Promo May 2016 Alfalfa dan Collagen Powder Shaklee

 

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. terima kasih Allah..

Bulan May 2016 sudah menjenguk..

Giliran si hebat manakah yang berpromo bulan ini?

Kali ini giliran si cantik Collagen Powder Shaklee dan si Hebat Alfalfa Complex pula.

IMG_20160502_172841

Apa keistimewaan Promo Collagen Powder Shaklee?

Dengan Pembelian 6 Kotak Collagen Powder Shaklee anda akan dapat

PERCUMA 1 kotak Collagen Powder Shaklee

PERCUMA keahlian Shaklee yang bernilai Rm 79.50 (Keistimewaan Keahlian Shaklee)

WANG TUNAI RM 110.80 yang diterima pada June 2016

DISKAUN 15% – 20 % untuk semua rangkaian produk Shaklee

Apa pula keistimewaan Promo Alfalfa Complex Shaklee?

Selain dengan pembelian 3 botol alfalfa complex anda akan mendapat 1 botol lagi percuma, anda juga akan mendapat harga promo untuk set yang mengandungi Alfalfa.

Antara set yang terlibat adalah :

 

Hebat kan?

Jadi jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan kolagen shaklee murah dan set shaklee murah bulan ini tau.

——————————————————————–

Jika kawan-kawan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee tetapi tidak pasti apa produk yang sesuai dengan anda dan bajet anda, boleh hubungi Lynd.

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum.

welcome-september-7

September Menjengah.

Kejap aja dah September lagi 3 bulan berbaki sebelum tahun baru.

Bulan ni lebih istimewa bila Shaklee Malaysia menawarkan Energized Soy Protein ESP Shaklee.

Bagi yang sudah mengenali Shaklee pasti kenal sangat dengan ESP Shaklee kerana ia merupakan Hot Stuff rangkaian produk Shaklee.

Kepada penggemar Shaklee, apa lagi borong la buat stok sebab memang jimat sangat kalau time promo macam ni.

Apa Yang Istimewanya 1 Set Promo ESP September 2016?

# PERCUMA 1 Canister ESP dengan pembelian 6 Canister

# PERCUMA Keahlian Shaklee Seumur Hidup

# PERCUMA 1 Botol Vitalea Multivatimin yang bernilai Rm 88

# WANG TUNAI Rm 36 pada bulan October

# DISKAUN 10 – 20 % untuk semua rangkaian produk Shaklee

Siapa Perlukan ESP Shaklee ?

Siapa Perlukan ESP

Dapatkan Disini

Testimoni dan Segala Info Mengenai ESP Shaklee

Hubungi Lynd sekarang untuk pesanan anda.

Untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Promo Vivix Shaklee Teknologi Terhebat

Bismillah.. Alhamdulilllah..

Assalamualaikum.

Alhamdulillah sekali lagi, sudah separuh dari 2015 kita sudah lalui. Terima kasih Allah kerana kita diberi peluang untuk terus memperbaiki diri dan kehidupan kita.

Bila masuk bulan baru mesti ada yang ternanti-nanti apa tawaran habat dari Shaklee Malaysia yang sentiasa menawarkan promosi hebat dari segi penjimatan harga dan semestinya kualiti produk yang terbaik.

Bulan ni mesti ada yang senyum lebar sebab giliran Super Star kepada Shaklee Produk menjanjikan penjimatan hebat.

Promo Shaklee July Vivix Teknologi Terhebat


Promo vivix buy 7@6

Promo 1 Vivix Beli 7 Botol dengan Harga 6 botol.

Dengan erti kata lain Beli 6 percuma 1

Apa istimewanya Promo Vivix Shaklee ni?

1. Pencuma 1 botol Vivix yang bernilai Rm 4++

2. Percuma keahlian yang bernilai Rm 69.50

3. Wang Tunai berjumlah Rm 176 ke akaun anda pada bulan August

4. Percuma Vitalea Multivitamin yang bernilai Rm 88 (YES Program)

5. Diskaun pembelian SEMUA produk Shaklee sehingga 25%

Kalau dikira semua sekali penjimatan jika anda ambil set Buy 7 at 6 ini adalah…

Lebih dari RM 1500

Bagaimana?

Diskaun 25% harga ahli vivix + Free 1 botol Vivix  + Yuran keahlian + Vitalea + Wang Tunai / Cash Back.

Promo 2 : Vivix Shaklee 5% Less for 2 bottles (YES Pack)
vivix 5

Keistimewaan YES Pack SET 4

1. PERCUMA Keahlian Shaklee yang bernilai Rm 79.50

2. Diskaun 5% untuk setiap YES PACK

3. Diskaun lagi 15-20% dengan keahlian Shaklee

Jika mendaftar sebagai ahli Shaklee

4. Rebat RM 39.00 diterima pada bulan berikutnya.

5. PERCUMA Vita-Lea Multivitamin Shaklee

Ingin tahu mengenai Keistimewaan Vivix Shaklee sebagai Agen Anti Penuaan?

Rahsia Anti-Penuaan Vivix

Dan kepada yang ingin tahu Vivix Shaklee juga berfungsi sebagai :

VIVIX Untuk Diabetis

VIVIX untuk Cancer

Vivix Untuk Kesihatan Jantung

Vivix Untuk Perokok

Biasanya orang yang pertama kali mencuba sahaja yang akan beli 1 botol masa promo hebat Vivix Shaklee ini . (Kalau pengamal biasanya mereka akan borong time ni).

Jadi Lynd boleh berikan harga jimat untuk anda yang baru pertama kali ingin mencuba manfaat Vivix Shaklee ini.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) sekitar Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Assalamualaikum Cantik Sihat.

Mungkin ramai yang keliru dengan Promo-Promo Shaklee. Banyak sangat promo sampai dah tak nampak mana ‘keistimewaan’nya.

Ok.. let me explain.

PROMO BULANAN

Setiap bulan Shaklee akan menawarkan produk yang berlainan dengan harga jimat. Biasa dalam 1-3 produk setiap bulan.

Apa Yang Diperolehi dengan Promo bulanan ini di Vitalynd.Com?

1. Diskaun untuk pembelian produk promo

2. Diskaun Set-Set yang mengandungi produk promo

Setiap awal bulan Lynd akan buat pengumuman produk promo.

Boleh refer di kategori PROMOSI.

Tip Jimat.

Oleh itu pengguna yang bijak tidak akan melepaskan peluang ini setiap bulan kerana promosi ini hanya berlangsung selama sebulan. Bulan berikutnya akan produk lain pulak so kalau tak grab peluang simpan stok untuk produk kegemaran masing-masing memang rugilah.

PROMO Young Entrepreneur System (YES)

YES Promo berlangsung dari May 2015 – October 2015.

Set yang terlibat adalah

Set Kehamilan (Pre-Natal)

Set Berpantang (Post-Natal)

Set Pengurusan Berat Badan (Heathy Fitness)

Set Anti-Penuaan (Healthy Young Living)

YES PACK 4 Set Shaklee Lebih Jimat

Promo ini memang 3 kali jimat kepada sesiapa yang daftar keahlian Shaklee sekali. Memang best lah siapa yang ambil promo ini.

Assalamualaikum Cantik Sihat.

Ok.. Saya menjawab persoalan, apa promo Shaklee June 2015

Poster Promo June

Ada yang super excited dengan Promo bulan ni.

Set Murah Shaklee.

Kenapa? Sebab dengan promosi Vitamin E, Sustained Release Vitamin C ada banyak penjimatan dalam pembelian set-set berikut :

Set Murah Shaklee

Tapi kalau taknak beli set masih dapat murah ke?

Di Vitalynd.com mestilah boleh.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

May 2015

Bulan Istimewa dengan Promo gabungan produk kegemaran ramai.

Poster

PROMO 1 : Omega Guard Buy 6 Free 1

PROMO 2 : Phytocol ST Buy 6 Free 1

PROMO 3 : Omega Guard Buy 2 Off 5%

PROMO 4 : Phytocol ST Buy 2 Off 5%

PROMO 5 : Vitalea For Children Buy 3 Free 1

Apa keistimewaan Shaklee Promo May 2015 ?

Lebih Penjimatan dengan setiap botol  pembelian :

Omega Guard : Kebaikan Omega Guard

Phytocol ST : Kebaikan Phytocol ST

Vitalea for Children : Kebaikan Vitalea for Children

Lebih Istimewa, penjimatan lebih lagi dengan pembelian Set :

Set Kehamilan

Set Kesihatan Sendi

Set Kesihatan Jantung

Set Pengurusan Berat Badan

Set Kesihatan Kanak-Kanak

Penjimatan hebat di zaman hampir kesemuanya mahal. Tetapi harga sebuah kesihatan adalah tiada gantinya.

Mulakan pencegarahan hari ini demi kehidupan yang berharga di masa depan.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

April 2015 kunjung jua..

Dan istimewanya bulan ni, ramai yang menunggu dan terganggu dengan 1 April kerana perlaksanaan GST.

Hampir 1 hari newsfeed facebook dipenuhi dengan gambar resit.

Sana sini orang cerita pasal barang naik.

Tapi disini, di Vitalynd.Com, kami menongkah arus.

Pertama :

Harga Runcit Untuk Produk Shaklee di Vitalynd.Com adalah KEKAL.

Vitalynd.com akan menanggung GST yang dikenakan.

Untuk lebih jimat, daftar keahlian Shaklee untuk lebih penjimatan.

KEDUA :

Diskaun untuk produk Promo April 2015.

Apa Product Shaklee promo 2015.

Vitalynd Poster Promo Vitalynd Poster Promo2

Promo Shaklee April 2015

Buy 6 Free 1 Lechitin

Buy 6 Free 1 GLA Complex

Buy 2 Less 5% Lechitin

Buy 2 Less 5% GLA Complex

Buy 3 Free 1 Cinch Shake Chocolate

Buy 3 Free 1 Cinch Shake Cafe Latte

Buy 3 Free 1 DTX

Buy 3 Free 1 Vitalea for Children

Banyaknya Promo..!!!

Apa kelebihan Promo kali ini selain lebih jimat dengan pembelian setiap produk?

Malah lebih jimat berganda dengan pembelian :

Set Kurus Shaklee

Set Kesuburan Shaklee

Jangan lepaskan peluang disaat kenaikan harga kebanyakan barang, di Vitalynd.Com menurunkan harga.

Promo Shaklee April 2015

Nak lebih info mengenai Keahlian Shaklee / Pendaftaran Keahlian Shaklee/ Produk Shaklee , boleh hubungi :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Canteks Sihat.

Knock..knock..knock..

March datang ketuk pintu ni.

Dan bila bulan baru singgah, kami di Vitalynd.Com memang excited dan menunggu pengumuman dari pihak Shaklee Malaysia. Pengumuman apa?

Mestilah pengumuman promosi bulanan.

Kenapa kami sendiri excited?

Sebab dengan promo inilah kami dapat membantu pelanggan setia kami dan juga pelanggan baru kami untuk mendapatkan produk kegemaran mereka dengan harga yang lebih murah.

Tips Berjimat March Promosi ESP

Bagi yang 1st time ingin mencuba produk Shaklee, saya memang cadangkan untuk grab 1 unit / 1 botol product promo pada awal-awal bulan begini atas sebab ” Tengah promosi murah so boleh kira sebagai trial product”.

Dan sebelum akhir bulan / sebelum promo tamat, jika rasa serasi dan terasa keberkesanan product tersebut setelah hampir sebulan penggunaan, boleh terus grab product tersebut beberapa unit sebagai stok. Sebab bila masuk bulan baru produk tersebut akan kembali ke harga asal.

Jika canteks sihat semua gunakan cara saya ini untuk memanfaatkan produk promosi setiap bulan memang akan lebih berjimat disamping mendapat kualiti yang sama.

Ok.. jom kita lihat bulan ni produk apa yang memberi kita peluang untuk sihat cantik dengan kos lebih penjimatan.

Promo Buy 6 free 1

Energized Soy Protein Shaklee (ESP)

Ratu dalam rangkaian product Shaklee.

Kenapa?

Inilah sebabnya.

kebaikan esp shaklee

1 product tapi kebaikan secara menyeluruh untuk kesihatan wanita dan lelaki.

Lebih info mengenai Product ESP Shaklee

Apa yang ditawarkan dengan Promosi March 2015 ESP Shaklee ?

** PERCUMA 1dengan pembelian 6 Canister ESP Shaklee

** PERCUMA keahlian Shaklee yang bernilai RM 65

** REBAT tunai bernilai Rm 36 pada bulan April

** DISKAUN 15 – 20 % untuk pembelian semua rangkaian produk Shaklee

** Bimbingan Menjalankan perniagaan bersama Vitalynd.com secara part time atau full time (Jika Berminat)

Macam yang Lynd cadangkan di atas tadi, bagi yang baru pertama kali ingin mencuba ESP Shaklee, Lynd cadangkan ambil dulu 1-2 canister sebagai percubaan dan bila sudah akhir bulan berminat untuk simpan stok atau berkongsi dengan kawan-kawan, terus ambil 1 set dan dengan pembelian 1 set, anda akan layak untuk mendapat keistimewaan diatas.

Beli 1 canister pun boleh dapat harga jimat ke?

Di Vitalynd.Com semestinya boleh. Kerana tujuan Lynd memang nak semua pelanggan kami berjimat disamping mendapat kebaikan produk terbaik.

Ada 1 lagi cara untuk jimat dan secara TAK SENGAJA dapat keahlian percuma, terus collect order means jadi ketua untuk cukupkan 7 canister dengan keluarga dan kawan-kawan, kemudian anda terus order dengan Vitalynd.Com, Lynd akan bantu anda untuk register anda sebagai ahli secara percuma.

ESP dapat murah

Keahlian Percuma

Dapat Cash Back pada bulan April

Diskaun 15-20% untuk semua produk Shaklee seumur hidup.

Wahhhhh.. untung terus lepas tu sebab anda sorang sahaja yang masuk ahli dapat bantu keluarga dan kawan-kawan yang lain berjimat.

Memang best promo ESP ni

Pssstttt.. trick ini hanya diajar di Vitalynd.Com sahaja. Sebab Lynd memang kalau boleh nak bantu pelanggan dan ramai orang kat luar sana berjimat tanpa mengabaikan kesihatan.

Untuk tahu lebih lanjut mengenai promosi dan semua rangkaian product Shaklee, boleh hubungi melalui  WhatApps / SMS / Call :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Vitamin Shop

Assalamualaikum Canteks dan Sihat.

Bulan February 2015 agak special untuk pengamal supplement Shaklee. Sebabnya Promo February Banyak Sangat.

Tapi yang paling best adalah untuk pengguna Set Kehamilan  / Set Berpantang dan Set Menyusu Shaklee.

Sebab 2 promo ini so Promo Set Kehamilan Shaklee pun berjalan secara tak langsung.

Slide3

Ok. Mesti ada yang tanya

Kalau taknak beli 6 botol boleh ke dapat harga promosi?

Boleh.

Berapa banyak penjimatan sempena promosi ni?

Jom Kita tengok apa yang Vitalynd.Com tawarkan.

Promo Set Kehamilan Shaklee

Set Kehamilan

Harga Set Asas Kehamilan Shaklee

Vitalea + B-Complex + SR Vitamin C + Ostematrix = RM 296

Promo Set Kehamilan Shaklee

Harga Untuk February 2015  =

Rm 267 (Termasuk Pos)

Harga ini hanya di Vitalynd.Com Sahaja.

Harga Set Asas Berpantang Shaklee

Vitalea + B-Complex + SR Vitamin C + Ostematrix + Zinc = RM329

Harga Untuk February 2015  =

Rm 300 (Termasuk Pos)

Harga ini hanya di Vitalynd.Com Sahaja.

So jangan lepaskan peluang terutama untuk simpan stok Ostematrix kerana 1 botol Ostematrix adalah untuk kegunaan 1 bulan. So boleh simpan untuk kegunaan beberapa bulan.

Jangan Lepaskan Peluang Ini.

Hubung Sekarang

Haslinda Lynd

Call / WhatApps / SMS : 019 – 603 8353 

COD : Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Bulan ke -2 untuk tahun ini iaitu February sudah menyinggah.

Setiap bulan Shaklee Malaysia mesti buat kejutan dengan menawarkan products Shaklee dengan harga istemewa.

Dan kejutan makin lama makin besar.

Setiap bulan akan ada promosi-promosi yang memberi peluang untuk kita lebih jimat dalam menjaga kesihatan diri.

Apa promo best Shaklee Products bulan ini?

Slide3

BESTTTTT….!!!

1) Ostematrix Buy 6 Free 1

2) Ostematrix Buy 2 Diskaun 5%

3) Vitalea Buy 6 Free 1

4) Vitalea Buy 2 Diskaun 5%

Masa tahu je promosi ni memang excited sangat mak buyung.

Mau taknya.. vitamin wajib untuk ibu canteksss dan sihat.

2 vitamin wajib untuk ibu hamil, ibu berpantang dan ibu menyusu.

Time ni lah nak buat stok sebab kegunaannya berpanjangan dari kehamilan sehingga perjalanan penyusuan.

Promosi Shaklee Products February 2015 bukan itu sahaja.

Ada lagi.

Slide2

5) Advanced Joint Health Tablet (AJHT) Buy 3 Free 1

6) Vitalea For Kids Buy 3 Free 1

Promosi Khas untuk 2 yang tersayang.

AJHT untuk kesihatan sendi orang tua kita yang tersayang.

Vitalea For Kids Ada 18 Vitamins dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan anak-anak kita.

Jangan lepaskan peluang ini.

Mulakan sekarang untuk lebih jimat untuk kesihatan seisi keluarga.

Hubungi saya untuk lebih info dan untuk mendapatkan rangkaian Produk Shaklee

Lynd  : 019 – 603 8353

COD : Klang, Shah Alam, Puncak Alam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...