Cara Menghadapi Cuaca Panas Melampau

Assalamualaikum.

Dengan nama Allah..

Sekarang ni memang musim panas melampau hingga gerun Lynd nak keluar kalau tengahari lagi-lagi kakau dengan anak-anak.

botol air memang sentiasa ada dekat sebab nak make sure Lynd dan anak-anak tak mengalami dehidrasi. Pernah sampai 1 tahap Lynd tak boleh senyum sebab bir terlalu kering.

Serius memang lain macam panas sekarang.

Sebab tu Lynd suka amalkan Performance Drink setiap hari.

Set Panas

CADANGAN SET MUSIM PANAS (Bajet)

??Performance Drink
Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.

Performance Drink atau kami panggil air basikal ni letak dalam fridge, minum sejuk-sejuk.. peghhhh.. memang best.

Macam setengah orang tu suka minum air 100 plus kan tapi ramai yang terlepas pandang mengenai kandungan gula dalam air berkabonat. PD ni sah-sah tanpa gula dan sedap dengan perisa oren.

Then bila dah musim panas, kualiti udara merosot mulalah pelbagai penyakit mula singgah. Jadi bagi mengurangkan risiko penyakit semasa musim panas ni, Lynd topup lagi dengan Sustained Release Vitamin C dalam Set Musim Panas (Optimum)

Set Musim Panas 3

?Vita C
1 tablet mengandungi 500mg Vitamin C (bersamaan nutrisi 7 biji oren) yang dilepaskan jam demi jam (“Sustained Release”). Penting untuk ketahanan imun terutama ketika cuaca panas.

Dan kalau nak lebih power boleh tambah lagi dengan nutriferon dalam Set Premium Musim Panas.

Nutriferon ni memang power dan cepat berkesan. Jika anda mula rasa dan ada tanda-tanda kurang sihat, ambil 1 sachet Nutriferon dan sistem antibodi badan akan activate untuk melawan penyakit.

Set Musim Panas 2

?Nutriferon
Merupakan “Immune Booster“, produk berpaten dengan campuran ekstrak tumbuhan yang terbukti secara klinikal dapat menguatkan imun. Formula yang membekalkan perlindungan imun tubuh harian yang tinggi.

Set Musim Panas

Mengikut ramalan, cuaca panas akan berterusan sehingga June 2016 ini. Maka kita perlu mengambil langkanh proaktif untuk memastikan kesihatan keluarga kita terjamin.

Tambahan lagi tak lama lagi Ramadhan dah menjengah, lagilah kita perlu pastikan badan kita beradan dalam keadaan sihat untuk beribadah dengan sempurna.

SET CADANGAN PUASA SHAKLEE

——————————————————————–

Jika kawan-kawan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee tetapi tidak pasti apa produk yang sesuai dengan anda dan bajet anda, boleh hubungi Lynd.

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...