Set Puasa Shaklee

Assalamualaikum.

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Rejab sudah bertamu.. Ramadhan tak lama lagi..

Semoga Allah berikan kita semua kesempatan untuk menjadi ummatnya yang bertuah kerana dapat jumpa dengan Ramadhan yang seterusnya tahun ini.

So kawan-kawan dah ganti puasa?

Macam Lynd belum sebab banyak hari juga tinggal sebab Ramadhan tahun lepas Lynd masih belum habis berpantang.

So selamt mengganti puasa, plus rasa nak kena detod diri dah sebab macam-macam makanan dah masuk perut ni hah..

Ok entry kali ni Lynd nak memperkenalkan rangkaian produk Shaklee yang dapat membantu kita untuk menjalani ibadah puasa dengan lebih sihat dan bertenaga.

Memperkenalkan Set Puasa Shaklee

Set Puasa

(A). Set Puasa Shaklee Bajet

ESP
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.

(B). Set Puasa Shaklee Popular

??Performance Drink
Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.

ESP
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.

(C). Set Puasa Shaklee Optimum

Meal Shakes
Sumber multivitamin terbaik. Apabila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Berperisa French Vanilla.

??Performance Drink
Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.

ESP
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.

 

Kenapa Anda Perlu Set Puasa Shaklee ?

  • Kita berpuasa 2016 di musim panas maka badan kita memerlukan lebih bekalan nutrisi untuk bekerja sambil berpuasa.
  • Set Puasa Shaklee mengurangkan risiko dehidrasi
  • Tidak perlu risau masalah kekurangan nutrisi.
  • Mengurangkan pengambilan kalori berlebihan
  • Membantu mengurangkan masalah berat badan.

——————————————————————–

Jika kawan-kawan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee tetapi tidak pasti apa produk yang sesuai dengan anda dan bajet anda, boleh hubungi Lynd.

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum Cantik Sihat.

Ok.. Saya menjawab persoalan, apa promo Shaklee June 2015

Poster Promo June

Ada yang super excited dengan Promo bulan ni.

Set Murah Shaklee.

Kenapa? Sebab dengan promosi Vitamin E, Sustained Release Vitamin C ada banyak penjimatan dalam pembelian set-set berikut :

Set Murah Shaklee

Tapi kalau taknak beli set masih dapat murah ke?

Di Vitalynd.com mestilah boleh.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

May 2015

Bulan Istimewa dengan Promo gabungan produk kegemaran ramai.

Poster

PROMO 1 : Omega Guard Buy 6 Free 1

PROMO 2 : Phytocol ST Buy 6 Free 1

PROMO 3 : Omega Guard Buy 2 Off 5%

PROMO 4 : Phytocol ST Buy 2 Off 5%

PROMO 5 : Vitalea For Children Buy 3 Free 1

Apa keistimewaan Shaklee Promo May 2015 ?

Lebih Penjimatan dengan setiap botol  pembelian :

Omega Guard : Kebaikan Omega Guard

Phytocol ST : Kebaikan Phytocol ST

Vitalea for Children : Kebaikan Vitalea for Children

Lebih Istimewa, penjimatan lebih lagi dengan pembelian Set :

Set Kehamilan

Set Kesihatan Sendi

Set Kesihatan Jantung

Set Pengurusan Berat Badan

Set Kesihatan Kanak-Kanak

Penjimatan hebat di zaman hampir kesemuanya mahal. Tetapi harga sebuah kesihatan adalah tiada gantinya.

Mulakan pencegarahan hari ini demi kehidupan yang berharga di masa depan.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum.

Mesti ramai yang tercari-cari produk yang boleh menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.

Lynd tertarik dengan posting Kelvin Zahri mengenai garis panduan memilih supplement untuk menurunkan berat badan.

Screenshot_2015-04-21-16-03-40

Ia berpunca dari kematian seorang pelajar berpunca dari “pill diet yang dibeli di internet”.

Screenshot_2015-04-21-16-03-55

Jadi si cantik jelita sekelian, tolong hati-hati bila membeli / mendapatkan sebarang supplemen kerana apa sahaja yang kita ambil / makan menjadi tanggungjawab kita untuk memastikan ia selamat dan tidak memudaratkan.

So di sini Lynd akan bantu anda menjawab satu persatu persoalan mengenai Set Kurus Shaklee mengikut garis panduan yang diberikan oleh Kelvin Zahri .

Sebelum itu saya perkenalkan Set Kurus Shaklee / lebih tepat dikenali sebagai Set Pengurusan Berat Badan Shaklee

Moldiv_1427908136547

Soalan 1 : Jangan beli supplemen tanpa memahami cara ia berkesan.

Alfalfa

Sebenarnya alfalfa bukanlah nama produk Shaklee pada asalnya. Alfalfa merupakan sejenis sprout, yang dijadikan dalam bentuk pil yang memudahkan pengguna untuk mendapatkan khasiat alfalfa.

alfalfa-sprouts1264x188

Jadi bagaimana alfalfa dapat membantu menurunkan berat badan?

Tumbuhan alfalfa mengandungi fiber yang tinggi dimana membantu proses detox / membersihkan usus dengan berkesan.

Jadi apabila usus kita sihat dan segala unsur tidak baik dapat dikeluarkan dari badan maka segala nutrisi yang diperlukan akan diserap secara effective.

Boleh refer disini untuk memahami lebih lanjut mengenai alfalfa

www.flavorsdiet.com

Herb-Lax

Mengandungi 9 jenis herba yang membantu sistem melancarkan sistem penghadaman.

HerbLax is an enhanced proprietary blend that includes senna leaf, which has been traditionally used as a natural laxative. The key ingredients in HerbLax: Are a gentle laxative for occasional use* Encourage a mild cleansing action to aid the body’s natural processes*

Omega Guard

Bagaimana Omega dapat membantu menurunkan berat badan?

Scientists believe that omega-3 oil improves blood flow to muscles during exercise, and that the compound helps stimulate enzymes that transport fat to where it can be stored for energy.

Sumber

Malah menurut www.lifehack.org, omega / minyak ikan dapat membantu pengurangkan berat badan dengan 4 cara berikut.

1. Omega 3 dapat membuang lemak dan menbina otot.

2. Omega dapat mengurangkan selera makan dan mengawal keinginan untuk pengambilan gula berlebihan.

3. Pengambilan minyak ikan dapat membuatkan program exercise anda lebih effektif (menyokong statement di atas)

4. Minyak ikan dapat meminimumkan penyimpanan lemak kerana minyak ikan merangsang kepada peningkatan sensitiviti insulin.

Lechitin

Lechitin adalah sejenis sumber nutrisi yang terdapat dalam makanan yang kebanyakkan dari soya.

Now there is some evidence that lecithin in the bloodstream can keep fat solvent, preventing it from clumping together and sticking to artery walls, causing clots and atherosclerosis (thickening of the artery walls).

Both causes of cardiovascular disease.

Sumber

Jadi dengan cara ini kita dapat mengelakkan dari lemak yang kita makan larut dalam darah.

ESP / Cinch Shake

ESP dan Cinch makanan tambahan yang berasaskan protein soya.

Bagaimana Protein dapat membantu dalam menurunkan berat badan?

1. Protein dapat memberikan rasa kenyang yang lebih lama berbanding carbohidrat.

2. Protein merupakan binaan asas bagi otot kita, maka badan kita akan tidak menggeleber dengan kehilangan lemak selepas menurunkan berat badan.

Sumber

Soalan 2 : Jangan beli sebarang supplemen tanpa mengenali isi kandungan

Maklumat lengkap mengenai produk Shaklee boleh didapati disini.

produk shaklee 4

Soalan 3 : Fahami dan patuhi dosage pengambilan

Ini kelebihan pelanggan Vitalynd.Com, anda akan diberi konsultansi pemakanan supplemen yang lengkap.

Dan ia takkan berakhir disitu, akan ada sesi follow up dimana jika tiada keberkesanan kita akan adjust cara pengambilan dan setiap pelanggan mempunyai reaksi yang berbeza terhadap supplemen yang diambil. InsyaAllah, pelanggan tidak akan terbiar tanpa konsultansi.

Soalan 4: Jangan guna mana-mana weight lost supplement tanpa mengawal cara pemakanan dan cara hidup sihat terlebih dahulu.

Yes. Set Kurus Shaklee bukan pil ajaib untuk kurus seolah-olah memasukkan makhluk pemakan lemak kedalam badan yang akan memakan semua lemak dalam badan. Disebabkan itu, soalan 4 ini sangat berkait dengan soalan 1 dengan memahami bagaimana supplemen Set Kurus Shaklee dapat membantu “mempercepatkan” proses menurunkan berat badan dengan selamat selepas kita mengamalkan gaya hidup sihat.

Soalan 5 : Elak dan jangan beli produk yang kurang dikenali. Just stick to the brand yang mempunyai track record positif dan dikenali.

Shaklee

 Bukan nama baru dalam industri makanan tambahan.

Keistimewaan Shaklee

Sudah berada di pasaran 60 tahun, dan bertapak kukuh di Malaysia sudah terlalu lama. Ia bukan umpama sesetengah produk yang tenggelam timbul mengikut fenomena. Shaklee sentiada ada dan bertambah kukuh di Malaysia dari segi pasaran produk dan juga khidmat pelanggan.

Diharap dengan penerangan yang Lynd berikan ini dapat membantu rakan-rakan sekelian untuk memahami dan memilih Set Kurus Shaklee sebagai supplement yang dapat membantu rakan-rakan menurunkan berat badan dengan cara yang sihat.

Ingin tahu lebih lanjut dan tips jimat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee, boleh hubungi :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Canteks dan Sihat.

Bulan February 2015 agak special untuk pengamal supplement Shaklee. Sebabnya Promo February Banyak Sangat.

Tapi yang paling best adalah untuk pengguna Set Kehamilan  / Set Berpantang dan Set Menyusu Shaklee.

Sebab 2 promo ini so Promo Set Kehamilan Shaklee pun berjalan secara tak langsung.

Slide3

Ok. Mesti ada yang tanya

Kalau taknak beli 6 botol boleh ke dapat harga promosi?

Boleh.

Berapa banyak penjimatan sempena promosi ni?

Jom Kita tengok apa yang Vitalynd.Com tawarkan.

Promo Set Kehamilan Shaklee

Set Kehamilan

Harga Set Asas Kehamilan Shaklee

Vitalea + B-Complex + SR Vitamin C + Ostematrix = RM 296

Promo Set Kehamilan Shaklee

Harga Untuk February 2015  =

Rm 267 (Termasuk Pos)

Harga ini hanya di Vitalynd.Com Sahaja.

Harga Set Asas Berpantang Shaklee

Vitalea + B-Complex + SR Vitamin C + Ostematrix + Zinc = RM329

Harga Untuk February 2015  =

Rm 300 (Termasuk Pos)

Harga ini hanya di Vitalynd.Com Sahaja.

So jangan lepaskan peluang terutama untuk simpan stok Ostematrix kerana 1 botol Ostematrix adalah untuk kegunaan 1 bulan. So boleh simpan untuk kegunaan beberapa bulan.

Jangan Lepaskan Peluang Ini.

Hubung Sekarang

Haslinda Lynd

Call / WhatApps / SMS : 019 – 603 8353 

COD : Klang / Shah Alam / Puncak Alam

4 Langkah Penjagaan Kesihatan Shaklee terdiri daripada :
 
 
Diharap huraian saya mengenai set cadangan kesihatan jantung sihat Shaklee dapat membantu semua pembaca memahami bagaimana supplemen dapat membantu kita menjaga kesihatan.
Untuk Lebih Info untuk produk yang bersesuaian dengan anda, boleh hubungi 
 
Shaklee Independent Distributor Anda
 
Haslinda (Lynd)
SID : 1090071
Sms / Wassap / Call : 0196038353
 
Email : sitinorhas_linda@yahoo.com
 
COD :
 Klang / Shah Alam / Setia Alam / Kuala Selangor
 

Atau Untuk Pesanan Terus Menggunakan Credit Card / Debit Card

Klik Disini

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...