Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Sudah 11 Ramadhan..

Bagaimana puasa kawan-kawan?

Macam Lynd alhamdulillah sangat. Tahun ni Lynd merasa gi terawih. Kalau ikutkan dah lama sangat dah lama sangat tak terawih kat masjid.

Rezeki Allah tahun ni..ūüėä

Alhamdulillah.. Hari ni Lynd nak share salah 1 dari 2 rangkaian produk skin care Shaklee iaitu Enfuselle Shaklee

Enfuselle Shaklee adalah skin care untuk kulit muka berjerawat dan berminyak.

Set Asas Enfuselle terdiri daripada :

Purifiying Cleansing Gel (Pencuci)
‚úĒ Bebas sabun dan PH seimbang, diperkaya dengan Vit E yg berbuih lembut bagi memastikan kulit kekal segar dan lembut

Purifying Toner (Penyegar)
‚úĒ Mengekalkan dan menganjalkan kulit, mengawal struktur kulit juga membantu mengawal muka berkilat dengan menghapuskan lebihan minyak

Balancing / Purifying Moisturizer (Pelembab)
‚úĒ Formula ringkas tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah. Bertindak membekalkan kelembapan segera

Jom Kita ikuti pengalaman Puan Ija sebagai pengguna Enfuselle.

MALU NAK JUMPA ORANG!

Tu yg dihadapi Kak Ija
Berniaga online ni… kalau x jumpa org mana sah kan… nak x nak kena gak jumpa COD

Ada gak masa jumpa tu… cust tanya, kulit muka mcm ni…. x makan Shaklee ke ūüė£ūüė£ūüė£ūüė£

Ya Ampun …bkn x makan… makan.. tpi sebabkan perubahan hormon yg mendadak…maka terjadi lah kulit muka begini… x reti nak cakap apa dah….

Stress sapa2 yg jadi mcm akak….. Kak Ija google.. pencuci muka apa yg sesuai utk kulit akak ni… LASTNYA AKAK TERBCA TESTIMONI BEST2 PASAL PENCUCI MUKA UNFUSELLE , UNTUK KULIT MUKA BERMINYAK DAN BERJERAWAT.

Mula guna tu pedih2….tpi hadap jela. Lama2 ni hasilnya. X byk perubahan..tpi alhamdulliah. X lah teruk mcm hari tu kan ūüėÉūüėÉūüėÉūüėÉ

Puan Ija Sahin.


Alhamdulillah..ūüėä

Dan Lynd yakin bukan Puan Ija je yang ada masalah macam tu.

Kita memang kena terus berusaha untuk mendapatkan wajah yang flawless dan kulit sihat.

Tapi ingat.. Pastikan produk yang kita gunakan bebas bahan terlarang dan selamat untuk kita..ūüėĀ

Dengan shaklee anda tak perlu risau kerana produk Shaklee diyakini selamat dan semulajadi.

Set Kulit Normal hingga berminyak

Set Kulit Normal hingga Kering

Untuk order atau sebarang pertanyaan mengenai produk. Boleh hubungi Lynd bila-bila masa.ūüėä

Assalamualaikum.

Set Bersalin Shaklee Pudarkan Keloid

Hari ini Lynd nak kongsikan 1 testimoni bagaimana Shaklee dapat membantu mengecutkan keloid.

Apa itu Keloid ?

Keloid

Haaa.. Inilah bendanya.

Selain dari parut selepas bersalin secara pembedahan, keloid juga boleh terhasil dari luka pada kulit akibat kemalangan.

Jadi testimoni ini juga boleh digunapakai untuk keloid di bahagian lain.

testimoni-keloid-esp-vitamin-c

Sejak saya konsisten ESP dan Vitamin C, keloid czer saya semakin mengecut. Ini perubahan paling besar dan sejak konsisten 2 benda ni. Saya tak sangka keloid czer yang selama ini orang cakap tak boleh hilang melainkan  dengan srgery dan suntikan boleh kecut dan pudar dengan hanya konsisten ESP dan Vitamin C. Selama ni asyik focus mahu kulit cantik dan putih. Rupanya tersembunyi ohsem effect.

Wahhh.. Nampak tak disitu?

Asalnya amalkan ESP dan Vitamin C yang merupakan antara produk yang terdapat dalam SET KULIT CANTIK, tetapi bukan sekadar kulit wajah sahaja yang cantik, malahan kulit seluruh badan.

Senyum.

Teringat ayat emak Lynd semasa dia amalkan ESP dulu “Mak nak putih muka tapi kulit ketiak dengan celah peha sekali putih”

Hahahaha.. nampak tu.

Itu kelebihan bila ambil supplement, ia memberi kesan bukan sekadar tempat sasaran tetapi seluruh tubuh.

Jadi kepada ibu yang sedang hamil memang Lynd sangat cadangkan mula ambil Shaklee bermula dari sebelum bersalin lagi dengan Set Kehamilan Shaklee sekaligus Set Bersalin Shaklee.

testimoni-esp

ESP dan Vitamin C yang terdapat dalam set ini akan membantu untuk ibu-ibu kembali cantik dan bergaya walaupun selepas melahirkan bayi.

Best Kan ?

‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ‚ÄĒ

Saya Haslinda, pengguna Set Kesuburan Shaklee, Set Berpantang Shaklee, Set Kehamilan dan Set Penyusuan Shaklee.

Ingin mendapatkan rangkaian produk Shaklee / ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 ‚Äď 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari.

Assalamualaikum Cantik Sihat.

Ok.. Saya menjawab persoalan, apa promo Shaklee June 2015

Poster Promo June

Ada yang super excited dengan Promo bulan ni.

Set Murah Shaklee.

Kenapa? Sebab dengan promosi Vitamin E, Sustained Release Vitamin C ada banyak penjimatan dalam pembelian set-set berikut :

Set Murah Shaklee

Tapi kalau taknak beli set masih dapat murah ke?

Di Vitalynd.com mestilah boleh.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 ‚Äď 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Canteks Sihat.

Knock..knock..knock..

March datang ketuk pintu ni.

Dan bila bulan baru singgah, kami di Vitalynd.Com memang excited dan menunggu pengumuman dari pihak Shaklee Malaysia. Pengumuman apa?

Mestilah pengumuman promosi bulanan.

Kenapa kami sendiri excited?

Sebab dengan promo inilah kami dapat membantu pelanggan setia kami dan juga pelanggan baru kami untuk mendapatkan produk kegemaran mereka dengan harga yang lebih murah.

Tips Berjimat March Promosi ESP

Bagi yang 1st time ingin mencuba produk Shaklee, saya memang cadangkan untuk grab¬†1 unit / 1 botol¬†product promo pada awal-awal bulan begini atas sebab ” Tengah promosi murah so boleh kira sebagai trial product”.

Dan sebelum akhir bulan / sebelum promo tamat, jika rasa serasi dan terasa keberkesanan product tersebut setelah hampir sebulan penggunaan, boleh terus grab product tersebut beberapa unit sebagai stok. Sebab bila masuk bulan baru produk tersebut akan kembali ke harga asal.

Jika canteks sihat semua gunakan cara saya ini untuk memanfaatkan produk promosi setiap bulan memang akan lebih berjimat disamping mendapat kualiti yang sama.

Ok.. jom kita lihat bulan ni produk apa yang memberi kita peluang untuk sihat cantik dengan kos lebih penjimatan.

Promo Buy 6 free 1

Energized Soy Protein Shaklee (ESP)

Ratu dalam rangkaian product Shaklee.

Kenapa?

Inilah sebabnya.

kebaikan esp shaklee

1 product tapi kebaikan secara menyeluruh untuk kesihatan wanita dan lelaki.

Lebih info mengenai Product ESP Shaklee

Apa yang ditawarkan dengan Promosi March 2015 ESP Shaklee ?

** PERCUMA 1dengan pembelian 6 Canister ESP Shaklee

** PERCUMA keahlian Shaklee yang bernilai RM 65

** REBAT tunai bernilai Rm 36 pada bulan April

** DISKAUN 15 ‚Äď 20 % untuk pembelian semua rangkaian produk Shaklee

** Bimbingan Menjalankan perniagaan bersama Vitalynd.com secara part time atau full time (Jika Berminat)

Macam yang Lynd cadangkan di atas tadi, bagi yang baru pertama kali ingin mencuba ESP Shaklee, Lynd cadangkan ambil dulu 1-2 canister sebagai percubaan dan bila sudah akhir bulan berminat untuk simpan stok atau berkongsi dengan kawan-kawan, terus ambil 1 set dan dengan pembelian 1 set, anda akan layak untuk mendapat keistimewaan diatas.

Beli 1 canister pun boleh dapat harga jimat ke?

Di Vitalynd.Com semestinya boleh. Kerana tujuan Lynd memang nak semua pelanggan kami berjimat disamping mendapat kebaikan produk terbaik.

Ada 1 lagi cara untuk jimat dan secara TAK SENGAJA dapat keahlian percuma, terus collect order means jadi ketua untuk cukupkan 7 canister dengan keluarga dan kawan-kawan, kemudian anda terus order dengan Vitalynd.Com, Lynd akan bantu anda untuk register anda sebagai ahli secara percuma.

ESP dapat murah

Keahlian Percuma

Dapat Cash Back pada bulan April

Diskaun 15-20% untuk semua produk Shaklee seumur hidup.

Wahhhhh.. untung terus lepas tu sebab anda sorang sahaja yang masuk ahli dapat bantu keluarga dan kawan-kawan yang lain berjimat.

Memang best promo ESP ni

Pssstttt.. trick ini hanya diajar di Vitalynd.Com sahaja. Sebab Lynd memang kalau boleh nak bantu pelanggan dan ramai orang kat luar sana berjimat tanpa mengabaikan kesihatan.

Untuk tahu lebih lanjut mengenai promosi dan semua rangkaian product Shaklee, boleh hubungi melalui  WhatApps / SMS / Call :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Vitamin Shop

Assalamualaikum.

Masalah kulit berjerawat memang sebati dengan saya dari zaman keremajaan dulu lagi.

Sampai ada yanga tanya “Ko kena campak ke?”

Haaaa.. boleh bayang tak teruknya muka saya.

Saya bukan jeni rajin sangat nak pakai skin care bagai ni.

Saya jenis kulit combination.

Kulit berminyak di dahi dan hidung.

Kulit kering di pipi.

Bila kulit berjerawat macam tu memang takder hati lah nak pakai mekap bagai.

Muka “terbiar” kusam. Parut jerawat bertompok-tompok.

Tension? Takder lah tension sangat sebab saya jenis tak kisah.

Sampailah 1 ketika.. mungkin dikatakan krisis wanita pertengahan usia.

Serba tak kena.. nak tengok cermin pun menyampah. Nak bergambar????

Memang tak la.

Saya tak kisah orang ambil gambar saya tapi saya takkan tengok balik.

Baik kulit wajah, badan saya pun rasa serba tak kena.

Tapi nak dikatakan jodoh dan rezeki saya.

Masa tengah mood kelaut pasal penampilan diri tu, saya merajinkan diri pergi ke gym. Saya mengamalkan gaya hidup sihat. Banyakkan minum air dan juga mengamalkan pemakanan supplemen. Yang asalnya hanya sebab nak “meringankan” badan dan sebab kesuburan. Tapi rupanya ada kesan “sampingan” lain.

Masa saya buat makan-makan kat rumah sempena hari raya ada si suami ni yang merupakan rakan sekerja saya cakap “Cantiknya kulit dia, glowing?”

Yang kawan saya tu memang dah tahu apa yang saya amalkan. Saya pun tak pasal-pasal tak sabar lak nak g tengok cermin. Huahuahuahua..

Sapa tak bangga weh.. Minah muka kena “campak” ni dikatakan berkulit glowing.

Yela kalau diri sendiri memang tak pernah puas hati. Nampak aje black head lah.. white head lah.. parut lah.. Tapi bila ada orang tegur means ada improvementlah.

Sekarang ni saya makin semangat nak teruskan rutin saya kecuali ke gym lah sebab dah pregnant nak ke gym apanya. Tapi kulit wajah berjerawat ku ini satu ketika dulu masih terjaga. Target nak berglowing dan berpinky-pinky kulit ku.

Apa yang saya amalkan?

Set Kulit Cantik

Yang baik tak elok disimpan sorang. Kena lah share. Ye idak..??

Set Kulit Cantik Shaklee

PENJAGAAN KULIT BERJERAWAT

Pada mulanya saya amalkan B-Complex + Vitamin C +ESP untuk kesuburan. Tapi bilah dah ada kesan “sampingan” iaitu kulit glowing, jerawat mengecut, terus semangat nak ambil Vitamin E sebab nak hilangkan parut. Since pregnant kena stop vitamin E sebab antioksidan tinggi tidak elok untuk wanita hamil. Just sapu buat masker je la sekarang.

So far saya agak berpuas hati dengan progress kesihatan kulit saya.

Memang la tak blink-blink tapi sekurang-kurangnya hobi masa lapang saya susah dah sekarang iaitu picit jerawat. Heeee.. Kalau dulu kat cermin berbintik-bintik hasil semburan jerawat saya..

Eeeeeeeiiiiii…

(Tak payah nak eeee sangat itulah hakikatnya awak dulu Cik Lynd oiiiii)

Sekarang ni misi nak hilang parutkan parut dan kecilkan pori-pori.

Skin Testi

                            Before                                                                             After

Jenuh cari gambar sendiri. Seperti yang dinyatakan diatas kan sindrom tak suka amik gambar.

Gambar after tu memang fresh tanpa sebarang bedak secoet. Segeeeeerrrr..

Memang belum flawless lagi tapi bermula dengan wajah yang subur dengan jerawat dan dibaja dengan minyak yang segar kat wajah ku ini, memang tahap sekarang nak rasa cantik sangat. Heeeee…

Yang penting slow and steady and selamat and jimat.

Mau tak jimat sekali beli leh tahan 3-4 bulan. Then memang sesuai dan selamat untuk ibu hamil macam saya.

Huahuahuahua.. Makcik sukooo..

Yang baik dikongsi bersama..

Mau lebih tips? Nanti leh calling-calling ye.

Love you all si canteksss..

Skincare

Set Kulit Cantik Lebih Jimat December 2014

Hubungi Sekarang

Call / Whatapps : 019 – 6038353

Assalamualaikum Cantekssss..

Bulan December bulan canteksss..

Bulan untuk si canteks yang mengidam kulit cantik menawan 2015.

Inilah masanya.

Supplemen untuk kulit cantik menawan.

Supplement untuk tubuh sihat sepanjang hayat.

InsyaAllah.

Istimewa December 2014.

Double promo Shaklee produk Sustained Release Vitamin C dan Vitamin E Complex

Promo Dec

PERCUMA 1 botol :

Dengan pembelian 6 botol SR Vitamin C / Vitamin E Complex Shaklee.

 

Promo Dec 2

DISKAUN 5% :

Dengan Pembelian 2 botol SR Vitamin C / Vitamin E

 

Bukan itu sahaja..!!!

Dengan pembelian 1 set promo Vitamin E Complex, secara automatik anda layak mendapat

  • PERCUMA : Keahlian Shaklee yang bernilai RM 65 (Keistimewaan Keahlian Shaklee)

  • CASHBACK : RM 36 terus ke akaun anda pada bulan January 2015

  • DISKAUN : 20% – 33% untuk SEMUA rangkaian produk Shaklee.

Promo bulan ini merupakan peluang yang ditunggu untuk yang inginkan kulit cantik secara selamat.

SET KULIT CANTIK SHAKLEE

Untuk Yang ingin meningkatkan kesuburan dan sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat.

Lebih jimat bulan ini dengan SET KESUBURAN SHAKLEE

Untuk lebih info Hubungi Saya sekarang.

contact-icon

Macam-macam produk kulit yang sudah dicuba?

Tapi masih tidak dapat kulit yang diidamkan?

Mahukan kulit :

Bebas Jerawat

Bebas Parut

Glowing

Bebas Kulit Kusam

Jom rawat masalah kulit dari dalam dengan

Set Kulit Cantik Shaklee

Set Kulit Cantik

Set Kulit Cantik Shaklee terdiri dari :

Vitamin E ( 120biji / 4 Bulan)

vita-e-complex

Fungsi :
– Membantu mengurangkan parut
– Meningkatkan ketahanan sel kulit
– Membantu kulit lebih gebu
– Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
– Memperbaiki struktur asas kulit

VITA C 500mg (180biji / 3 Bulan)

vita-c-plus
Fungsi :
РMembantu proses pembaikan tisu (bekas² jerawat & parut)
– Mengandungi kolagen yg membantu menguatkan sel kulit
– Membentuk kolagen secara semulajadi

 

 

B-COMPLEX (120biji/4 bulan)

b-complex
Fungsi :
– Membantu dlm mengurangkan stress & kelesuan
– Membantu wajah kelihatan lebih segar & x kusam

 

ESP Soy Protein Isolate Powder (850g / 1.5 bulan)

esp-soy-protein
Fungsi :
– Membantu menghilangkan parut jerawat
– Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu & berseri2
РMembantu mengurangkan tanda² penuaan pd kulit
– Meningkatkn keanjalan & ketebalan kulit
– MASKER ESP shaklee menghilangkan kulit kendur

 

Berkesan ke?

Jom lihat apa kata mereka yang telah mencuba Set Kulit Cantik Shaklee

429929_593126940726872_1115202292_n kulit-cerah-dengan-esp set-kulit-1

set-kulit-2

set-kulit-3

testimoni set kulit shaklee 1

testimoni set kulit shaklee

Kenapa Set Kulit Cantik Shaklee Jimat?

1 Set Kulit cantik Shaklee adalah untuk kegunaan 2-4 bulan.

Harga Set Kulit Cantik Shaklee

RM 445.25

Klik Sini Untuk Pembelian Menggunakan Kad Kredit / Debit Kad

Pembelian menggunakan kaedah bank transfer dan juga konsultansi boleh hubungi saya

contact-icon

Kami juga menawarkan perkhidmatan COD sekitar Shah Alam / Klang secara percuma.

Penghantaran melalui pos dilakukan setiap hari menggunakan pos Malaysia.

INGIN LEBIH JIMAT?

Daftar keahlian bersama Vitalynd.Com anda akan mendapat penjimatan sehingga 15-20 %

Keahlian Shaklee

Untuk Pendaftaran Ahli, boleh hubungi saya

 

Haslinda (Lynd)

019 – 603 8353

Daftar sekarang

Assalamualaikum.
Ramai yang sudah tahu kebaikan Collagen dan pelbagai jenis produk dipasaran yang dikeluarkan berasaskan Collagen.
 
Disini saya kongsikan antara tips-tips untuk memilih Collagen.
 
  • Pilih dalam bentuk minuman atau kapsul berbanding dengan kolagen yang disuntik. Ini bagi memastikan sintesis enzim diserap secara maksimum ke dalam tubuh badan.
 
  • Pillih saiz Collagen¬†sekurang-kurangnya 1000 dalton ¬†ke bawah. Rata-rata saiz kolagen yang ada dipasaran adalah 2000-5000 dalton. Lebih kecil saiz Collagen¬†lebih bagus dari segi penyerapan yang optimum serta kesan yang lebih cepat.
 
  • Pemilihan Collagen¬†yang mempunyai emolient yang unggul dan boleh memberikan kelembapan yang berpanjangan.
 
  • Memilih Collagen¬†yang mempunyai sumber B-Complex dapat membantu proses pembentukan Collagen¬†semulajadi dalam badan.
 
  • Pilih Collagen¬†mempunyai bahan yang meransang pembentukan hyaluronic kerana ia membantu menegangkan kulit. Ia berfungsi untuk mengikat Collagen¬†dengan serat elastin.
 
  • pastikan Collagen¬†mempunyai antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan kesan awal penuaan.
 Sumber : Majalah Rapi
Edisi : 15 June 2014
Artikel : Keajaiban Kolagen – Protein semulajadi untuk kulit kekal muda.
 
Memperkenalkan produk Collagen Shaklee.
Yang menepati ciri-ciri terbaik pemilihan Collagen terbaik.
 
 
 Mempunyai saiz Collagen 1000 Dalton yang memudahkan penyerapan Collagen ke dalam badan.
 
Mengandungi antioksidan, vitamin B2 dan B6 dan Vitamin C
 
 
Maklumat lengkap mengenai Collagen Powder Shaklee, boleh di dapati disini.
 
Untuk Lebih Info untuk produk yang bersesuaian dengan anda, boleh hubungi 
 
Shaklee Independent Distributor Anda
 
Haslinda (Lynd)
SID : 1090071
Sms / Wassap / Call : 0196038353
 
Email : sitinorhas_linda@yahoo.com
 
COD :
 Klang / Shah Alam / Setia Alam / Kuala Selangor

Klik Disini

Supplemen untuk kecantikan kulit Shaklee terdiri daripada




Lebih lengkap boleh refer
Pelbagai produk kecantikan luaran yang telah dicuba tetapi masih belum berkesan.
Mungkin badan kita memerlukan penjagaan dari dalam.
Supplemen diperlukan untuk mencukupkan segala vitamin yang kurang dalam badan.
Kerana kekurangan vitamin yang penting untuk kulit, ini menyebabkan segala kekurangan atau cela pada kulit tidak dapat diperbaiki.

Penyelesaiannya, Supplemen Kesihatan Kulit Shaklee lah penyelesaiannya.

Ramai yang telah mencubanya dan merasai perbezaannya.

Jangan putus asa untuk terus mencuba pemulihan dari dalam untuk kecantikan kulit anda.

Untuk mendapatkan Produk Shaklee dengan konsultansi percuma dan berterusan hubungi kami.
Shaklee Independent Distributor Anda

Haslinda (Lynd)
SID : 1090071
Sms / Wassap / Call : 0196038353

Email : sitinorhas_linda@yahoo.com

COD :
 Klang / Shah Alam / Setia Alam / Kuala Selangor

Set Kulit Cantik Shaklee

 
 
Vitamin E (120biji) 

 

– Membantu mengurangkan parut

 

– Meningkatkan ketahanan sel kulit
– Membantu kulit lebih gebu
– Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
– Memperbaiki struktur asas kulit
 
VITA C 500mg (180biji)

 

РMembantu proses pembaikan tisu (bekas² jerawat & parut)

 

– Mengandungi kolagen yg membantu menguatkan sel kulit

 

– Membentuk kolagen secara semulajadi

 

B-COMPLEX (120biji)

 

– Membantu dlm mengurangkan stress & kelesuan

 

– Membantu wajah kelihatan lebih segar & x kusam

 

Boleh juga add:

 

ESP Soy Protein Isolate Powder (850g)

 

– Membantu menghilangkan parut jerawat

 

– Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu & berseri2

 

РMembantu mengurangkan tanda² penuaan pd kulit

 

– Meningkatkn keanjalan & ketebalan kulit

 

– MASKER ESP shaklee menghilangkan kulit kendur

Untuk Lebih Info untuk produk yang bersesuaian dengan anda, boleh hubungi 
 
Shaklee Independent Distributor Anda
 
Haslinda (Lynd)
SID : 1090071
Sms / Wassap / Call : 0196038353
 
Email : sitinorhas_linda@yahoo.com
 
COD :
 Klang / Shah Alam / Setia Alam / Kuala Selangor
 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...