Assalamualaikum.

Kali ni Lynd nak kongsi 1 lagi testimoni Set Berpantang Shaklee. Yang menariknya sang suami yang belikan dan perkongsian ini dari kaca mata suami.

Testimoni Set Berpantang

Testimoni Dari Kaca Mata Suami Set Berpantang Shaklee

———————————-

“kali ni Papaglamz nak sharing testimoni Shaklee. Ni testi wife sendiri la. Senang. Depan mata kita nampak. Nak tipu pun buat ape kan? Bukan dapat manfaat. Lagi berdosa ade la kn kn kn kn.. Hehehe..

Papaglamz start kenal Shaklee ni dari kawan. Masa tu wife nak bersalin anak kami yang sulung. Nak tunjuk keROMANTISAN diri la kononnye cari kan Shaklee. 

Sebab ramai org cakap terbaek, terelok kau memang da bomb Shaklee ni. So, dapat la Papaglamz beli FULL set berpantang. Full set okay. Nampak tak Papaglamz sayang wife ketat-ketat. Hahaha.

Full set tu ade la ESP, Vitamin C, B-complex, Vita-lea, Zinc, dan Alfalfa. Lepas je bersalin wife Papaglamz pun makan la kesemua Vitamin yang Papaglamz belikan tu. Ni Papaglamz nak cerita. First week lepas consume semua tu, tetibe mak bidan yang mengurut wife Papaglamz tu puji yang rahim wife cepatnye mengecut. Yela die bidan kan die tau la macam mana rahim kecut atau pun tak kan? Siap gurau-gurau manje lagi dengan Papaglamz “UNTUNG KO FAIZAL RAHIM CEPAT KECUT”. Ok kat sini Papaglamz terkesima. Kenapakah aku yang beruntung? (Budget-budget otak ni suci murni kan). Hehehehe. Bila dah abes pantang baru Papaglamz faham. Ni tips, kalau nak bagi wife tu sihat sepenuhnya anda ayah-ayah sila la berpantang juga selama 100 hari. Faham bagus, tak faham dah. Hahahaha  Ok habis bab ni.

Ni pasal penyusuan. Alhamdulillah anak Papaglamz dah berumur 8 bulan masih lagi menysu ibu die. Rezeki die tuhan nak bagi kan. Walaupun wife Papaglamz tu kurus. Boleh bayangkan beratnya cuma 38, dah la tak duduk sama ngan Papaglamz. Bila tak duduk sama ni macam-macam la emosi ibu ni. Dengan tak lalu nak makanye la, makan yang tak tetap. Ditambah ngan kerja lagi. Haa kat sini peranan suami tu penting. Bagi support yang terbaik. Papaglamz suruh teruskan makan Shaklee. Dan Alhamdulillah. Die dapat menempuh hidup bersama anak walau jauh di sisi Papaglamz.

Ni lagi Papaglamz nak cerita. Pasal anak pulak. Yela, bila baby minum susu ibu ni, ape yang ibu tu makan forsure la kan baby akan makan sekali. Haaa ni nak habaq mai. Selama umur 8 bulan ni Alhamdulillah sehat. Demam sekali je masa tu umur 7 bulan sebab ibu die makan seafood banyak sangat then alah merah-merah sampai demam. Nasib baik time tu tengah cuti sekolah, wife bercuti duduk dengan Papaglamz. Mungkin vitamin yang wife Papaglamz makan tu Imtiyaz pun dapat jugak tu yang sistem pertahanan badan die pun kuat.

Haaa ni last, bila tgk wife makan vitamin C hari-hari tengok makin cantik je Papaglamz tengok.

So, Papaglamz pun curi-curi makan jugakz. Sekarang ni Papaglamz makan Vitamin C, Alfalfa dan ESP. Alhamdulillah. Hidung tak la gatal-gatal. Dah jarang. “Performance” dengan wife pun subhanallah Allah sahaja yang tahu. Hehehe.

Jadi, kami sekeluarga masih lagi mengamalkan pengambilan vitamin dari Shaklee ni. Di tambah pula Papaglamz sekarang ni jadi SID, tiap2 bulan la usha-usha vitamin ape yang nak di beli. Sebab murah beb..!!! Hahaha.

—————————————————————————–

Wahhhhhh… Suami kat Malaysia ni kalau baca entry ni mesti nak order produk shaklee untuk wife masing-masing yang lagi best boleh tumpang sekali makan.

Jika kawan-kawan berminat untuk mendapatkan produk Shaklee tetapi tidak pasti apa produk yang sesuai dengan anda dan bajet anda, boleh hubungi Lynd.

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum..

Hari ni Lynd nk kongsi

5 Sebab Kenapa Set Berpantang Shaklee Pillihan Terbaik

Sebab 1
 Mudah dan Lengkap

Set Bersalin Shaklee memudahkan urusan berpantang anda tanpa perlu mengabaikan amalan orang dulu-dulu

Sebagai contoh, wanita berpantang digalakkan meminum air kunyit untuk memulihkan badan selepas bersalin.

Kenapa kunyit ?

Kunyit semasa berpantang

Yes.. kerana kunyit mengandungi antioksidan dan juga anti keradangan yang sangat diperlukan oleh wanita lepas bersalin.

Dalam Set Berpantang Shaklee mengandungi B-Complex Shaklee yang menjalankan fungsi seperto kunyit malah pengambilan B-Complex semasa berpantang dapat memberikan rasa tenang kepada ibu yang dapat mengurangkan risiko meroyan.

Kesan Pengambilan B-Complex ketika Hamil

Satu lagi rahsia dan keistimewaan Set Bersalin Shaklee ini adalah terletak pada Zinc Complex.

Kenapa kita digalakkan makan ikan haruan semasa berpantang?

Suka tak ikan haruan?

Susah jugak nak cari kalau tak kena tempat.

Nak kena masak lagi.

Penyelesaiannya..

Ikan haruan semasa berpantang Ikan haruan mengandungi Zinc yang membantu proses merawat luka dalaman dan luaran selepas bersalin.

Set Berpantang Shaklee memudahkan hal berpantang wanita hebat luar sana dengan hanya perlu telan sahaja 1 tab Zinc setiap pagi.

Tak payah susah-susah cari ikan haruan.

Sebab 2 
Murah dan Jimat

Maksudnya?

Set Berpantang Shaklee adalah untuk kegunaan 3-4 bulan

Vitalea Multivitamin – 120 biji / 4 bulan

Sustained Release Vitamin C – 180 biji / 3-6 bulan

B-Complex – 120 biji / 4 bulan

Zinc Complex – 120 biji / 4 bulan

Ostematrix – 120 biji / 1 bulan

ESP Shaklee – 850 gram / 1.5 bulan

Sebab 3
Lengkap dan Menyeluruh

Set Asas Berpantang Shaklee boleh digunakan dari ketika hamil sehingga menyusukan bayi.

Set Berpantang Shaklee

Perghhhh.. tak ke senang tu. Tak payah fikir banyak-banyak untuk set yang berbeza.

Sebab 4
Selamat Untuk Ibu dan Bayi

Dengan pengambilan Set Berpantang Shaklee ibu-ibu tak perlu risau samada pada diri ibu sendiri atau untuk bayi dalam kandungan atau bayi yang disusukan.

Malah rangkain produk Shaklee dapat membantu memulihkan tenaga ibu selepas bersalin dan membekalkan susu ibu yang berkhasiat untuk bayi.

Sebab 5
Terbukti Berkesan

Saya sendiri mengamalkan produk Shaklee dari Set kesuburan sehingga set penyusuan. Alhamdulillah sangat berbeza rasanya berbanding dari berpantang anak sebelum ini.

Di bawak ini antara testimoni set Bersalin Shaklee

Testimoni kembali langsing selepas bersalin

testimoni bersalin3 testimoni bersalin

Ini adalah antara 5 Sebab Kenapa Set Berpantang Shaklee Pillihan Terbaik.

Maklumat lanjut mengenai Set Bersalin Shaklee

Dan saya tambah kelebihan mendapatkan Set Berpantang Shaklee melalui saya adalah :

Konsultansi Pengambilan dan pemakanan semasa berpantang dan juga guide line dalam menjayakan penyusuan susu ibu.

Siapa Saya Sebagai Pembimbing Penyusuan Susu Ibu.

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...