Assalamualaikum.

Set Bersalin Shaklee Pudarkan Keloid

Hari ini Lynd nak kongsikan 1 testimoni bagaimana Shaklee dapat membantu mengecutkan keloid.

Apa itu Keloid ?

Keloid

Haaa.. Inilah bendanya.

Selain dari parut selepas bersalin secara pembedahan, keloid juga boleh terhasil dari luka pada kulit akibat kemalangan.

Jadi testimoni ini juga boleh digunapakai untuk keloid di bahagian lain.

testimoni-keloid-esp-vitamin-c

Sejak saya konsisten ESP dan Vitamin C, keloid czer saya semakin mengecut. Ini perubahan paling besar dan sejak konsisten 2 benda ni. Saya tak sangka keloid czer yang selama ini orang cakap tak boleh hilang melainkan  dengan srgery dan suntikan boleh kecut dan pudar dengan hanya konsisten ESP dan Vitamin C. Selama ni asyik focus mahu kulit cantik dan putih. Rupanya tersembunyi ohsem effect.

Wahhh.. Nampak tak disitu?

Asalnya amalkan ESP dan Vitamin C yang merupakan antara produk yang terdapat dalam SET KULIT CANTIK, tetapi bukan sekadar kulit wajah sahaja yang cantik, malahan kulit seluruh badan.

Senyum.

Teringat ayat emak Lynd semasa dia amalkan ESP dulu “Mak nak putih muka tapi kulit ketiak dengan celah peha sekali putih”

Hahahaha.. nampak tu.

Itu kelebihan bila ambil supplement, ia memberi kesan bukan sekadar tempat sasaran tetapi seluruh tubuh.

Jadi kepada ibu yang sedang hamil memang Lynd sangat cadangkan mula ambil Shaklee bermula dari sebelum bersalin lagi dengan Set Kehamilan Shaklee sekaligus Set Bersalin Shaklee.

testimoni-esp

ESP dan Vitamin C yang terdapat dalam set ini akan membantu untuk ibu-ibu kembali cantik dan bergaya walaupun selepas melahirkan bayi.

Best Kan ?

————————————————————————

Saya Haslinda, pengguna Set Kesuburan Shaklee, Set Berpantang Shaklee, Set Kehamilan dan Set Penyusuan Shaklee.

Ingin mendapatkan rangkaian produk Shaklee / ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari.

Assalamualaikum Cantik Sihat.

Ok.. Saya menjawab persoalan, apa promo Shaklee June 2015

Poster Promo June

Ada yang super excited dengan Promo bulan ni.

Set Murah Shaklee.

Kenapa? Sebab dengan promosi Vitamin E, Sustained Release Vitamin C ada banyak penjimatan dalam pembelian set-set berikut :

Set Murah Shaklee

Tapi kalau taknak beli set masih dapat murah ke?

Di Vitalynd.com mestilah boleh.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Canteks dan Sihat.

Malam ni Lynd nak share tips mudah dan simple je. Lagi pun update guna handphone so tak boleh panjang-panjang sangat.

Lynd nak Share :

Cara Elak Selsema Tanpa Ubat

Lynd dah test kaedah ni beberapa kali dan alhamdulillah menjadi. Masa 1st time hari tu ingat kebetulan tapi Alhamdulillah memang berkesan.

Terbaru Lynd gunakan dekat Awatif. Alhamdulillah juga dan rasa tanggungjawab Lynd untuk share cara ini.

Guna cara ini bila rasa geli-geli tekak or tanda2 selsema dah datang tu. Untuk kanak-kanak bila dah nampak hidung mula hingus2 nipis tu kelihatan.

Cara elak selsema tanpa ubat :

1. Minum air 2x ganda dari biasa. Letak botol depan mata dan minum je banyak2. Biarlah kalau asik nak terkencing pun.

2. Ambil supplement Vitamin C 2x ganda dari dose normal. Kalau Cantek Sihat pengguna Shaklee cadangan saya

Dewasa : 1 biji SR Vitamin C setiap 5 jam

Kanak-kanak : Chewable Vitamin C 1 biji setiap 5 jam

3. JANGAN sebut “Rasa nak selsema la”, “Macam nak batuk je”. Pendek kata jangan sebut langsung apa yang kita TAKNAK. Buat tak tahu je.. sama juga bila nampak tanda2 pada anak.

InsyaAllah jika kaedah ini berkesan pada saya, apa kata SihatCanteks semua pun cuba juga. Lagi bagus penyembuhan tanpa ubat dari melibatkan kos tambahan untuk beli ubat-ubatan.

IMG_20150222_204934

Keistimewaan Sustained Release Vita-C 500mg

“Sains Pembebasan berterusan secara semulajadi” vitamin C telah direka oleh Shaklee. Setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C dalm 2 tablet Vitamin Shaklee (di dalam jurang masa 5 jam) mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24 jam. Setiap tabley mengandungi 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin Complex. Ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan vitamin C di dalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi baktieria dan radikal bebas.



Manfaat Utama :

  • Membentuk Kolagen – Meransang pembentukan kolage. Kolagen adalah sebatian asa otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mengurangkan kedut dang menghalang otot menjadi lembik.

  • Memperbaiki Simptom Pendarahan – Kekurangan vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, pemulihan kecederaan yang lambat, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

  • Peningkatkan sistem Imun – Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mempertingkatkan alergy hidung dan kulit, asthma. Juga menyingkatkan sistem pemulihan dan mengurangkan symptom flu dan selsema.

  • Memerangi kanser – Ia adalah satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa, mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan meransang pengeluaran T-Cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang bahan kimia berbahayadari tubuh kita dengan berkesan. ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita.

  • Mencantikkan Kulit – Ambil Vitamin C setiap hari untuk kulit lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

  • Memperbaiki Insomnia – Ia memperbaiki insomnia, stress masalah berkaitan mental seperti keresahan.

  • Mengekalkan kolesterol sihat – Ia mampu mengurangkan kolesteron dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghindarkan arteriosclerosis, thrombus, menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...