Assalamualaikum.

Alhamdulillah.

Semalam seorang kenalan iaitu Puan Imma berkongsi kegembiraan apabila bacaan terbaru kencing manis ibu beliau turun dari 14 ke 5.1 selepas 3 bulan mengamalkan Vivix,

Jom kita ikuti perkongsian beliau.

Vivix Untuk Kencing Manis Bacaan Turun 14 ke 5.1

Kisah Inspirasi untuk Mok!
——————

Pagi semalam, mok Imma gi Hospital Kubang Kerian.

Nak ambil result darah. Hari tu dah pergi untuk ambik darah. Biasalah hospital kerajaan ambil masa sikit nak tau result darah kan.. Kene tunggu tarikh berikutnya baru boleh dapat tahu result.

Bila mok update result kat whatsapp group, 1 family happy dan bersyukur sangat. Sebab mok kata, bacaan kencing manis dah turun kepada 5.1!

Imma ingat lagi, 2 bulan lepas, Imma balik kampung. Masa tu ibu jari kaki mok luka dan bernanah. Risau sangat, sebab bernanah dan keluar air bisa. Bawa mok pergi klinik, doktor cek kencing manis mok 14. Doktor kata, at least nak 8 sebab mok memang dah lama menghidap kencing manis.. so doktor macam tak konfiden nak target turun banyak, tu yang doktor kata at least 8.

Masa tu baru 2 botol vivix mok makan, Imma bagitau mok, teruskan je makan. Imma akan kirim vivix kat mok tiap bulan. Masuk bulan April, Imma kirim botol ke 3 kat mok.

Alhamdulillah. Tak sangka pulak semalam bacaan kencing manis mok turun banyak. 5.1.. syukur sangat sangat.

Pastu, mok kata kolestrol jahat pun turun jugak, daripada 8 kepada 4. 😭😭

Syukur alhamdulillah. Hadiah untuk mok sempena Hari Ibu semalam.

Imma pesan kat mok, kalau consume vivix jangan tinggalkan ubat yang hospital bagi. Just makan macam biasa ubat hospital tu. Air kosong kene minum.

Syukur alhamdulillah.. happy sangat. Tq Allah, kerana izinkan semua ini berlaku. 😭

Kalau ada kawan-kawan yang ada mak menghidap kencing manis, Imma sangat rekomen bagi mak korang consume vivix. Serius, Imma boleh katakan pelaburan yang sangat samgat berbaloi. Lagi pun, mak kita sendiri juga yang sihat.

Botol ke 4 vivix bakal menyusul dengan ikatan reben dan kotak berbalut cantik, istimewa untuk bonda tersayang. 😘😘😘😘

Sayang mok. 😊

Imma Mansor


Alhamdulillah. Lynd pun dapat merasai keseronokan dan kesyukuran Puan Imma.

Ada lagi testimoni Vivix ,

Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis.

Testimoni Vivix Untuk Kencing Manis 2

Dan hari ini Lynd ingin kongsikan cara untuk mendapatkan Vivix dengan harga yang lebih Jimat.

Harga Vivix Shaklee Rm 475

Tetapi dengan pembelian 2 botol Vivix anda boleh dapatkan dengan harga Rm 38* Sahaja dengan total penjimatan Rm 261.90

Dengan pembelian 2 botol Vivix

Percuma Keahlian  Bernilai Rm 65

Percuma Postage Rm 10.50

Diskaun Harga Ahli 15%

Jumlah Penjimatan sehingga Rm 26*.00

Banyak kan?

Ok. Untuk ketahui lebih lanjut mengenai cara mendapatkan Vivix Murah boleh contact Lynd sekarang.

**************************

InsyaAllah..
Amalan pemakanan Shaklee adalah SELAMAT dan TERBUKTI berkesan.

Jika berminat dan ingin tahu lebih lanjut sila hubungi saya

Haslinda Abu Bakar
Pengedar Sah Shaklee (1090071)
Founder of Vitalynd Empire

019-603 8353
www.vitalynd.com

COD Bandar Puncak Alam / Meru / Setia Alam
Penghantaran Pos ke seluruh Malaysia.

Assalamualaikum.

Shaklee Pilihan Selebriti Malaysia

Untuk pengetahuan semua, Shaklee tidak pernah melantik mana-mana artis atau selebriti untuk menjadi duta Shaklee.

Kenapa?

Konsep Shaklee adalah biar pengguna Shaklee sendiri yang jadi duta untuk produk Shaklee dan mereka akan dibayar melalui bonus-bonus yang ditawarkan oleh shaklee.

CASH Bonus

CAR Bonus

CONVENTION Bonus

So Shaklee tak pernah membayar mana-mana artis untuk menjadi duta mereka malahan marketing di media elektronik juga tidak kelihatan.

Tapi ada juga beberapa orang artis yang “ditangkap’ menggunakan produk Shaklee.

Artis Love Shaklee

Artis Love Shaklee 2 Artis Love Shaklee 3Dalam akhbar terbaru, Hazlin Nordin mengatakan beliau mengamalkan Herblax dan ESP untuk membekalkan tenaga sepanjang hari.

misya omar shaklee rita rudaini shalee

Macam Rita Rudaini memang dia dah lama tunjukkan yang beliau adalah pengamal VIVIX dan juga supplement untuk kanak-kanak kepada putera-putera beliau.

emma maembong

yasmin hani

Jadi jangan tertipu ye kalau ada melihat poster-poster artis dengan produk Shaklee. Sebenarnya mereka bukanlah duta Shaklee tetapi mereka adalah pengguna. Dan hanya pengguna yang sudah merasai kesannya sahaja akan tanpa berselindung menunjukkan apa yang mereka amalkan.


Saya Haslinda, pengguna Set Kesuburan Shaklee, Set Berpantang Shaklee, Set Kehamilan dan Set Penyusuan Shaklee.

Ingin mendapatkan rangkaian produk Shaklee / ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum.

Hari ini Lynd nak share mengenai peranan Resveratrol yang terdapat di dalam Vivix Shaklee kepada kesihatan kita.

Dalam post ini Lynd akan kongsi :

Apa itu Resveratrol

Manfaat Resveratrol kepada kesihatan

Keistimewaan Resveratrol yang terdapat dalam Vivix Shaklee

Apa itu Resveratrol ?

Resveratrol adalah merupakan unsur tumbuhan dari kumpulan polyhenols yang merupa sumber antioksidan yang membantu kita untuk mengurangkan kemusnahan sel tubuh badan yang menyebabkan kanser dan penyakit jantung.

Biasanya Resveratrol terdapat pada tumbuh-tumbuhan dan yang paling terkenal pada kulit anggur merah.

Manfaat Resveratrol ?

Penyakit Jantung. Resveratrol membantu kita mengurangkan keradangan, mengelakkan penghasilan kolesterol jahat dimana menyukarkan platlet dari melekat dan tersumbat yang menyebabkan serangan jantung.

Cancer. Resveratrol mengurangkan risiko pembentukan sel kanser.

Penyakit Alzheimer (Pelupa/Nyanyuk). Resveratrol melindungi sel saraf dari rosak dan mengelakkan pembentukan plak yang menyebabkan nyanyuk.

Diabetis. Resveratrol membantu mengelakkan badan kita tidak sensitif pada perubahan tahap gula dalam darah. Ia menyebabkan insulin tidak dihasilkan pada tahap yang sepatutnya yang menyebabkan masalah kencing manis.

Ada juga kajian yang menunjukkan bahawa resveratrol dapat mengelakkan masalah kesihatan yang berkaitan dengan gaya hidup seperti obesiti. Kerana resveratrol dapat membantu meningkatkan kadar pembakaran kalori dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.

Penyakit seperti kencing manis dan penyakit jantung adalah berkaitan dengan faktor umur selain dari masalah persekitaran dan pemakanan. Maka ia adalah sesuatu yang tidak boleh dielak apabila usia semakin meningkat.

Tetapi resveratrol dapat membantu melambatkan proses penuaan / kemerosotan sel badan.

Manfaat resveratrol boleh didapati pada sumber makanan berikut.

resveratrol_sources

 Mahu lebih mudah dan manfaat resvaratrol diperolehi secara maksimum?

Vivix Shaklee Pilihan Tepat

vivix-resveratrol

Kenapa Vivix Shaklee lebih hebat dari resveratrol ?

Vivix 1

Dalam 1 botol Vivix Shaklee manfaat resveratrol diperolehi secara maksimum.

Tidak Percaya?

Rahsia 18tahun!!

—————

Master Farah
.
Farah sebenarnye 30an dh tp masa cek Karada Scan, bacaan Body Age menunjukkan umur badannya 18tahun
Terbako ke x Terbako?
.
Apa rahsia dia ye??
.
Jaga makan dan gaya hidup sihat bersama
Shaklee!!
.
Tu je rutinnye.Rutin Master Farah Wahida dalam mencapai usia badannya 18tahun iaitu hampir 13 tahun lebih muda dr usia sebenarnya sekarang!!!! Adalagi tambahan pada rutin diatas iaitu Collagen pada awal pagi.Memang special kan
.
Alhamdulillah; berkat konsisten makan Shaklee; Farah dapat menjaga kesihatan dgn baik dan terus berkongsi dgn orang lain akan manfaat yang sama dgn Shaklee
.
Shaklee adalah vitamin dan makanan tambahan; walaupun brShaklee…aktiviti bersukan dan keluar peluh juga digalakkan bg menjaga gaya hidup sihat.
Alhamdulillah

[VIVIX untuk yang tersayang]

Alhamdulillah, berkat konsisten pengambilan Vivix

Ayah kembali ceria

Vivix

Siapa xrisau akan kesihatan orang tuanya yang kini sedang memulihkan diri kesan dr berhenti rokok 3tahun lepas

Alhamdulillah, ikhtiar dgn Vivix; bertindak menarik keluar segala
radikal bebas dr dalam badan

Alhamdulillah; ayah sy kembali ceria dan segar

Ini kisah ayah sy sendiri
Ayah sy yang disayangi Che Mohd Zulkifli
serta ibuku yang disayangi
Sharifah Maimunah

InshaAllah; anakanda berikan suppplement terbaik buat kalian semestinya Shaklee

Ingin tahu mengenai lebih lagi Keistimewaan Vivix Shaklee sebagai Agen Anti Penuaan?

Rahsia Anti-Penuaan Vivix

Dan kepada yang ingin tahu Vivix Shaklee juga berfungsi sebagai :

VIVIX Untuk Diabetis

VIVIX untuk Cancer

Vivix Untuk Kesihatan Jantung

Vivix Untuk Perokok

VIVIX MURAH BULAN JULY 2015

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) sekitar Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...