Hahaha.. adeh.. leh tak gelak dulu.

Macam besau sangat rumah.

Alkisahnya rumah saya ni takder la besau sebenarnya tapi untuk suami isteri beranak 2 ni memang agak selesa la. Rumah saya teres 2 tingkat dengan 4 bilik tido.

Tapi rumah yang saya dok dah nak masuk 6 tahun ni masih belum lengkap. Maksudnya semua bilik belum lagi complet dengen kipas dan pemasangan barang-barang pun secara berperingkat.

Dan saya dalam usaha nak gunakan segenap ruang kat rumah saya ni sepenuhnya tapi tu la kelengkapan tak cukup.

Meja kerja saya ni dah 3-4 kali berpindah. Dari dalam master bedroom pastu pindah ruang tengah tingkat atas, then pindah pulak ke dalam bilik ke 3 dan sekarang pindah lagi ke ruang tengah tingkat atas.

Adehhh.. masih tak puas hati. Nasibaik leh rumah ni banyak ruang boleh pind ah jangan sok pindah kat tangga sudah.

Heeee…

Ciri-ciri Small Office Home Office (SOHO) idaman saya :

1. Pencahayaan / pengudaraan yang baik.

2. No sharing dengan ruang lain means saya tak perlu pindah-pindah barang.

3. Kelengkapan yang mencukupi seperti rak, printer, softboard dll.

Sebenarnya mostly barang macam printer softboard dll dah ada tp sharing dengan meja kerja husband so bila 2 meja share printer and rak yang sama rasa macam semak.

providenceoffice

Mari mengidam office kat rumah berupa begini.

Jommmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...