Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Sudah 11 Ramadhan..

Bagaimana puasa kawan-kawan?

Macam Lynd alhamdulillah sangat. Tahun ni Lynd merasa gi terawih. Kalau ikutkan dah lama sangat dah lama sangat tak terawih kat masjid.

Rezeki Allah tahun ni..😊

Alhamdulillah.. Hari ni Lynd nak share salah 1 dari 2 rangkaian produk skin care Shaklee iaitu Enfuselle Shaklee

Enfuselle Shaklee adalah skin care untuk kulit muka berjerawat dan berminyak.

Set Asas Enfuselle terdiri daripada :

Purifiying Cleansing Gel (Pencuci)
✔ Bebas sabun dan PH seimbang, diperkaya dengan Vit E yg berbuih lembut bagi memastikan kulit kekal segar dan lembut

Purifying Toner (Penyegar)
✔ Mengekalkan dan menganjalkan kulit, mengawal struktur kulit juga membantu mengawal muka berkilat dengan menghapuskan lebihan minyak

Balancing / Purifying Moisturizer (Pelembab)
✔ Formula ringkas tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah. Bertindak membekalkan kelembapan segera

Jom Kita ikuti pengalaman Puan Ija sebagai pengguna Enfuselle.

MALU NAK JUMPA ORANG!

Tu yg dihadapi Kak Ija
Berniaga online ni… kalau x jumpa org mana sah kan… nak x nak kena gak jumpa COD

Ada gak masa jumpa tu… cust tanya, kulit muka mcm ni…. x makan Shaklee ke 😣😣😣😣

Ya Ampun …bkn x makan… makan.. tpi sebabkan perubahan hormon yg mendadak…maka terjadi lah kulit muka begini… x reti nak cakap apa dah….

Stress sapa2 yg jadi mcm akak….. Kak Ija google.. pencuci muka apa yg sesuai utk kulit akak ni… LASTNYA AKAK TERBCA TESTIMONI BEST2 PASAL PENCUCI MUKA UNFUSELLE , UNTUK KULIT MUKA BERMINYAK DAN BERJERAWAT.

Mula guna tu pedih2….tpi hadap jela. Lama2 ni hasilnya. X byk perubahan..tpi alhamdulliah. X lah teruk mcm hari tu kan 😃😃😃😃

Puan Ija Sahin.


Alhamdulillah..😊

Dan Lynd yakin bukan Puan Ija je yang ada masalah macam tu.

Kita memang kena terus berusaha untuk mendapatkan wajah yang flawless dan kulit sihat.

Tapi ingat.. Pastikan produk yang kita gunakan bebas bahan terlarang dan selamat untuk kita..😁

Dengan shaklee anda tak perlu risau kerana produk Shaklee diyakini selamat dan semulajadi.

Set Kulit Normal hingga berminyak

Set Kulit Normal hingga Kering

Untuk order atau sebarang pertanyaan mengenai produk. Boleh hubungi Lynd bila-bila masa.😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation