SEBALIK VITALYND EMPIRE
—————————

Assalamualaikum..

Hari ni Lynd excited sangat nak share pasal nama Vitalynd Empire ni.

Ok. Kepada sesiapa yang serius nak bisnes Shaklee memang digalakkan.. Ermmm.. “Diwajibkan” membina Empire / Nama kumpulan.

Barulah lebih mudah kita mentadbir bisnes kitakan.

Pengedar Shaklee ramai jadi kita perlu letakkan identiti pada perniagaan kita.

Dan tak semua pengedar shaklee komited. Ramai yang join atas sebab trend. Jadi nak kenal yang komited melalui nama kumpulan mereka dan Vitalynd adalah salah 1 nya.

Ok.. berbalik pada Vitalynd Empire.

Nama Vitalynd tu dicadangkan oleh upline Lynd. Kombinasi antara Vitamin + Lynd.

Tapi serius Lynd suka kembang semangkuk lah bila dapat nama tu. Yelah.. nama kita tertulis gah kan sebagai sebuah kedai.

Maka tertubuh lah www.vitalynd.com
Blog bisnes Lynd.
Masa tu memang bangga lah.
Cuba korang bayangkan nama korang sebagai sebuah website.
Hahahah.. Tipu lah kalau korang tak seronok.

Then..
Dok pikir pulak nama group Lynd. Masa tu konon nak letak ReLynd Empire.
Kombinasi antara nama suami Redo + Lynd.
Suuwitttt sangat

Tapi sebab sakit hati dan kecewa dia bukak bengkel tak letak pun nama kita. Redoz Motorsports Autoservice

Frust tau..
Kita konon nak suwit. Dia balas dengan kemasaman.
ReLynd Motorsport Autoservice..
Tak ke suwit tu..
(Jauh dilubuk hati rasa gak nama tu agak manja untuk sebuah bengkel kereta)
Ahhhhh.. Tak kira.. Sakit ati juga.

Maka tertubuhlah..
Vitalynd Empire..
Sebuah kumpulan yang menjadi tempat berkumpulnya orang-orang yang ingin berjaya.

Lynd anggap ahli yang berdaftar dengan Vitalynd Empire ini sebagai amanah dan tanggungjawab Lynd.
Memberikan konsultansi kesihatan dan latihan untuk menjalankan bisnes Shaklee.

Alhamdulillah..
Ahli semakin bertambah dari tahun ke tahun.

Tapi Lynd perasan tiap kali Lynd nak taip nama Vitalynd kat google.. Mesti akan keluar perkataan “Vital”

So last week Lynd hilang focus kejap.. Search maksud perkataan “Vital”.

Wahhh.. terharu.. bergenang air mata Lynd.
Maksud Vital tu sangat kena dengan Lynd dan macam satu doa pulak.

Vital = Lively, energetic

Dan yang buat lagi best.. Masa zaman mrsm dulu cikgu pernah suruh cari 1 perkataan yang menggambarkan diri kita dan bermula dengan huruf yang sama dengan nama kita.

So..
Buka kamus..
Jumpa perkataan Lively.. So Lynd gunalah nama “LiveLy Lynd” bertahun jugak la sebagai fb name. Iya sebab nak bisnes punya pasal tukar letak nama sebab untuk personal branding.

Masa keremajaan kan suka buat signature pelik2.. konon2 trademark even pernah guna nama “Lively_best” as my email adress.

Wahhhhhh.. panjang pulak cerita pasal Lively ni.

Tapi apa2 pun ai is suka..
Rasa macam Allah turunkan ilham nama Vitalynd tu mmg special setepek untuk Lynd ja.
Walaupun bukan Lynd yang come out with that name kan.

Semoga Allah sentiasa limpahkan semangat dan tenaga yang membuak-buak kepada ahli dibawah Vitalynd Empire

Syukur sangat

Lynd akan jalankan tanggungjawab Lynd kepada ahli Vitalynd Empire dengan penuh semangat dan bertenaga.

Pesanan khidmat masyarakat :

1. Nak join Vitalynd Empire kena fikir siap2 nama Empayar atau Legasi anda. Kita bincang sama2 pun boleh.

2. Kena berjiwa besar dan kita akan sama2 saling beri semangat nak bina empayar masing-masing.

3. Once dah join.. jangan salahkan Lynd jika anda sentiasa dihantui keterujaan Lynd

🤔🤔 Terpikir.. kalau letak nama Relynd Empire dulu ni agak2 keje bersuwit dengan suami ja la kot. Asyik beranak ja la keje. Beranak anak Shaklee takpa juga.

Merapu dah.. Ok bai..

#VitalyndEmpire
#JomFikirNamaEmpayarAnda


Berminat menyertai Vitalynd Empire?

Daftar Ahli Shaklee Bersama Vitalynd

Ingin mempunyai empayar dengan nama sendiri?

Website / Blog dengan nama sendiri?

Daftar Ahli Shaklee bermasa Vitalynd Empire.

Lynd akan ajar dan sama-sama bekerja membesarkan empayar masing-masing.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation