GLA Complex

Buy 3 Free 1 Cinch Shake Chocolate

Buy 3 Free 1 Cinch Shake Cafe Latte

Buy 3 Free 1 DTX

Buy 3 Free 1 Vitalea for Children

Banyaknya Promo..!!!

Apa kelebihan Promo kali ini selain lebih jimat dengan pembelian setiap produk?

Malah lebih jimat berganda dengan pembelian :

Set Kurus Shaklee

Set Kesuburan Shaklee

Jangan lepaskan peluang disaat kenaikan harga kebanyakan barang, di Vitalynd.Com menurunkan harga.

Promo Shaklee April 2015

Nak lebih info mengenai Keahlian Shaklee / Pendaftaran Keahlian Shaklee/ Produk Shaklee , boleh hubungi :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...