Assalamualaikum Cantik Sihat.

Ok.. Saya menjawab persoalan, apa promo Shaklee June 2015

Poster Promo June

Ada yang super excited dengan Promo bulan ni.

Set Murah Shaklee.

Kenapa? Sebab dengan promosi Vitamin E, Sustained Release Vitamin C ada banyak penjimatan dalam pembelian set-set berikut :

Set Murah Shaklee

Tapi kalau taknak beli set masih dapat murah ke?

Di Vitalynd.com mestilah boleh.

Untuk Lebih Info, Hubungi Saya :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

April 2015 kunjung jua..

Dan istimewanya bulan ni, ramai yang menunggu dan terganggu dengan 1 April kerana perlaksanaan GST.

Hampir 1 hari newsfeed facebook dipenuhi dengan gambar resit.

Sana sini orang cerita pasal barang naik.

Tapi disini, di Vitalynd.Com, kami menongkah arus.

Pertama :

Harga Runcit Untuk Produk Shaklee di Vitalynd.Com adalah KEKAL.

Vitalynd.com akan menanggung GST yang dikenakan.

Untuk lebih jimat, daftar keahlian Shaklee untuk lebih penjimatan.

KEDUA :

Diskaun untuk produk Promo April 2015.

Apa Product Shaklee promo 2015.

Vitalynd Poster Promo Vitalynd Poster Promo2

Promo Shaklee April 2015

Buy 6 Free 1 Lechitin

Buy 6 Free 1 GLA Complex

Buy 2 Less 5% Lechitin

Buy 2 Less 5% GLA Complex

Buy 3 Free 1 Cinch Shake Chocolate

Buy 3 Free 1 Cinch Shake Cafe Latte

Buy 3 Free 1 DTX

Buy 3 Free 1 Vitalea for Children

Banyaknya Promo..!!!

Apa kelebihan Promo kali ini selain lebih jimat dengan pembelian setiap produk?

Malah lebih jimat berganda dengan pembelian :

Set Kurus Shaklee

Set Kesuburan Shaklee

Jangan lepaskan peluang disaat kenaikan harga kebanyakan barang, di Vitalynd.Com menurunkan harga.

Promo Shaklee April 2015

Nak lebih info mengenai Keahlian Shaklee / Pendaftaran Keahlian Shaklee/ Produk Shaklee , boleh hubungi :

Haslinda Lynd

Contact No : 019 – 603 8353

Facebook Page : Vitalynd Health and Beauty

Assalamualaikum Canteks dan Sihat.

Bermula January 2015, Shaklee Malaysia mengeluarkan kembali Vita-Lea for Children yang telah diupgrade.

Rasanya dah 2 tahun Vita-lea for children ni stop diedarkan disebabkan pihak Shaklee sedang upgrade produk ini dan itu perkara biasa untuk Shaklee. Jika sesuatu produk diupgrade, proses pengeluaran sebelum diedarkan dipasaran memang akan mengambil masa yang lama. Sebab banyak proses saringan, kajian dan kelulusan yang perlu dijalani.

Soooo.. jom kita berkenalan dengan :

Vitalea Untuk Kanak-Kanak

Vitalea For Kids 13

Shaklee Vita-lea for Children multivitamin terbaik yang kaya dengan kebaikan tulen 19 vitamin dan mineral penting termasuk kalsium, magnesium dan banyak lagi bagi membantu menyokong tulang yang kuat dan badan sihat.

Kenapa anak-anak kita perlukan Vitalea Untuk Kanak-Kanak?

Sebab..

Vitalea For Kids 8

Apa punca masalah obesiti di kalangan kanak-kanak?

  • Pendedahan kepada makanan segera / di proses

  • Pengambilan makanan tinggi karbo / lemak

  • Pengambilan makanan ringan berlebihan

  • Kurang aktiviti fizikal

 

Vitalea For Kids 7

 

Apa punca masalah kekurangan nutrisi di kalangan anak-anak?

  • Cerewet / memilih makanan

  • Kurang pengambilan sayur-sayuran

  • Kurang pengambilan susu

  • Anak terlalu aktif sehingga kurang fokus semasa makan

  • Kekangan masa untuk penyediaan makanan seimbang

Penyelesaiannya..

Vitalea For Kids 16

Kalau tak ambil Vitalea For Children, apa penggantinya?

Vitalea For Kids 10

Boleh kita pastikan anak-anak ambil makanan macam gambar diatas?

Heee… Lynd pun sengeh je lah.. Memang susah.

Jom kita tengok apa yang ada dalam Vitalea Untuk Kanak-Kanak ni.

Vitalea For Kids 18

Memang terbaik lah. Pasti ibu bapa taknak melepaskan peluang untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak dengan cara terjamin, selamat dan terbaik ini.

Jom dapatkan Vitalea untuk kanak-kanak sekarang.

Haslinda : 019 – 603 8353

COD Klang / Shah Alam / Klang

Assalamualaikum Cantekss.

Panjang betul tajuk. Tapi nak buat camner dah memang promosi banyak untuk January 2015 jadi tajuk pun kena panjang.

Soooo.. Jom kita lihat apa yang ditawarkan untuk Shaklee product promosi bulan ini.

Product Shaklee murah dengan keahlian tambah lagi dengan promosi January. berganda-ganda murah.

Promo 1 :

Vivix dan Alfalfa Complex (Large / Small)

Vivix Alfalfa promo

  • (Vivix  / Alfalfa)  FREE : 1 botol dengan pembelian 6 botol

  • (Vivix) FREE : Keahlian seumur hidup yang bernilain Rm 65.00

  • (Vivix) Rebat Tunai : Terus ke akaun anda pada bulan February

 

Promo 2 :

Vivix dan Alfalfa Complex (Large / Small)

Vivix Alfalfa add promo

  • (Vivix  / Alfalfa)  Diskaun : 5% dengan pembelian 2 botol.

 

Promo 3 :

Vita-lea For Children

Vitalea RP

 

  • Percuma 1 botol Vita-Lea for Kids dengan pembelian 3 botol.

 

Ingin lebih jimat untuk mendapatkan product shaklee murah ?

Daftar keahlian Shaklee sekarang dan anda akan dapat dengan harga jauh lebih jimat.

Hubungi Lynd sekarang : 019 – 603 8353

Untuk service dan konsultansi berpanjangan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...