Assalamualaikum.

Shaklee Pilihan Selebriti Malaysia

Untuk pengetahuan semua, Shaklee tidak pernah melantik mana-mana artis atau selebriti untuk menjadi duta Shaklee.

Kenapa?

Konsep Shaklee adalah biar pengguna Shaklee sendiri yang jadi duta untuk produk Shaklee dan mereka akan dibayar melalui bonus-bonus yang ditawarkan oleh shaklee.

CASH Bonus

CAR Bonus

CONVENTION Bonus

So Shaklee tak pernah membayar mana-mana artis untuk menjadi duta mereka malahan marketing di media elektronik juga tidak kelihatan.

Tapi ada juga beberapa orang artis yang “ditangkap’ menggunakan produk Shaklee.

Artis Love Shaklee

Artis Love Shaklee 2 Artis Love Shaklee 3Dalam akhbar terbaru, Hazlin Nordin mengatakan beliau mengamalkan Herblax dan ESP untuk membekalkan tenaga sepanjang hari.

misya omar shaklee rita rudaini shalee

Macam Rita Rudaini memang dia dah lama tunjukkan yang beliau adalah pengamal VIVIX dan juga supplement untuk kanak-kanak kepada putera-putera beliau.

emma maembong

yasmin hani

Jadi jangan tertipu ye kalau ada melihat poster-poster artis dengan produk Shaklee. Sebenarnya mereka bukanlah duta Shaklee tetapi mereka adalah pengguna. Dan hanya pengguna yang sudah merasai kesannya sahaja akan tanpa berselindung menunjukkan apa yang mereka amalkan.


Saya Haslinda, pengguna Set Kesuburan Shaklee, Set Berpantang Shaklee, Set Kehamilan dan Set Penyusuan Shaklee.

Ingin mendapatkan rangkaian produk Shaklee / ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

Untuk sebarang  pesanan dan info lanjut hubungi :

Haslinda (Lynd)

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Facebook Personal : Haslinda Lynd

Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) dan Penghantaran Setiap Hari

Assalamualaikum.

Selamat Pagi Semua.

Macamana pagi anda?

Untuk Gembira sepanjang hari ia bermula dengan pagi yang baik.

Jom kita tengok apa orang gembira lakukan setiap pagi.

6 Perkara Amalan Untuk Gembira Setiap Hari

6 Perkara Amalan Untuk Gembira Setiap Hari

1# Don’t Hit Snooze.

Happy Couple Wake Up In Bed

Siapa biasa buat ni? Angkat tangan. 2-3 kali alarm bunyi asyik dok Snooze sahaja. Tahukan anda perbuatan tersebut menyebabkan anda akan lebih penat. So buka mata, senyum dan katakan Alhamdulillah dan terus bangun.

2# Start With Affirmation

affirmation

Bila dah duduk, lafazkan kata kesyukuran kerana kita masih diberi peluang untuk bernafas hari ini. Syukuri nikmat yang Allah berikan. Berdiri depan cermin katakan sesuatu yang positif pada diri sendiri dan sebutkan impian anda sambil merasainya.

“Lynd you are awesome, beautiful and successful businesswoman.”

“I am a great and the best mom in the world”

3# Eat Breakfast

healthy-breakfast-3

Jangan pulak diet anda skip sarapan atau kerana kelam kabut terus tak sarapan. Sarapan sangat penting untuk meningkatkan daya tumpuan anda semasa bekerja.

4# Exercise Early

Morning Excersice

Tak Perlu yang berat. Simple dan tak perlu ambil masa yang lama. Kajian menunjukkan senaman pada waktu pagi dapat memberikan tenaga berpanjangan sepanjang hari.

5# Unplug For An Hour

000561282_prevstill

Apa kata semasa bersarapan tu, nikmati hidangan anda tanpa perlu memegang segala gadget. Tak perlu rosakkan pagi anda dengan scroll newsfeed facebook atau membaca surat khabar. Just enjoy your peacefull moment.

6# Take A Shower

Haaa.. semua orang mandi tapi mandi yang paling bagus adalah mandi air sejuk pada waktu pagi. Selain Sunnah Rasul ia juga pasti menyegarkan dan ‘membangunkan’ tubuh badan dengan air sejuk.

Harap

Selamat menjadi orang yang gembira..!!!

Assalamualaikum.

Hari ini Lynd nak share mengenai peranan Resveratrol yang terdapat di dalam Vivix Shaklee kepada kesihatan kita.

Dalam post ini Lynd akan kongsi :

Apa itu Resveratrol

Manfaat Resveratrol kepada kesihatan

Keistimewaan Resveratrol yang terdapat dalam Vivix Shaklee

Apa itu Resveratrol ?

Resveratrol adalah merupakan unsur tumbuhan dari kumpulan polyhenols yang merupa sumber antioksidan yang membantu kita untuk mengurangkan kemusnahan sel tubuh badan yang menyebabkan kanser dan penyakit jantung.

Biasanya Resveratrol terdapat pada tumbuh-tumbuhan dan yang paling terkenal pada kulit anggur merah.

Manfaat Resveratrol ?

Penyakit Jantung. Resveratrol membantu kita mengurangkan keradangan, mengelakkan penghasilan kolesterol jahat dimana menyukarkan platlet dari melekat dan tersumbat yang menyebabkan serangan jantung.

Cancer. Resveratrol mengurangkan risiko pembentukan sel kanser.

Penyakit Alzheimer (Pelupa/Nyanyuk). Resveratrol melindungi sel saraf dari rosak dan mengelakkan pembentukan plak yang menyebabkan nyanyuk.

Diabetis. Resveratrol membantu mengelakkan badan kita tidak sensitif pada perubahan tahap gula dalam darah. Ia menyebabkan insulin tidak dihasilkan pada tahap yang sepatutnya yang menyebabkan masalah kencing manis.

Ada juga kajian yang menunjukkan bahawa resveratrol dapat mengelakkan masalah kesihatan yang berkaitan dengan gaya hidup seperti obesiti. Kerana resveratrol dapat membantu meningkatkan kadar pembakaran kalori dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.

Penyakit seperti kencing manis dan penyakit jantung adalah berkaitan dengan faktor umur selain dari masalah persekitaran dan pemakanan. Maka ia adalah sesuatu yang tidak boleh dielak apabila usia semakin meningkat.

Tetapi resveratrol dapat membantu melambatkan proses penuaan / kemerosotan sel badan.

Manfaat resveratrol boleh didapati pada sumber makanan berikut.

resveratrol_sources

 Mahu lebih mudah dan manfaat resvaratrol diperolehi secara maksimum?

Vivix Shaklee Pilihan Tepat

vivix-resveratrol

Kenapa Vivix Shaklee lebih hebat dari resveratrol ?

Vivix 1

Dalam 1 botol Vivix Shaklee manfaat resveratrol diperolehi secara maksimum.

Tidak Percaya?

Rahsia 18tahun!!

—————

Master Farah
.
Farah sebenarnye 30an dh tp masa cek Karada Scan, bacaan Body Age menunjukkan umur badannya 18tahun
Terbako ke x Terbako?
.
Apa rahsia dia ye??
.
Jaga makan dan gaya hidup sihat bersama
Shaklee!!
.
Tu je rutinnye.Rutin Master Farah Wahida dalam mencapai usia badannya 18tahun iaitu hampir 13 tahun lebih muda dr usia sebenarnya sekarang!!!! Adalagi tambahan pada rutin diatas iaitu Collagen pada awal pagi.Memang special kan
.
Alhamdulillah; berkat konsisten makan Shaklee; Farah dapat menjaga kesihatan dgn baik dan terus berkongsi dgn orang lain akan manfaat yang sama dgn Shaklee
.
Shaklee adalah vitamin dan makanan tambahan; walaupun brShaklee…aktiviti bersukan dan keluar peluh juga digalakkan bg menjaga gaya hidup sihat.
Alhamdulillah

[VIVIX untuk yang tersayang]

Alhamdulillah, berkat konsisten pengambilan Vivix

Ayah kembali ceria

Vivix

Siapa xrisau akan kesihatan orang tuanya yang kini sedang memulihkan diri kesan dr berhenti rokok 3tahun lepas

Alhamdulillah, ikhtiar dgn Vivix; bertindak menarik keluar segala
radikal bebas dr dalam badan

Alhamdulillah; ayah sy kembali ceria dan segar

Ini kisah ayah sy sendiri
Ayah sy yang disayangi Che Mohd Zulkifli
serta ibuku yang disayangi
Sharifah Maimunah

InshaAllah; anakanda berikan suppplement terbaik buat kalian semestinya Shaklee

Ingin tahu mengenai lebih lagi Keistimewaan Vivix Shaklee sebagai Agen Anti Penuaan?

Rahsia Anti-Penuaan Vivix

Dan kepada yang ingin tahu Vivix Shaklee juga berfungsi sebagai :

VIVIX Untuk Diabetis

VIVIX untuk Cancer

Vivix Untuk Kesihatan Jantung

Vivix Untuk Perokok

VIVIX MURAH BULAN JULY 2015

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) sekitar Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Promo Vivix Shaklee Teknologi Terhebat

Bismillah.. Alhamdulilllah..

Assalamualaikum.

Alhamdulillah sekali lagi, sudah separuh dari 2015 kita sudah lalui. Terima kasih Allah kerana kita diberi peluang untuk terus memperbaiki diri dan kehidupan kita.

Bila masuk bulan baru mesti ada yang ternanti-nanti apa tawaran habat dari Shaklee Malaysia yang sentiasa menawarkan promosi hebat dari segi penjimatan harga dan semestinya kualiti produk yang terbaik.

Bulan ni mesti ada yang senyum lebar sebab giliran Super Star kepada Shaklee Produk menjanjikan penjimatan hebat.

Promo Shaklee July Vivix Teknologi Terhebat


Promo vivix buy 7@6

Promo 1 Vivix Beli 7 Botol dengan Harga 6 botol.

Dengan erti kata lain Beli 6 percuma 1

Apa istimewanya Promo Vivix Shaklee ni?

1. Pencuma 1 botol Vivix yang bernilai Rm 4++

2. Percuma keahlian yang bernilai Rm 69.50

3. Wang Tunai berjumlah Rm 176 ke akaun anda pada bulan August

4. Percuma Vitalea Multivitamin yang bernilai Rm 88 (YES Program)

5. Diskaun pembelian SEMUA produk Shaklee sehingga 25%

Kalau dikira semua sekali penjimatan jika anda ambil set Buy 7 at 6 ini adalah…

Lebih dari RM 1500

Bagaimana?

Diskaun 25% harga ahli vivix + Free 1 botol Vivix  + Yuran keahlian + Vitalea + Wang Tunai / Cash Back.

Promo 2 : Vivix Shaklee 5% Less for 2 bottles (YES Pack)
vivix 5

Keistimewaan YES Pack SET 4

1. PERCUMA Keahlian Shaklee yang bernilai Rm 79.50

2. Diskaun 5% untuk setiap YES PACK

3. Diskaun lagi 15-20% dengan keahlian Shaklee

Jika mendaftar sebagai ahli Shaklee

4. Rebat RM 39.00 diterima pada bulan berikutnya.

5. PERCUMA Vita-Lea Multivitamin Shaklee

Ingin tahu mengenai Keistimewaan Vivix Shaklee sebagai Agen Anti Penuaan?

Rahsia Anti-Penuaan Vivix

Dan kepada yang ingin tahu Vivix Shaklee juga berfungsi sebagai :

VIVIX Untuk Diabetis

VIVIX untuk Cancer

Vivix Untuk Kesihatan Jantung

Vivix Untuk Perokok

Biasanya orang yang pertama kali mencuba sahaja yang akan beli 1 botol masa promo hebat Vivix Shaklee ini . (Kalau pengamal biasanya mereka akan borong time ni).

Jadi Lynd boleh berikan harga jimat untuk anda yang baru pertama kali ingin mencuba manfaat Vivix Shaklee ini.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Menyediakan Perkhidmatan Cash On Delivery (COD) sekitar Klang / Shah Alam / Puncak Alam

Assalamualaikum Cantik Sihat.

Bila bercakap pasal “Tua” mesti ramai yang mula terbayang rambut beruban, kulit berkedut, jeragat, sakit tulang temulang, dan bermulanya fasa pelbagai penyakit mula menyinggah.

Yes.. betul.. kita tidak dapat menghentikan proses penuaan itu. Tetapi kita boleh mempercepatkan atau melambatkan proses penuaan kita. Ia bergantung kepada gaya hidup dan amalan pemakanan kita sejak dari awal lagi.

Secara umumnya, proses penuaan tidak boleh “dihentikan” / ‘diundur” tetapi kita boleh memperlahankan proses itu.

Pernah dengar “Age just a number”.

Benar. Sebab takkan terjadi orang yang mempunyai umur yang sama tapi berbeza dari segi penampilan. Contoh Cik Ta (suka sangat guna contoh Rozita Che Wan), ada orang boleh teka umur dia kalau memang orang tak kenal dia? So itu yang bermaksud umur tu sekadar nombor yang penting penampilan kita sentiasa sihat dan cergas.

Bagaimana memperlahankan penuaan atau dengan erti kata lain Rahsia Anti-penuaan terbaru?

Rahsia Antipenuaan Vivix Shaklee

Badan kita terdiri dari sel-sel badan yang sentiasa “merosot” disebabkan oleh :

Persekitaran

Pemakanan

Stress / Tekanan

Vivix berperanan memperlahankan proses penuaan sel-sel badan yang berpunca dari 3 faktor di atas.

Para saintis Shaklee menemui formula antioksida yang selamat dan bertindak secara semulajadi ke atas sel-sel badan secara menyeluruh.


Vivix 1

vivix-untuk-masalah-penuaan

Disebabkan oleh Vivix bertindak ke tahap sel-sel maka ia bertindak secara menyeluruh dan memberi manfaat kepada kesihatan seseorang. Dan sebenarnya kecantikan itu sebenarnya “kesan sampingan” kepada penggunaan Vivix.

Dan kepada yang ingin tahu Vivix juga berfungsi sebagai :

VIVIX Untuk Diabetis

VIVIX untuk Cancer

Vivix Untuk Kesihatan Jantung

Vivix Untuk Perokok

Istimewa Bermula May – October 2015

YES PACK 4

YES Set Healthy Young Living

Keistimewaan YES Pack SET 4

1. PERCUMA Keahlian Shaklee yang bernilai Rm 79.50

2. Diskaun 5% untuk setiap YES PACK

3. Diskaun lagi 15-20% dengan keahlian Shaklee

Jika mendaftar sebagai ahli Shaklee

4. Rebat RM 39.00 diterima pada bulan berikutnya.

5. PERCUMA Vita-Lea Multivitamin Shaklee

Memang super jimat dengan YES Pack ni.

Jom-jom jangan lepaskan peluang untuk cantik sihat dengan lebih jimat.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Canteks Sihat.
Excited dan rasa bersalah tak share.
Beberapa minggu lepas ada event untuk buat ujian kesihatan.
Lynd tak sempat nak pergi sebab keje time tu.
Master Farah adalah salah seorang pengguna Shaklee yang setia dan sekarang bergerak aktif mendedahkan Rahsia Awet Muda dan menyebarkan manfaat Shaklee kepada orang lain.
Ini kerana beliau sudah membuktikan dengan pengambilan supplemen Shaklee yang konsisten, ujian menunjukkan yang badan beliau adalah 13 tahun lebih muda dari usia sebenar.
Master Farah
Pakej #1
Total Wellness
Kesihatan Menyeluruh

PAGI
—–
Lecithin
Bcomplex
Vitamin C
Vitalea

TGHARI
———
OmegaGuard
Alfalfa
Performance Drink
Cinch Tea

MALAM
———
Vitamin E
OsteoMatrix

HARI-HARI
————-
Vivix

SEMINGGU SEKALI
———————–
HerbLax

————–

Rutin diatas adalah rutin Master Farah Wahida dalam mencapai usia badannya 18tahun iaitu hampir 13 tahun lebih muda dr usia sebenarnya sekarang!!!!

Adalagi tambahan pada rutin diatas iaitu Collagen pada awal pagi (Collagen tidak available buat ms ni)

Alhamdulillah; berkat konsisten makan Shaklee; Farah dapat menjaga kesihatan dgn baik dan terus berkongsi dgn orang lain akan manfaat yang sama dgn Shaklee

Shaklee adalah vitamin dan makanan tambahan; walaupun brShaklee…aktiviti bersukan dan keluar peluh juga digalakkan bg menjaga gaya hidup sihat

Alhamdulillah

———–

Apakah benefit pakej#1 ini jika anda ingin mendapat manfaat seperti Farah*?

1. Daftar Keahlian PERCUMA
2. Untung runcit sehingga 30%
3. Bonus pada pertengahan bulan depan sebanyak 5%
4. Memberkit permulaan untuk pengguna dan peluang perniagaan Shaklee
5. Sertai bimbingan exclusive bersama #s2uFamilies;
The BEST HOME Based Business
13 Masters
Up to 7000 distributors
Up to 700 leaders
Kepakaran kami bisnes secara 100% Online dan Offline
Shaklee bukan hanya produk kesihatan malah ia adalah salah satu peluang kerjaya seumur hidup dan kami adalah pakar dlm bidang biznes ini.Jom sertai kami
Peluang jana pendapatan hanya dgn Makan Shaklee dan Kongsi manfaatnya dgn orang lain.Konsultansi seterusnya adalah percuma selepas anda menjadi sebahagian dr keluarga #s2uFamilies kami

—————

*Setiap individu mempunyai gaya hidup dan pemakanan berbeza; oleh itu sila
dapatkan konsultansi penuh dgn Distributor Shaklee kami untuk plan Shaklee intake dan pemakanan anda
Kami sedia membantu sehabis baik

Mencegah lebih baik dr Merawat
Jom ikhtiar kesihatan cemerlang bersama Shaklee

Keistimewaan dan Kelainan Shaklee
adalah
Sentiasa Selamat
Sentiasa Berkesan
Sentiasa Mesra Alam

Hubungi/WhatApps saya untuk konsultansi penuh pakej ini di bawah Vitalynd.Com yang merupakan salah satu kumpulan di bawah S2U Families.

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...